• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Yıllık Evlilik Ve Çocuk İstemeyen Koca :(

Eşiniz erkek gözü ile maddi açıdan daha rahat etmek istiyor.
bence bu çok normal ? ciddi anlamda maddi sıkıntınız var ise yoluna koymak en güzeli olur.

siz çalışıyor musunuz ?

Bence bebek konusunda acele etmemelisiniz. Zira anne kadar babanında hazır olması çok önemli. Sorunsuz, huzurlu bir hamilelik dönemi geçirmek istiyorsanız sabredin derim ben. Yaşınız da beklemek için uygun:40:

Arkadaşlar öncelikle merhaba :14:

24 yaşımdayım eşimde 27.
2 yıllık evliyiz.
Eşim maddi konuları bahane ederek çocuk istemiyor. :30:
Ben evlendiğimiz ilk günden beri istiyordum o da bunu biliyor fakat maddi açıdan eksikliklerimizi tamamlayıp, yaşımızın belli bir olgunluğa gelmesi gerektiğini söyleyerek beni 2 yıl oyaladı.
Ben artık zamanının geldiğini düşünüyorum.

Ve bir bebişim olsun çok istiyorum :43: :43: :43: :43:
Bizden sonra ne kadar evlenen arkadaşımız eş dost varsa hepsinin çocuğu oldu ya da bebek bekliyorlar. ben onlara çok özeniyorum ve bizimde bir bebeğimiz olsun çok istiyorum. hatta hayatta en çok bunu istiyorum bile diyebilirim :emir_bebek:
Ben de artık bu duyguyu yaşamak istiyorum.
Ben bu kadar çok isterken istemeyen bir eşim olduğu için kendimi çok kötü hissediyorum.
Hatta,,, annelik duygusunu yaşamama engel olduğu için ona öfke duyup, günden güne daha çok kinleniyorum.:47::47::47:
Eşimi çok severken onun da sevgisinden eminken, çocuk konusunda bu kadar kesin çizgileri olduğu için 2 yıllık evliliğimi bile sonlandırmayı düşünmeye başladım.

Konuşmayı denedim defalarca. Anlatamadım ya da anlamıyor. Hala maddi açıdan beklememiz gereken şeyler olduğunu söylüyor.

Ne olur yardım edin bana :43:

Çokk çoook çoookk kötü hissediyorum:43::43:

merhaba canım konun üzerinde epey zaman geçmiş ama şmdi nasılsın bebeğin oldu mu?ayrıca sanki benim eşimi anlatmışsın bizde evleneli 2 sene oldu tam ve beni hala oyalıyor seninle aynı durumdayım..çok istiyoeum bir bebek para meselesini sorun ediyor ayrıca senin eşinin burcu ne çok merak ettim istersen özelden yazıp dertleşebilriz canım sorunumuz aynı:(

Bir erkek cocuk istemiyorsa buna saygili duyulmali.
Eslerinde birbirleri üzerinde hakki var, bir erkek esini istemedigi
halde anne olmaya zorlasa ona psikolojik baski yapmis olur
terside erkege psikolojik baski yapmak oluyor.

Kaldi ki dogum kontrol haplarini bilerek almamak, prezervatifi delmek
hicte dürüstce bir davranis degil.

sormayın erkekler bize karşı okadar dürüst o kadar duyarılı ki ....eşinin bu kadar üzüntüsünü ve içinden dolup taşan evlat sevgisini bile göz ardı eden bir erkek sadece bahanelere sığınır borç bitmiş zamanı gelmiş ki hemen olacağının garantisi bile yok bu kızcağız kmbilir nekadar zaman daha beklicek şahsen bu kandırılmış olmak yada oyalanmak değil de nedir..bence asıl ,erkeğin burada yaptığı saygısızlık ve bencilliktir...karısının istek ve düşüncelerini görmeden gelmektir..bebeğin sorumluğunun yüzde doksanını zaten kadın çekiyor üstleniyor..birde keyiflerinin gelmesini beklersek..bence bu tür erkeklere müstahak üzgünüm..

