ben 25 yaşında ve bekarım, ve daha en az bi iki sene evlenmek yok
zaten 30 yaşıma kadar en az çocuk mocuk istemiyorum
bence eşin haklı, o kadar borç içinde çocuk yapmak bencillik
çocuğa haksızlık değil mi?
borçlar bitsin o zaman planlarsınız, zaten bence 24 erken bir yaş
2 yillik evlilik, 24 ve 27 yas icin bence yasayabilecegiiniz en kucuk problem bu olabilir. Bu sekilde davranarak evliliginize zarar veriyor gibisiniz.
benim yaşım 24 . sizin kabul ettirmeniz de yaşınızın da etkisi olmuş olabilir. keşke bende 28 yaşında 30 yaşında 35 yaşında olsam da desem önümde sayılı zamanım var belki o zaman kabul ederdi
erkekler çok benciller.
biz bayanlar o kadar safız ki
kendi kendime bile çok defa kızıyorum bazen . ağızlarından çıkan sözlere o kadar çabuk kanıyoruz kii. hata bizim suçlu biziz.
ben de sizin gibi sağlam bi duruş sergileyeceğim.
eşimle bu konuyu karşılıklı konuşacağız.
eğer çok uzun vadeli çocuk sahibi olmak gibi bir planı yoksa ben bu evliliği de istemediğimi söyleyeceğim
aynı benim eşim:)
ama benimkisi çok kısa sürdü 5 ay korundu eşim
oda maddi konudan istemiyordu bebek
ben çok istiyordum sonra bende polip çıktı rahimimde et parçası
doktor ameliiiyat olup aldırcan dedi bizde hamile kalsam doğumla çıkarmı dedik
belki çıkar dene dedi sonra eşimede kesinlikle korunmamam lazımmış dr böle böle deyip birazda abarttım
kayınvalidemide aldım arkama korunmadık bi kaç ay olmadı meğersem bende polikistik over varmış
ameliyat oldum parçayı aldırdım çocuğumuz olmuyo diye endişelendi benimki
onu suçladım hep sen istemedim şimdiye kadar tedavi olurdum bebeğim olmuştu diye 1.5sene tedavi gördüm olmadı sonra kendiliğinden hamile
kaldım çok şükür:)
korunma yolun nasıl sprail varsa git çıkarttır ona söleme hamile kalınca sprail kaymış de
sen kendin yap bişeyler yani bende hormon bozukluğu olmasaydı o istemediği halde çok rahat hamile kalırdım
kadında bitiyo iş bi damla bile yetiyo sana sonra
sevinir hemde merak etme Allah o sevgiyi veriri eşine :)
Yaaaa
ben doğum kontrolle korunuyorum.
öyle bir şey yapmak benim için çok kolay fakat korkuyorum. aldıracaksın diye tutturur ise ?
ya da yüreğine o sevgi gelmez ise?
ya da şartları bahane edip en ufacık bişeyde al istedin işte bak ne oldu derse ?
hamilelik sürecinde desteğe ihtiyacım varken bir de istemediği için o üstüme gelirsee
zoraki de olsun istemiyorum birşeyler.
ama şeytanda dürtmüyor değil hani
benim eşimde ilk baş istemiyordu. ki biz yaş olarak küçük değiliz. öz. eşim. 8 ay falan korunduk. sonra benim istememle denemeye başladık. 15 aydır deniyoruz yok bişi. şimdi eşime kızıyorum . daha önce başlayabilirdik diye. ha deyince olmuyor ki. gerçi bazısının ilk denemede oluyor ama neyse. akışına bırakın bence.
ha birde eşine zaman sor ne zaaman olcak die. ucunu açık bırakıyorsa o kötü. belli bir zaman dilimi söylüyorsa gene neyse de
benim eşim kendi korunuyordu senin işin daha basitmiş
valla eşinin huyunu sen daha iyi bilirsin benim eşimde istemiyordu
ama ben olunca seviniceğini tahmin ediyordum ve ölede oldu hatta ilkden olmayınca endişeşendi bile
ben senin yerinde olsam denerim bebiş kendini sevdirir:)
çok dua et bide inan faydası olur..
hamilelik sürecinde kimisi çocuk istediği halde karısına destek olmuyor yaşamadan bilemessinki kaderini:)
ben bunu da anlatmaya çalışıyorum. ha deyince olmayabiliyor diyorum.
niye olmasın gençiz sağlıklıyız diye tutturmuş.
ben şimdiden söyledim. dedim -şimdi ben çok istiyorum sen istemiyorsun - sen istediğinde olmazsa hiç vicdan azabı cekmeyecek misin dedim ama nafile
Arkadaşlar öncelikle merhaba
24 yaşımdayım eşimde 27.
2 yıllık evliyiz.
Eşim maddi konuları bahane ederek çocuk istemiyor.
Ben evlendiğimiz ilk günden beri istiyordum o da bunu biliyor fakat maddi açıdan eksikliklerimizi tamamlayıp, yaşımızın belli bir olgunluğa gelmesi gerektiğini söyleyerek beni 2 yıl oyaladı.
Ben artık zamanının geldiğini düşünüyorum.
Ve bir bebişim olsun çok istiyorum
Bizden sonra ne kadar evlenen arkadaşımız eş dost varsa hepsinin çocuğu oldu ya da bebek bekliyorlar. ben onlara çok özeniyorum ve bizimde bir bebeğimiz olsun çok istiyorum. hatta hayatta en çok bunu istiyorum bile diyebilirim
Ben de artık bu duyguyu yaşamak istiyorum.
Ben bu kadar çok isterken istemeyen bir eşim olduğu için kendimi çok kötü hissediyorum.
Hatta,,, annelik duygusunu yaşamama engel olduğu için ona öfke duyup, günden güne daha çok kinleniyorum.
Eşimi çok severken onun da sevgisinden eminken, çocuk konusunda bu kadar kesin çizgileri olduğu için 2 yıllık evliliğimi bile sonlandırmayı düşünmeye başladım.
Konuşmayı denedim defalarca. Anlatamadım ya da anlamıyor. Hala maddi açıdan beklememiz gereken şeyler olduğunu söylüyor.
Ne olur yardım edin bana
Çokk çoook çoookk kötü hissediyorum
bence doğum kontrol hapı kullanıyorsan unutma zamanı, prezervatifleri de delme vakti gelmiş.
Bir insan cocuk istemiyorsa buna saygili duymalisiniz.
Eslerinde birbirleri üzerinde hakki var, bir erkek esini istemedigi
halde anne olmaya zorlasa ona psikolojik baski yapmis olur
terside erkege psikolojik baski yapmak oluyor.
Kaldi ki dogum kontrol haplarini bilerek almamak, prezervatifi delmek
hicte dürüstce bir davranis degil.
anladığım o ki şartlar herkese göre eşittir ,aynıdır.
24 yaşında genç bayanın anne olma isteği, baba adayı istemiyor diye evliliğe zarar veren bir durumdur.
Niye evlenir ki insanlar ya da ben neden evlendim ?
Sevdiğim insanla hayatımı birleştirip ondan ve kendimden bir parça dünyaya getirip gerçek sevgiyi tatmak için...
Çok mu fazla şey istiyorum anlamıyorum ki?
Ya da hayal dünyasında mı geziniyorum ?
2 yıllık evli olup , 24 yaşımda oluşum, ve eşimin 27 yaşında oluşu bebek sahibi olma isteğimi yok etmem için yeterli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?