- 14 Ekim 2016
- 732
- 590
- 23
- 33
- Konu Sahibi sessiz melegim
-
Elti umurumda degil acikcasi cani cehenneme zaten bizim evliligimizi kiskandigini herkes soyluyodu ben iyi niuetimden uok diyodum oyle biri degil diyodum bide kocasi askere gitti 5 ay bende yiyip icti insanoglu nankormus onu gordum ben herkese olan iyi niuetimi kaybettim bunlar yuzundenEltinin derdi bence şu. Sen kaynananla aynı evde dururken eltinin kafası rahattı keyfi yerindeydi.Sen kocanla başka eve kiraya çıkınca kaynanan yine eltinin başına kaldı,ondan silmistir eltin numaranı boşver.Ayrı eve çıkmakla en iyisini yaptın bence.
Soyledim cok sklyorum evde dedim sklnca beni ara ben seni calistirmam kiraya cikti karisini calisti dedirtmem diyi hakli bi acidan herseye laf ettikleri icin onun karakterine laf atacaklarÇalışırsam psikolojim düzelir ve daha yumuşak huylu birine dönüşürüm deyip eşini ikna edebilirsin belki...
Malesef piskoloji kalmadi haklisin bosanirsam bi kadin siginma evine siginirim diye dusunuyorum baba evine donenemem babam hayati zindan eder yada bosanmaya yeltensem bana neler yapar diye korkuyorum seni asla birakmam diyen bi koca baba evinde bi ay kalinca hergun kapiya gelip ayrilmicaz demesi annesi bosa diyodu abileri swni oldururuz karini bosarsan diyodu anneside 65 yasinda gorsen yasli dersin ama bi o kadar dinc ve felaket hic bir oglu almiyo yanina bizim aldigimiz eve kondu her gece dua ediyorum o ebden ben hayir gormedim onlarda gormesin insallah diyorumPiskolojini çok kötü etkilemişler kötü insanları yola getiremezsin sana huzur vermezler ayrıl gitsin
Haklisin kuzum cilve nasil yapilir bilmiyorumki :)kendi kendime gülüyorum sonra yapmacik geliyo ah ah insanin icinde istekmi birakiyolar ama bende yarindan itibaren bambaska bi kadin olarak cikicam karsisina tavsiyelerinizi dikkate alicamBoşanmak da o kadar kolay bişey deil ki hadi deyip kapıyı çekip gitmekle bitmiyor her şey...Sonrasında yine bi bekleyişe girer insan başkası çıkar mı karşıma diye e o çıkana da güvenemezsin böyle bi devirde,sonra hop her şey sil baştan bence önemli olan evliliğinizi herkese her şeye rağmen ayakta tutabilmeniz,yazdığınız pek çok ayrıntıdan anladım ben eşinizin sizi sevdiğini...Anlattığınız kadarıyla da çocuk gibi(kötü anlamda demiyorum yani kolayca söylenen her şeye kanabiliyor),bunu kendi lehinize çevirin,biraz cilveli olun,hoşuna giden şeyler yapın o zman gözü ailesini falan görmez...
Birden de fazla üstelik bu dayak meselesi.... Çocuğun için katlanıyorum diyecek bir çocuk da yok ortada. Eşiniz de ayrı eve çıkmışsınız ama yine size kinlenmeye başlamış birikiyor, bir yerlerinizi kırmasın da...Ben esimle 4 yilimi gecirdim. Boyle bi insan degildi kir
Aya ciktigimizdan beri asla yeltenmedi bile annesi nasil basariyodu bilmiyorum ama kavga ciktimi ben cevap verince sen karisma benle oglum tartisiyoruz diyodu ogluna bak cevap veriyo diyodu bi bakiyodum tokati yiyodum sonra ogluna vurma neden vuruyosun diyodu allah herseyi burnundan getirsin insallahhh
Bazen cocugumun olmamasinda bi hayir buluyorum ama cok istiyorum iste hayatimda 2 yil icinde yasadiklarim beni herseyden sogurtu sabahlara kadar uyanik kalip aksama kadar yatiyorum ne bi cevrem var ne bi arkadasim zavalli bi durumdayim
