• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2 yıllık evliyim ve hamile kalamıyorum Allah rızası için bakar mısınız..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

EcmelVera

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2019
157
88
18
Selamun aleyküm hanımlar 2 yıllık evliyim 1 buçuk yıldır da bebek istiyoruz. Eşimin sperm testi çok iyi benim de herşeyime bakıldı çok iyi rahim filmime kadar. Ve aylardır birşey yok. Napmam lazım lütfen benim gibi olup hamile kalanlar umut verin 😔 aktara mı gidiyim napim çünki doktor sebepsiz kısırlık başka bişey değil dedi 😔

Cok anlamam bu islerden ama en guzeli ovulasyon takip edin bir kac ay. Gerek uygulamalardan gerekse testlerden yararlanin. Yine olmazsa tup bebege basvurun gec kalmadan derim en saglam.fikir bu bence

Selamun aleyküm hanımlar 2 yıllık evliyim 1 buçuk yıldır da bebek istiyoruz. Eşimin sperm testi çok iyi benim de herşeyime bakıldı çok iyi rahim filmime kadar. Ve aylardır birşey yok. Napmam lazım lütfen benim gibi olup hamile kalanlar umut verin 😔 aktara mı gidiyim napim çünki doktor sebepsiz kısırlık başka bişey değil dedi 😔
Yumurtalarinizin gelisiminde de skinti yoksa ovulasyon takibi cozum olabilir

Merhaba sebesiz infertilite konularındaki arkadaşlarmzdan yardm alabilirsiniz
Sizin gibi olan cok arkadaş var malesef
Keşke hepimiz gebe kalabilsek, bol bol su için stres yapmayın, ovulasyon takibi yaptnzmı
Yaptım canım hep ama olan bişey yok. Bilmiyorum ki o sayfayı nası bulabilirim

Aleyküm selam öncelikle canım çok şükür bi sıkıntınız yokmuş allah nasip eder elbet doğru zamanda ovulasyon testiyle yumurtlamayı takip et

Çok ettim canımm ama bilmiyorum zamanı var demek ki ama sabrım kalmadı çok hayal kırıklığı yaşadım napabilirim bilmiyorum çok çaresizim 😔
Çaresiz hissetme allaha yönelt kalbini o bilir inşallah çok hasret çeken nice kadın var burda herkesin kendinedir biliyorum ama senin çok olmamış allah nasip ederse elbet olur

Biliyorum ama rahat olamıyorum hayatım sanki bundan ibaret adet olduğumda tüm hayat yıkılıyo bıktım
Hayatınız bundan ibaret değil. 🤗🤗
Lütfen böyle düsünmeyin. Başka şeylere yönelmeye çalışın.
Absürt bir örnek olacak belki ama evlenmek için ölüp diriliyorduk hepimiz. Bütün hayatımızı buna göre yönlendirdik. Evlendikten sonra da gördük ki evlilik çok da matah bir şey değilmiş.
Evlât sahibi olmak güzel şey ama sadece istiyoruz diye evlat sahibi olunmaz. Şimdi olmuyorsa zamanı değildir demek ki.

Aleyküm selam Rabbim hayırlı ise versin ama.tabi annelik.duygusu merhameti biz kadınları verilmiş insan her ay bekliyor bir umutla çok haklisin. Tadigim vardı o da her ay kontrole giderdi eşiyle hep normaldi sonra haberi geldi hamileymiş nasıl oldu dedim benim rahmim ters mis dedi vs şaşırmıştım olabilir mi acaba 🙄

Sen o zamanı bana sor 😔 mübarek günlerde dualarınızda yer verin nolur
Canım ben sana kendimden örnek vereyim 4 yıl sonra rapbim nasip etti geri aldı 4 aydır bekliyorum hala bize düşen tevekkül etmek bu kadar kendini yıpratma allah sana sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese ve bana🤲🤲

Hayatınız bundan ibaret değil. 🤗🤗
Lütfen böyle düsünmeyin. Başka şeylere yönelmeye çalışın.
Absürt bir örnek olacak belki ama evlenmek için ölüp diriliyorduk hepimiz. Bütün hayatımızı buna göre yönlendirdik. Evlendikten sonra da gördük ki evlilik çok da matah bir şey değilmiş.
Evlât sahibi olmak güzel şey ama sadece istiyoruz diye evlat sahibi olunmaz. Şimdi olmuyorsa zamanı değildir demek ki.
Çokk teşekkür ederimm ama öyle çok istiyorum ki anlatamam biliyorum tek değilim ama dayanma gücüm çok zayıf Rabbim isteyen herkese bana da versin tez vakitte inşallah

Back