2 Yıllık Evlilik Ve Çocuk İstemeyen Koca :(

pucca34

Guru
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
79
0
286
İzmir
Arkadaşlar öncelikle merhaba

24 yaşımdayım eşimde 27.
2 yıllık evliyiz.
Eşim maddi konuları bahane ederek çocuk istemiyor.
Ben evlendiğimiz ilk günden beri istiyordum o da bunu biliyor fakat maddi açıdan eksikliklerimizi tamamlayıp, yaşımızın belli bir olgunluğa gelmesi gerektiğini söyleyerek beni 2 yıl oyaladı.
Ben artık zamanının geldiğini düşünüyorum.

Ve bir bebişim olsun çok istiyorum
Bizden sonra ne kadar evlenen arkadaşımız eş dost varsa hepsinin çocuğu oldu ya da bebek bekliyorlar. ben onlara çok özeniyorum ve bizimde bir bebeğimiz olsun çok istiyorum. hatta hayatta en çok bunu istiyorum bile diyebilirim
Ben de artık bu duyguyu yaşamak istiyorum.
Ben bu kadar çok isterken istemeyen bir eşim olduğu için kendimi çok kötü hissediyorum.
Hatta,,, annelik duygusunu yaşamama engel olduğu için ona öfke duyup, günden güne daha çok kinleniyorum.
Eşimi çok severken onun da sevgisinden eminken, çocuk konusunda bu kadar kesin çizgileri olduğu için 2 yıllık evliliğimi bile sonlandırmayı düşünmeye başladım.

Konuşmayı denedim defalarca. Anlatamadım ya da anlamıyor. Hala maddi açıdan beklememiz gereken şeyler olduğunu söylüyor.

Ne olur yardım edin bana

Çokk çoook çoookk kötü hissediyorum

bir çocuk maddi olarak bir aileye ne kadar hasar verebilirki hayat bu ertelemeye değermi

Esiniz cocuk icin rahat bir ortam hazirlamak ve belli bir olgunluga erismek istiyor.

Gayet de mantikli bence.

yaşın daha çok genç...

neden eşinle başbaşa bir tatil düşünmüyorsun.

çocuk olunca bunların hiçbirini yapamazsın. maddi olarak çocuk aileye yük getirir.
manevi olarak da bütün düzeni değiştirir.

hayaller ve gerçekler farklıdır.

çocuk için eşini zorladıkça, yada bu isteğini dile getirdikçe herşey geri teper.

bir sene sessiz kal. çocuktan bahsetme. eşinle başbaşa olmanın tadını çıkar.

uzun bir flört dönemimiz olduğu için , gezdik yedik içtik... ben doydum artık bunlara.
manevi bir dayanak arıyorum artık kendime.. Evladımı kucağıma almak istiyorum... getireceği maddi manevi sorumlulukları ben göze alabiliyorum da o niye alamıyor

ayrıca dediğinizi denedim 3 ay yapabildim sadece. tam tersini istiyormuşum gibi davrandım. 30 a kadar istemiyorum çocuk iyiki olmamış falan dedim ama bir gün ağlaya ağlaya konuşmaya başladım.
ben senin istemeyişinden bıktıgım için böyle davrandım, hala çok istiyorum diye itiraf ettim.

o ise duygusuz

Son düzenleme:
yani bebekleri fln görünce hiç sevmek istemiyor mu :26:

zaten 2 yıl bekleyerek maddi anlamda bişeyler hallolmuştur mutlaka

kaç günlük dünya ki insan hayallerine ulaşmayı elbette ister

kaldı ki bu hayal değil bir kadının en doğal hakkı

çocuk evin neşesidir,meyvesidir

peki daha ne eksikleriniz varmış eşinize göre:26:

' Senden asla çocuk sahibi olmayacağım ' demiyor ki..

