DGS başvurusu yapın, Kamu Yönetimi, Halkla İlişkiler vb bazı bölümleri seçip açıktan 2 sene daha okuyup 4'e tamamlayın ya da bu bölümlerden birine kaydınızı yaptırıp 3. Sınıftan, 2. Üniversite kapsamında 4 senelik yepyeni bir bölüm tercih edin. Yks yi beklemeyin diye söylüyorum, 25 30 yaşlarında olsanız bunu önermezdim ama hiç vakit kaybınız olmaz en azından. Dgs başvurularını kaçırmayın, ne zaman bilmiyorum. Umarım bitmemiştir. Zaten dgs zor değil. Sadece mat ve TürkçeHerkese merhaba öncelikle. 45 yaşındayım. 2 yıllık myo mezunu olmanın derdini çekiyorum uzun zamandır. Heryerde karşıma çıkıyor. 22 yıl çalıştım emekli oldum ancak çalıştığım yeterde hep utanç konusu oldu bana. Görmezden gelindim kadroya alınmadım. Neyse bitti iş hayatım. Sma öyle bir içimde kaldı ki. Simdiden sonra lisans diploması açıktan nasıl alınır bilen varmi. Vakti zamanında dgs sınavlarına girmeye çalıştım ancak sınav düğün günüme denk geldi. Sonrada eşim boşver napican dedi. Ven hâla istiyorum. Eşimin ailesine bile doğru düzgün nereden mezunum söyleyemedim. Hepsi avukat mühendis. Eşimde iyi eğitim almış. Velhasıl içimde kalanı yapmak isteğim var. Marnara üniversitesi Büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum. Değermi bilmiyorum bu yaşta ama yasim ileri olsada Evden nasıl ilerkeyebilitim kızlar, yolunu bilen varmı?
Herkese merhaba öncelikle. 45 yaşındayım. 2 yıllık myo mezunu olmanın derdini çekiyorum uzun zamandır. Heryerde karşıma çıkıyor. 22 yıl çalıştım emekli oldum ancak çalıştığım yeterde hep utanç konusu oldu bana. Görmezden gelindim kadroya alınmadım. Neyse bitti iş hayatım. Sma öyle bir içimde kaldı ki. Simdiden sonra lisans diploması açıktan nasıl alınır bilen varmi. Vakti zamanında dgs sınavlarına girmeye çalıştım ancak sınav düğün günüme denk geldi. Sonrada eşim boşver napican dedi. Ven hâla istiyorum. Eşimin ailesine bile doğru düzgün nereden mezunum söyleyemedim. Hepsi avukat mühendis. Eşimde iyi eğitim almış. Velhasıl içimde kalanı yapmak isteğim var. Marnara üniversitesi Büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum. Değermi bilmiyorum bu yaşta ama yasim ileri olsada Evden nasıl ilerkeyebilitim kızlar, yolunu bilen varmı?
Canım devlete hiç girmedim. Özel sektörde amiyane tabirle anam ağladı yıllarca. Tatil vs yok hep çalıştım afedersin eşek gibi. Müdür kaprisleri çektim, otobüslerde canım çıktı yıllardır. Bitti şükür emekli olunca.Çok ilginç. Normalde kpss ile büro yönetimi çok kişi alındı bu güne kadar. Kpssye girmeyip neden kadro beklediniz ki. Şahsen ben 2yıllıktan atanıp. Okuya okuya yüksek lisans bile yaptım
Aklımda bir fakülte daha okumak var da, oğlumun desteğe ihtiyacı var diye erteliyorum. Ortaokula gitsin tekrar denerim belki
Canım devlete hiç girmedim. Özel sektörde amiyane tabirle anam ağladı yıllarca. Tatil vs yok hep çalıştım afedersin eşek gibi. Müdür kaprisleri çektim, otobüslerde canım çıktı yıllardır. Bitti şükür emekli olunca.
Bu açıdan bakınca hep fikrim değişti. Sma şimdi yine 4 yıla tamamlayayim fikri cazip geldi. Yaşım da geçti malesef.Bitmiş gitmiş, canıınız çıkmış millet ne der diye canınızı mı vericeksinizMerkalısıyım okumak istiyorum derseniz eyvallah ama statü şu bu içinse canına yazık ablam uğraşma. Kendini niye bu kadar aşağı görüyorsun anllamadım ayrıca, 2 yıllık bölüm öcü değil ki bunların hepsi aradaki fark 2 yıl için mi