Adam seni daha ilk haftanizda dövmeye başlamış. Sen evli kalmaya devam etmissin bir de çocuk istiyorsun. Pes....Bilmiyorumki nerden baslasam. 2 yildir evliyim kizlar esim abisi yengesi engelli kardesi ve annesi bi evde yasiyolardi. Ben esimle tanistigimda ust kati insa ediyolardi bizim icin. Neyse konuya geleyim kaynanam falan alt katta eltimle oturuyolardi. Ben evlenince bizimle oturcakmis kizida 23 yasinda zeka olarak engelli. Hadi kabul ettim sevaptir dedim ahireti dusunerek. Senmisin hayir isleyen nisanliyken melek olan insanlar adeta seytana donustu. Evliligimin ilk hafyasi dayak kv yuzunden 9 ayim gecti o evde ve her ay kavga kiyamet dayak yine kv yuzunden. Ya ben engelli kizina bakiyodum yikiyodum ozel temizligini yapiyodum adete kizimmis gibi. Neyse en son kavgamiz ablamin dugunu oldu esimle annemlerde kaldik eve donduk surat 5 karis asik neymis ben kalmisim oglu neden kalmis. Ameliyat oldum kocam yanimda kalmis neymis niye oglu kalmis da kardrsim kalmamis. Dayanmadim kavgalara babamlara gittim bosanmak istedim ve esim kopek gibi ev tuttu kiraya cikicaz seni birakmam dedi. Yeni evi o pislige birakip ciktik. Simdi ise sorun benim konusma seklimmis ne dese tepki veriyomusum narin degilmisim onu bu duruma ben getrmisim evlenmeseydin oglum o zaman. Lanet ailesine laf ettirmez. Biz o evden olayli ayrildik ablalari annesi benim aileme ne kufurler ettiler. Ben simdi hic biriyle gorusmuyorum neyse ben hataliymisim. Kiraya ciktik huzurumuz olsun diye. Simdide ailesiyle gorusmuyorum diye bana kinleniyo ustelik cocugumuzda olmuyo surekli kavga ediyoruz bazende defolup buralardan gitmeyi dusunuyorum keske evlenmeseydim. Asik olarak evlendim ama evlenince oda bitiyomus. Simdi bana akik verin ailesiyle gidip barisayim mi yoksa narin kadin nasil oluyo bilmiyorum ama cilveli ve narin mi olayim yoksa cekip gideyim mi
çocuğunuz olmuyorsa ne uğraşıyorsunuz yüce rabbimin bir bildiği vardır bile bile dünyada cehennemi yaşamaya uğraşıyorsunuz galibaBilmiyorumki nerden baslasam. 2 yildir evliyim kizlar esim abisi yengesi engelli kardesi ve annesi bi evde yasiyolardi. Ben esimle tanistigimda ust kati insa ediyolardi bizim icin. Neyse konuya geleyim kaynanam falan alt katta eltimle oturuyolardi. Ben evlenince bizimle oturcakmis kizida 23 yasinda zeka olarak engelli. Hadi kabul ettim sevaptir dedim ahireti dusunerek. Senmisin hayir isleyen nisanliyken melek olan insanlar adeta seytana donustu. Evliligimin ilk hafyasi dayak kv yuzunden 9 ayim gecti o evde ve her ay kavga kiyamet dayak yine kv yuzunden. Ya ben engelli kizina bakiyodum yikiyodum ozel temizligini yapiyodum adete kizimmis gibi. Neyse en son kavgamiz ablamin dugunu oldu esimle annemlerde kaldik eve donduk surat 5 karis asik neymis ben kalmisim oglu neden kalmis. Ameliyat oldum kocam yanimda kalmis neymis niye oglu kalmis da kardrsim kalmamis. Dayanmadim kavgalara babamlara gittim bosanmak istedim ve esim kopek gibi ev tuttu kiraya cikicaz seni birakmam dedi. Yeni evi o pislige birakip ciktik. Simdi ise sorun benim konusma seklimmis ne dese tepki veriyomusum narin degilmisim onu bu duruma ben getrmisim evlenmeseydin oglum o zaman. Lanet ailesine laf ettirmez. Biz o evden olayli ayrildik ablalari annesi benim aileme ne kufurler ettiler. Ben simdi hic biriyle gorusmuyorum neyse ben hataliymisim. Kiraya ciktik huzurumuz olsun diye. Simdide ailesiyle gorusmuyorum diye bana kinleniyo ustelik cocugumuzda olmuyo surekli kavga ediyoruz bazende defolup buralardan gitmeyi dusunuyorum keske evlenmeseydim. Asik olarak evlendim ama evlenince oda bitiyomus. Simdi bana akik verin ailesiyle gidip barisayim mi yoksa narin kadin nasil oluyo bilmiyorum ama cilveli ve narin mi olayim yoksa cekip gideyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?