- 14 Ekim 2016
- 732
- 590
- 23
- 33
- Konu Sahibi sessiz melegim
-
Ya ben insanlik yaptim gecen gittim esimin gonlu olsun diye kalkti cikti evden Allah yukardan inse ben burda durmam neymis butun gelinlerim ne desem sesini cikarmiyodu bu bana cevap veriyodu bide oglu benimle geldi diye onun kini var. Ben adim atip geldim yaptiklariniza ragmen hala o konusuyo. Ben kendimi kimseye ezdirmem kimse benden ustun degil sen benim kocamla arami bozacaksin ben sesimi cikarmicam. Gecen de abisi ariyo benimki cevap vermiyo esime attigi mesaj kafani karinin eteginin altindan cikar telefona cevap ver ben cildirdim bide onun icin kavga cikti ben agzima geleni soyledim esime ben terbiyesizmisim ogun annesi evden cikinca pesinden gitmemism elini opmemisim yapismam gerekiyomus hayirdir ya ne bu padisahmi bana yapilan onca sey ne olcak pekiBu ne yaa,neden bu aileler hep böyle burunlarını sokuyorlar...Eşin madem aldı seni götürdü kiraya demek ki seni kaybetmek istemiyor, ama uzakta olan hep kıymetlidir ya şimdi de ailesi kıymete binmiş,özür falan dileme bence çünkü haklıyken haksız duruma düşersin...Onlar da büyükse büyüklüklerini bilsinler ki saygı görsünler,sen elinden geleni yapmışsın eşine rest çek"ya ailen düzelicek bana düzgün davranıcak ya da görüşmek istemiyorum." de ,o da hala onların tarafaını tutarsa bırak gitsin
Ben esimle 4 yilimi gecirdim. Boyle bi insan degildi kirDayak yediginiz bir evliligi kiraya cikarak kurtarmaya calismak... durum ortada
Bazen cocugumun olmamasinda bi hayir buluyorum ama cok istiyorum iste hayatimda 2 yil icinde yasadiklarim beni herseyden sogurtu sabahlara kadar uyanik kalip aksama kadar yatiyorum ne bi cevrem var ne bi arkadasim zavalli bi durumdayimAyrıl çocuğun yokkenolmuyorsa bir nedeni vardır diye düşün
Bravoo aynen oyle hep ben diyolar. Esim gecen bana dogum gunu suprizi yapti evin her yerine kalpten mumlar balonlar cep telefonu almisti ve faceye atmisti onun icin bile heryerde bizden bahsermisler ben esimi aslinda cok seviyorum onun iyi niyetinide anliyorum ama ailesinden nefret ediyorum hic bi tat vermediler bana oda annesinin o gunku davranisini gordu bi daha gitmek yok dedi. Simdi davaranislarima takti kafayi cok sertmisim abi ben cilve yapamiyorum bilmiyorum yapmayi nasil yapcagmida nasil davranacagmida bilmiyorumKadın kendini Hürrem Sultan sanıyor sanırım el öptürmeler ,peşimden gelceksinizler falanEşin bence seni seviyor ama ailesini de kırmak istemiyor arada kalmış yazık ona da...Sevmese çoktan giderdi,anladığım kadarıyla eşinin ailesi hep ben hep ben diyen tipler...Ama taviz tavizi getirir,sen kesinlikle geri adım atma,kadının zoruna giden sana diş geçirememesi,o da sonunda bükemediği bileği öpücektir.
Cok sagol canim Allah razi olsun cok doluyum bugun bana ters davranmasi beni bu duruma getirdiAmaan çok üzüldüm . Sabahın bu kör saatinde nasıl daraldım okuyunca. Ne kadar narin cilveli de olsan, ailesiyle görüşmeni isteyecektir. Öte yandan hadi görüşmeye başladın diyelim. Elini versen kolunu kaptıracaksın. Bu insanlar rahat vermez size...
Hem daha yolun başındasın. Eşine de bakalım, böyle olmaz ben gidiyorum... Ya tamamen ailenle ilişkim biter ki senin ailen, sen görüşebilirsin. Ya da beni zorlarsan seni terk ederim...
Zor, çok zor durum... böyle olacağını bilemezdin, nasip diyeceksin... Bunları yaşaman gerekiyormuş, keşkeler çözüm olmuyor...
Allah kolaylık versin cnm.
Sevgiler...
Kizlar hepinizden allah razi olaun vaktinizi ayirdiniz . Ama beni bu duruma getiren son noktasi bana durup dururken bazen tera davranmasi tamam bende sert biriyim cevap veriyorum karsimdakine ama kendimi ezdirememki bana akil verin simdi lutfen bisey soyledimi gervekten yuksek sesle ve tersleyerek cevap veriyorum ailesi beni bu duruma getirdi piskolojim bozuldu kisiligim degisti simdi nasil davranmam gerektigi konisinda fikirlerinize igtiyacim var suan o yataginda uyurken ben agliyorum farkinda bike degil bazen intihar etmeyi dusunuyorum( kocamla cok iyi anlasirdik ama ailesi bize surukledi en dibe ne ailesinden vazgeciyo ne benden bazen ölmeyi dusunuyorum
Yok canim calismama izin vermiyo bi ugras bi arkadas da yokÇalışıyor musunuz ya da çalışma gibi bi şansınız var mı?
Eltinin derdi bence şu. Sen kaynananla aynı evde dururken eltinin kafası rahattı keyfi yerindeydi.Sen kocanla başka eve kiraya çıkınca kaynanan yine eltinin başına kaldı,ondan silmistir eltin numaranı boşver.Ayrı eve çıkmakla en iyisini yaptın bence.Babamlarin evi yandi bi igneleri bile kalmadi aramadilar esimde ise gitmedi 10 gun boyunca babamlarin evini yaptik ha bire ariyolar cocugu neden ise gitmiyosun diyolar. Iki kere dusuk yaptim arayacaklari yerde yalan soyluyo hamile degildir o diyo. Ya eltilerime ne oluyo onu anlamadim kv gorumce falan konusmaz anlarim. O evden ciktiktan sonra en samimi oldugum eltim bile numarami silmis nasil insanlara bulastim analamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?