- 5 Mart 2019
- 149
- 127
- 103
- Konu Sahibi fistikkrokan
Hanımlar merhaba, 3 yıllık evliyim 22 aylık oğlum var. Hamileliğim ve daha da öncesi harika geçtiği halde doğumdan yaklaşık 1 hafta sonra lohusa depresyonu yaşadım. Bebeğimi emzirmek istemedim, ben ki oğluma biberon bile vermeyen ben artık 2 saatte bir mama hazırladım. Yoksaydım,istemedim bebeğimi. Doktoruma sordum sebebi yok dedi daha çok kafaya taktım. Çok ağır ilaçlar kullandım, kullanıyorum hala. Artık daha iyiyim eskisi gibi görmüyorum oğlumu. Çok da seviyorum. Ancak hala tam olarak iyileşmedim. 2 ayda bir psikiyatristimle görüşüyorum. Bana iyi gelen anafranil diye bir ilaç var ve iyi geldiği için sürekli dozu da yükseliyor eskisine göre daha iyi olmama karşın. Bu arada çalışıyorum memurum. Bu kadar uzun süre lohusa depresyonu adı altında rahatsızlık geçiren var mı? Ne zaman ben tam anlamıyla iyileşeceğim.
EKLEME: en önemli bilgiyi vermeyi unutmuşum.. bebeğimin hicbir sucu olmamasına ragmen ben onu sucluyorum. o olmasaydı hastalanmazdım diyorum. bu yüzden bebeğime şaka gibi ama evet büyük bir yük veriyorum. kullandıgım ilaclar,terapiler hep bu yüzden.
EKLEME: en önemli bilgiyi vermeyi unutmuşum.. bebeğimin hicbir sucu olmamasına ragmen ben onu sucluyorum. o olmasaydı hastalanmazdım diyorum. bu yüzden bebeğime şaka gibi ama evet büyük bir yük veriyorum. kullandıgım ilaclar,terapiler hep bu yüzden.
Son düzenleme: