Bende tam olarak şöyle oldu. Felaket bir hamilelik ve 16 saat doğumhane yerlerinde ağlamalı bir doğumdan sonra kızım doğdu. Doğumdan hemen önce nst de kalp değerleri dengesiz olduğu için doğar doğmaz yan tarafa kontrole aldılar. Ben bekliyorum böyle
Getirdiler kızımı ,ebe bana vermiyor birşeyler yapıyor. Napıyorsunuz dedim ,işte kontrol ettik falan filan k vitamini yapıyorum dedi. İçimden k vitamini ne dedim. Bu arada alt tarafta ebe doktoruma çok güzel diktiniz diyor , o dikişiyle hava atıyor, başka ebe yağcılık yapıyor falan. Nerede lan duygusallık dedim ben
Neyse kızımı verdi ebe bana , ben tabi duygulanacağım falan ,baktım kızıma birebir babası, sinirim bozuldu
Sonraki ay mastit olmuşum,3. kere ateşten hastanelik durumdayım , loğusa depresyonum had safhada. Doktor dedi senin fiziksel bozukluğun var , süt kanalların ergenlik öncesi gibi. E nolacak dedik mama vereceksin dedi. Ben başladım ağlamaya. Kızım deli misin sen ameliyatlık olmuşsun, sen ameliyat olsan kim bakacak bebeğe, ağlasın mı 3-4 saat dedi. Kafam öyle iyi ki depresyondan diyemiyorum çocuk niye ağlasın annem bakar diye
Gittim paşalar gibi aldım mamayı. Kuzenim aradı onda da varmış benzer bir bozukluk, 3 taneyi mamayla büyüttüm hiç de bir şey olmadı dedi. Üstüne bir de mama yiyen minik uyumaya başlayınca toparladım ben. Şimdi düşünüyorum gerçekten kasmanın hiç anlamı yokmuş ya.