20.02.2016 oğlum kucağımda

HuzuRRR

Bşlngç:73.0 Gncl:69.8
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2015
6.464
25.737
548
31
9
Tarih 19 şubat tam doğum zamanı grip olmuştum burnum tıkalı öğle vaktiyfi uzanıyordum yatakta sancım geliyordu arada bir ama çok değil tuttum dakikalarını bazen on dk ya bir bazen onbeş dk ya bir geliyordu akşam olmuştu sancım çoğaldı evin içinde yürümeye başladım yatma vaktim gelmişti ama o gece doğum yapacağımı uyuyamayacağımı nerden bilebilirdim ki neyse kv yukrda ben altta otryrum aşağı ineceğim dedim kv kızım bende gelim mi merak ederim dedi bnde gerek yok annecim birşey olursa ararız seni dedim eşimle indik aşağı yatacaz ama sancıdan uyuyamam ki eşime dedim sen yat aşkım ben sen bu haldeyken nasıl yatayım dedi sancım fazlalaştı kv de geldi bu arada ben seni öyle bırakamam beraber çekeriz ne çekeceksek dedi sağolsun eşimle kv oturuyor ben dolanıyorum artık sancım durmayıp fazlalaşınca hemen bebeğin benim çantayı ana kucağını aldığımız gibi hastanemizde aldık soluğu beni hemen tekerlekli sandalyeyle doğum katına çıkardılar bir tek ebe vardı kimse yoktu ne güzel şansımdan ebe alttan muayene ederek açıklığıma baktı sonra nstye bağladı bana dedi ki sen sancıyı hissetmiyormusun dedi hissediyorum dedim o zaman sen çok güçlüsün bağırmıyosun sancın tavan yapıo dedi bu arada açıklığım 5 cm olmuş yarılamışım bile bu arada saat 22:00 da gelmiştik hastaneye hemen hastane önlüğünü giydim bni odaya aldılar eşim dışarda bekledi kv yanımda doğumhanenin odasındayız kv eşime annemin ve yengemin ablamın gelmesini söyledi eşim onları da aldj geldi serum taktı ve lavman yaptı hemşire sancım çok fazlalaştı bağırmaya başladım açıklığım 7 cm olmuştu ben bağırıyorum eşim dılarda sesimi duydukça dudaklarını ısırıyor kendini yiyor elim yüzüm uyuşmuştu ebe arada nstye bağlıyor ama sancıdan duramıyorum kv ağlıyor annem yengem ablam hepsi ağlıyolar beni o halde görünce bir yandanda dua okuyolar sürekli en sonunda açıklığım 10 cme ulaştı beni masaya aldılar annemgil öptü bni ağladılar eşimde öptü gözleri doldu onunda masaya yattım ebeler hazırlık yapıolar doktorum arandı yolda geliyor saat 4:30 ben yine bağrıyorum sancı geldikçe masada ebe bağırma büşracım derin derin nefes al ver diyor on dk sonra doktorum geldi suyum patlamamıştı daha doktorum çok iyi ve şakacıdır bana dedi ki sende diğer hastalar gibi sezaryen diye bağırdın mı yoksa dedi hayır dedim tabi bağırmazsın bn seni tembihlemiştim dedi gülüştük sedat doktorumun adı sedat bey dedi ki sancın geldikçe ıkın dedi nasıl ıkınacağımıda söyledi bn sancı geldikçe ıkındım pat etti bişe çok tuhaf oldum suyum patlamıştı doktorum güzel aferşn dedi sonra sancım geldikçe ıkındım doktorum hadi bırakma diyodu bn bir taraftan hem bağırıyorum hem ıkınıyorum oğlumun kafası çıkmıştı en sonunda vücududa çıkınca çok tuhaf oldum cuvvv diye akıp gitti bişe sanki içimden ve oğlumun ağlama sesleri allahım bu ne güzel bir ses bu ne güzel bir emanet şükürler olsun oğlumu giydirdiler orda kucağıma verdiler kokladım öptüm doktorum bu arada dikişimi atıyordu ilk doğumum zaten iki tane dikişim vardı sadece sonra beni giydirip odaya aldılar eşim alnımdan öptü sarıldı bana geçmiş olsun dedi doktorum anneme de dedi çok güçlü bir kızınız var çok akıllı beni doğumda da hamileliktede yormadı dedi 4:40 tı doğuma girdiğimde 05:00 da doğum yaptım ezan okunmadan önceydi şimdi iki aylığız rabbim herkesi bir sesle kurtarsın sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:)

Hayırlı Mübarek Olsun Bereketler Getirsin Darısı Bizlere İnşaAllah Âminnnnnnnnnnn....

Allah bağışlasın canim merak ettim neden lavman yaptilar?

Canım Allah analı babalı buyutsun bebeğini çok güzel bir hikaye :) Rabbim banada normal doğum nasip eder inş

Kizlar ben de takipcinizdim ve 40+6 da bebek ters geldigi icin sezeryan oldum. Bekleyenler stres yapmasin. Ben de stresliydim zamani gelince geliyor bebek. Acele etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…