Sevip seviliyorsunuz ve çocuk için maddi sebeplerden dolayı zaman istiyor eşiniz.. Ne boşanması

Yani siz hamilelik dönemi boyunca ve bebek biraz büyüyene kadar çalışamayınca , geçim veya varsa borçlarınıza tek yetişemeyeceğini filan düşünüyordur eşiniz..

Düğünden arda gelen borçlarımız yeni bitti sayılır.
Çok eksiğimiz var ona göre..
Herşeyi maddiyata bağlıyor. Kazançının artması lazımmış. birde birikim yapmamız lazımmış. tamam yapalım diyorum ama o türlü de bir adım yok.
arabamız var. evimize kira ödemiyoruz. allaha şükür işide var. daha nee

bebek görünce önceden sevmezdi. şimdi yakınlarımızın falan bebeklerini seviyor. ama bize gelince yok

Son düzenleme:
Eşiniz mantıklı düşünüyor sız de uzulmekte haklısınız,kendısı buna madden ve manevı olarak hazır değilse cocuk yapmanız sağlıksız olur... sız hazır olabılırsınız ama esınızınde hazır olması gerekır.Ne kadar cocuk kısmetıyle gelır deselerde bazı buyukler maddıyat cok önemlı istediğiniz gibi büyütüp,iyi olanaklar sağlamak için ve iyi bir gelecek sağlamak icin para şart...esınız ılerı boyutu dusunuyor

evet doğru bir izlenim..
ama bitti borçlarımız.
o geçim anlamında yetişemeyeceğini düşünüyor. ve ben tabiki hamileliğin belirli bir tarihinden itibaren bebek belirli bir yaşa gelene kadar çalışamayacağım ama ne durumda olan insanlar bunu göze alıyorda biz mi alamıyoruz

bu benim duygularımı yok saymam için yeterli mi ben nasıl engel olacağım içimden coşup taşan bu isteğe

bu benim duygularımı yok saymam için yeterli mi ben nasıl engel olacağım içimden coşup taşan bu isteğe

Dedım ya sız haklısınız hazırsınız ıstemekte sonuna kadar her kadının hakkı bu,ama esınızde hazır olmalı pekı size bır sure verıyormu su zaman yaparız dıye?

Aileleriniz ne diyor bu konuda peki..? Torun görmek istemiyorlarmı...

ciddi ciddi iki tarafla da dile getirilmedi henüz bu mevzu. benim ailem istiyordur. onun aile ilişkileri pek iyi değil, hatta kötü sayılır. herkes kendi derdinde bizi düşünen yok ki o taraftan. annesi olucak tabi olur tabi ama o kadar

bence bir süre kendi haline bırakın..istiyorum da demeyin istemiyorum da...bakın çocukları sevmeye başlamış sizin ısrarınız olumsuz etkileyebilir biraz daha bırakın kendisi istesin...

Dedım ya sız haklısınız hazırsınız ıstemekte sonuna kadar her kadının hakkı bu,ama esınızde hazır olmalı pekı size bır sure verıyormu su zaman yaparız dıye?

bir süre yok bekleyelim düzeni oturtalım duralım gidişata bakalım olgunlaşalım hep böyle delircem bu sözleri duymaktan
sadece geçen gün bu konuyla ilgili tartışırken bir yıl daha bekle bakalım ne oluyor dedi ama yine bir zaman yok. bekleyecem de ne için bekleyecem ???

diyorum o zaman bir tarih ver. veremem diyor. şartlarımın oturması lazım. bunu şimdi göremiyorum bilemiyorum diyor

Alakasi yok.

Evliliginizde belli ki esin mantik sen de duygusun.

Cocuk cok ciddi ve onemli bir karar. Onun fikirlerine deger ver bence fazla israrci olman da bir seyi itici kilar.

ben de takıntı haline geldi. konusurken bile ağlayasım geliyo bu konuyu. ona gitgide kinleniyorum. sevgime zarar verecek bu düşünceler biliyorum. ben anne olmak istiyorum. evladımı kucağıma almaaaaak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…