Arkadaşlar ben de sizin gibi konu sahibinin samimiyetine güvenip yorum yapacaktım ancak diğer konularına baktığımda ''Kaynımın çocuğunu taşımalı mıyım?'' Diye bir konu açtığını gördüm konu kapatılmıştı.Biraz cevapları okuyunca gördüm ki konu sahte o yüzden kapatılmış zaten.Bu konu gözlerden kaçtı sanırım ama kimsenin vakti çalınsın istemedim.Maalesef her konu gerçek olmayabiliyor.

asıl durumu olmayanlar bunu düşünmez 8 tane doğrurur.durumu normal olanlar da maddiyatının tam oturmasını bekler.canım anladığım kadarıyla sen hazırsın anneliğe e olana kadar yaşın 25-26 olacak küçük de değilsin tam yaşı.öyle gezme tozmaya da doymuşsun bir yerden sonra o da sıkıyor bir anlam istiyor insan hayatında.

kira vermiyorsunuz,düğün borcu bitmiş,araba da var.bence yeterli koşullar var çocuk yapmak için insanın yalısı yatı mı olması lazımmış.çocuk olunca yatırım yapılmaz birikim yapılmaz diye birşey yok.çocuğun masrafı bir doğarken (o da özel hast. tercih edersen) mama,bez desen ayda en fazla 70-80 lira o da en iyisini kullansan,kaldı ki inşallah güzelce emeer de hiç mama yemez.kıyafeti zaten eş dost getiriyor,ha bir de beşik alırsın 300-400 lira belki o da hediye gelir.demek istediğim o kadar korkulacak kadar bir masrafı yok masraf lise üni döneminde olur ona da daha çok var,birikim yaparsınız.

bence doğum kontrol hapı kullanıyorsan unutma zamanı, prezervatifleri de delme vakti gelmiş.:34::9:

cook doru soylemissin bravo katiliyorum , :16:
konu sahibinin yazdiklarinida okudum onada hak veriyorum o da cok guzel ifade etmis kendini :16:
tabiki basta herseyin hayirlisi

Arkadaşlar ben de sizin gibi konu sahibinin samimiyetine güvenip yorum yapacaktım ancak diğer konularına baktığımda ''Kaynımın çocuğunu taşımalı mıyım?'' Diye bir konu açtığını gördüm konu kapatılmıştı.Biraz cevapları okuyunca gördüm ki konu sahte o yüzden kapatılmış zaten.Bu konu gözlerden kaçtı sanırım ama kimsenin vakti çalınsın istemedim.Maalesef her konu gerçek olmayabiliyor.

Kaynımin cocugnu tasımalimym derken :52:
rezillk bende yorum yapcktm bde:20:

Arkadaşlar öncelikle merhaba :KK14:

24 yaşımdayım eşimde 27.
2 yıllık evliyiz.
Eşim maddi konuları bahane ederek çocuk istemiyor. :KK30:
Ben evlendiğimiz ilk günden beri istiyordum o da bunu biliyor fakat maddi açıdan eksikliklerimizi tamamlayıp, yaşımızın belli bir olgunluğa gelmesi gerektiğini söyleyerek beni 2 yıl oyaladı.
Ben artık zamanının geldiğini düşünüyorum.

Ve bir bebişim olsun çok istiyorum :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:
Bizden sonra ne kadar evlenen arkadaşımız eş dost varsa hepsinin çocuğu oldu ya da bebek bekliyorlar. ben onlara çok özeniyorum ve bizimde bir bebeğimiz olsun çok istiyorum. hatta hayatta en çok bunu istiyorum bile diyebilirim :KK46:
Ben de artık bu duyguyu yaşamak istiyorum.
Ben bu kadar çok isterken istemeyen bir eşim olduğu için kendimi çok kötü hissediyorum.
Hatta,,, annelik duygusunu yaşamama engel olduğu için ona öfke duyup, günden güne daha çok kinleniyorum.:KK47::KK47::KK47:
Eşimi çok severken onun da sevgisinden eminken, çocuk konusunda bu kadar kesin çizgileri olduğu için 2 yıllık evliliğimi bile sonlandırmayı düşünmeye başladım.

