2 yıllık evliyim hiç orgazm olmadım

Kelebek1585

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2020
12
7
1
30
Kızlar merhaba öncelikle bu durum benim fazlasıyla canımı sıkıyor. 2 yıllık evliyim ve eşimle aşık olup 6 yıllık birliktelikten sonra evlendim. Bır kez olsun orgazm olmadım hatta hiç zevk almadım hep zorla birlikte oluyorum çünkü ilişkinin ilk başında çok fazla acı oluyor bazen bu acı bitene kadar sürüyor bazen de ilk aşamadan sonra acı geçiyor. eşimi kırmamak ve reddetmek için Birlikte oluyorum. Bazen ben istiyormuş gibi numara yapıyorum. Bu iş benim için tam bir hayal kırıklığı geçer alışırım diyorum sabrediyorm fakat 2 yıl oldu ilk aylar kadar dayanılmaz acı yok ama yinede sorun devam ediyor. Gitmediğim özel jinekolog, kullanmadığım kayganlastirici kalmadı. Eşim bende zevk alayım diye çaba gösteriyor hatta çok yavaş olarak hareket ediyor canım daha fazla yanmasın diye ama fayda yok şuan hamileyim ben kendi cinsel sorunuma duruma üzülürken artık eşimde sorun başladı.istek azaldı artık ben üstüne düşürsem oluyor ayda bir kere zor oluyor bu durum beni çok üzüyor istenmemek, arzulanmamak daha acı bişeymiş lütfen bana akıl verin tüm önerilere açığım eşimle aram bozulsun istemiyorum.

Aranızda sosyal hayatta problemler var mı? Yoksa acı için pozisyonunuzu değiştirin derim, üstte olmak işi oldukça kolaylaştırıyor.

Bn de üç yıllık evliyim olmadım hiç
Çoğu bayan böyle bence
Bnm sorunum sevişme süresinin çokkkk uzun olmamasıı
Allah yardımcınız olsun ne diyeyim

Şuan hamileyseniz bi 4. Ayda falan bazı kadınlarda istek fazla olmaya başlıyor . Şahsen benim öyle oldu diyebilirim gebeliğin ilk 3 ayı zaten istek azalıyor canım

Ah canim yaa bende 1 yıllik evliymmm ilk baslarda cok aciyordu sonra azaldiii ama simdi 2 dir cok aci cekiyorm dayanilmaz bir agri ve bitene kadar suruyor agliyorum artk kendime esime karsi sucluda hissediyorm neden boyle oluyor anlamiyorm bu kadar agrim yoktu cocukta istiyorzz ama bakalim artk

Ben 3 aylık evliyim hiç canım acımıyor orgazm da olabiliyorum sadece biraz zor oluyorum okadar bi problem olmasın sizde

Aranızda sosyal hayatta problemler var mı? Yoksa acı için pozisyonunuzu değiştirin derim, üstte olmak işi oldukça kolaylaştırıyor.
Hiç bir sorunumuz yok ama eşimde de istek arzu azaldı. Hamile olmam onu psikolojik etkiledi sanırım. Sorun ne diyorum problem yok diyor

Ben 3 aylık evliyim hiç canım acımıyor orgazm da olabiliyorum sadece biraz zor oluyorum okadar bi problem olmasın sizde
Tıbbi olarak doktorlar sorun olmadığını hatta vajinamın normalden daha geniş oluğunu söyledi sorun olmaması lazım dedi. Sanırım bir cinsel terapiste başvurmam gerekiyor. Senin adına çok sevindim ilk 6 ay benim acıdan gözlerimden yaş geliyordu

Çok zor canım ya ben hic bişey hissetmediğim için kendimi kullanılmış gibi hissediyorum morelim bozuluyor birde

Bn de üç yıllık evliyim olmadım hiç
Çoğu bayan böyle bence
Bnm sorunum sevişme süresinin çokkkk uzun olmamasıı
Allah yardımcınız olsun ne diyeyim
Acı olmasa ona razıyım da çevremde bu konuyu konuştuğum kişiler acı olmadığını söylüyor benim sorunum ne bilemiyorum

VAjinanız geniş diye hissetmiyor olabilirsiniz belki cok geçmiş olsun

14 yillik evli bir abla olarak söyluyorum.Öncelikle Hamileligin orta döneminde libido çok yükseliyor.Eşinin isteksiz olmasi cok normal karnindaki bebeğinize zarar gelebilir diye tedirgindir..benimde iki hamileligimde de hele ki ilk bebegimde ilk 3 ay ilişki olmamisti.Ikimizde korktuk birsey olur diye.Bak gitmedigin doktor kalmamiş fiziksel bir rahatsizligin yok demekki .Yani iliski için saglik problemin yok şükürler olsun..Herşey beyinde bitiyor..Kendini hazirla..Bunu evlilikte bir görev gibi görme.Sadece eşinin değil Seninde ihtiyacın olduğunu düşün rahatlat kendini...Beyni rahatlatirsan ruhunu vererek yaparsan farki görürsün..

eşiniz sizin isteklerinize önem vermiyor olabilir mi?sevdiğiniz şeylerden bahsedin ona bakalım,değişicek mi durum

Merhaba Allah saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah , ama bazı erkekler hamile kadınla ilişkiye girmek istemezler psikolojik olarak içerde canından bi parça var nede olsa , öyle bi durumdur belkide canınızı sıkmayın sizde bebeğe odaklanın doğumdan sonra herşey düzelecektir sevgiler

Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için

Yorumunuz için teşekkür ederim fakat 5 aylık hamileyim. İlk 3 ay eşimde sorun yoktu son 2 aydır durum bu şekilde değişti.

Arkadaşlar önce lütfen kendinizi tanıyın nelerden zevk alıyorsunuz hoşunuza giden şeyler ne ? Mastürbasyon okunurken bile çekinilecek bir şey değil önce vücudunuzu tanıyın göreceksiniz ki ondan sonra her şey yoluna girecek önce siz nasıl zevk aldığınızı öğrenin ve eşinize öğretin siz zevk almadıkça eşiniz suçlanıyor yada yetersiz geldiğini düşünebilir burda soğukluk yaratır sizde zevk aldıkça vücudunuz gevşeyecektir böylelikle canınız yanmayacak zevke odaklandığınız içinde psikolojiniz sizi daha rahat hissettirecektir tekrar çok geçmiş olsun

Bahsettiğiniz orgazm olamama sadece vajinal mi yoksa klitoral orgazmda mı olamıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…