S Sakizzzz Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2021 35 1 20 Şubat 2022 Konu Sahibi Sakizzzz #1 İmam Hatip çıkışlliyim 2 yıllık ta ilahiyat okumayı düşünmüyorum, sizce okumalı mıyım, iş imkanı var mıdır
İmam Hatip çıkışlliyim 2 yıllık ta ilahiyat okumayı düşünmüyorum, sizce okumalı mıyım, iş imkanı var mıdır
birkedivelisi herhalde, galiba, sanırsam. Kayıtlı Üye 5 Ekim 2020 277 2.400 20 Şubat 2022 Konu Sahibi Sakizzzz #2 Hhgjjghhhjjjj .!.: İmam Hatip çıkışlliyim 2 yıllık ta ilahiyat okumayı düşünmüyorum, sizce okumalı mıyım, iş imkanı var mıdır Genişletmek için tıkla... dhbt sınavından çok yüksek puan almanız lazım. bazı seneler önlisans alımı yapmıyorlar. başlayıp sonrasında ilitam yapabilirsiniz o zaman şansınız artar. başarılar.
Hhgjjghhhjjjj .!.: İmam Hatip çıkışlliyim 2 yıllık ta ilahiyat okumayı düşünmüyorum, sizce okumalı mıyım, iş imkanı var mıdır Genişletmek için tıkla... dhbt sınavından çok yüksek puan almanız lazım. bazı seneler önlisans alımı yapmıyorlar. başlayıp sonrasında ilitam yapabilirsiniz o zaman şansınız artar. başarılar.
cnu başına buyruk duyguları savruk Üyelik İptali Kayıtlı Üye 19 Şubat 2022 787 1.480 20 Şubat 2022 Konu Sahibi Sakizzzz #3 ilahiyatta hep iş buluyorlar