- 30 Aralık 2009
- 22.972
- 89.803
- 1.123
- Konu Sahibi fistikkrokan
Çok sevindim adına.Aha benim konum çekilin ve beğen butonlarını hazırlayın hanımlar.
Tam 3,5 ay süren ve panik atağa dönüşen lanet bir durumdu benim yaşadığım. Dedim ki benim hayatım artık bu , sürekli birine bağlı yaşamak. Ama ben özgür ruhlu bir kadındım ? Hani her şey instagramda olduğu gibi olacaktı. Şıkır şıkır hazırlanıp gezecektik. Hani hemen bebeğe adapte olacaktım ? Hanı her ay konsept çekimleri yapacaktım… liste daha böyle uzar gider.
Sonra şubat ayı gelir ve benim cimcime doğar. Ben doğduğu an hiç bir şey hissedemem. Zor bir doğum geçirir ve 4 gün hastanede kalırım. Hani o bebeği doğurup , zıplaya zıplaya dans eden kadınlar ? Onlar böyleyse ben neden değilim diye oturur ağlarım.
Sonra bebeğim emmek ister ! Emzirmeye çalışırım yapamam. Göğüslerim aşırı acır. E hani emzirmek çok kolaydı, hani bebek hemen meme ucunu bulurdu…
Zorlu geçen doğumdan sonra eve gelirim, tamam derim evde artık adapte olacağım. Annem sağ olsun , bana da kızıma da o kadar güzel baktı ki anlatamam. Gece emzirme saatlerinde kalkar bebeği bana verirdi. Ağzıma bez koyardım bağırmamak için , öyle emzirirdim.
Sonra ben evime dönmeye karar veririm. Tamam artık ben yapıcam derim ve evde bildiğiniz bir kriz geçiririm. Artık delirmeme ramak kalmıştır ve sonra birden bire kendimi iyileştirmeye çalıştım. Bir sürü kitap , kaynak okudum. Ve en önemlisi çok saçma gelecek ama Led_BiR_Vele_DisTiri bana bir yorum yazdı. Nasıl geçti diye sorum bana dedi ki ‘ geçti diyeceksin kendine’ sonra ben bunu her gün dedim ve geçti gerçekten.
Bence doğumla içimizde ne var ne yok açığa çıkıyor. Bildiğiniz ben bir boşalım yaşadım. Şimdi 6 aylık oldu kızım. Çok şükür rabbime atlattık ve şimdi çok keyifli vakitler geçiriyoruz. Kabullenmek işin en önemli kısmı. Ben bir de bol bol sadaka verdim, o da kesinlikle etkili oldu.
Her yokuşun bir inişi vardır bu hayatta.
Geçmez dediğimiz neler neler geçip gidiyor.