Konuşmayı denedim defalarca. Anlatamadım ya da anlamıyor. Hala maddi açıdan beklememiz gereken şeyler olduğunu söylüyor.

Ne olur yardım edin bana :KK43:

Çokk çoook çoookk kötü hissediyorum:KK43::KK43:
Öncelikle merhaba canım..Her insanın karakteri ve yapısı farklıdır kimi çocukları çok sever ve hemen bebek sahibi olmayı isterken kimi çocuklardan pek hazetmez.Ben 27 yaşındayım evleneli 3,5 yıl oluyor eşim de 33 yaşında.Ben bile hala çok erken olduğunu düşünüyorum en az 3 sene daha çocuk kesinlikle düşünmüyorum mesela.Eşin bence haklı canım hem manen hem maddi olarak hazır olmayı istemesi çok normal sen bir kez daha düşün derim ben tepki vermeden önce..Umarım sorununuzu halledersiniz :)

Yahu dur kız bu ne acele? Kocan sana doyamamış belli ki.2 yıllık evlilik ne kadar taze,ne kadar yeni.
Bir kere 27 yaş baba olmak için ne kadar erken
Sen 24 yaşında anne olup napacaksın be güzelim?Hayatı baştan kaçırıyorsun,alsana kocanı tak koluna gez her anın tadını çıkar.Annelik öyle göründüğü gibi mi?
Hazır olmayan adamdan çocuk yaparsan babalığından çocuk hayır görmez ki..Bencilliğe gerek yok.
Ayrıca o çocuğu sıkılınca kenara atamazsın.Hayatının sonuna kadar duracak o çocuk senin dibinde.
Hiç mi bu hayatta yapmak istediğin şeyler,görmek istediğin yerler yok?
--Doğum kontrol hapını almamak ya da prezervatifi delmek gibi bir harekette bulunma derim.Ne kadar küçük düşürücü ve ucuz bir hareket...
Kocan o kadar aptal değildir herhalde,çocuğa olan nefreti 2 katına çıkar.Sürekli ben bu çocuğu istemiyordum senin yüzünden bu haldeyiz derse şaşırma.
Üniversite masrafları için birikim yapmayıp çocukcağızın 20-30 liralık oyuncağından, her şeyinden kısarsan o yavruya da yazık.
Uzun yıllardır evlisiniz de adam istemiyor sanki.Çok haklı kocan.

Annelerimiz babalarımız bir çocuk dünyaya getirirken bizim kadar düşündüler mi merak ediyorum. Evet bu iyi bir şey fakat bu kadar ince planlar yapmakta saçma geliyor bana eşim hemen yapıcaz ilk sefer de olacak sanıyor. ya da cocugumuzu yapmaya karar verdiğimiz de iyi şartlara sahipken birden kötü olma ihtimalini düşünmüyor.
beni belki de en cok bunlar üzüyor.:KK43:
biraz oluruna bıraksın istiyorum bende.

Geçen gün gebelik testi yaptım midem falan bulanıyordu günümde geçmemişti ama
Bana -bir sorun var mı? diyor.
Bu nasıl bir soruş şeklidir. :KK43::KK43::KK43:

Olmuş olsa, hamile olsam, yani evet sorun var hamileyim mi diyeceğim. :KK53:
Ya da bu bir sorunsa bile benim tek başıma yarattığım bir sorun mu ? :KK50:

:KK20:
Güzelim evliliğinin ilk gecesinden hamile kalan var :KK53:

Back