-
- Konu Sahibi Eyiryah1987
Alternatif tedavi olarak ne önerdi size acaba
Drama yaratmak demiyelimde şimdiye kadar yaşadığımız sıkıntılar yoğun bakım süreçleri v.s insanı etkiliyor ve kızım 2,5 yaşında 11 kilo daha çok küçük benim gözümdeSürekli antibiyotik kullanıp böbreklerine karaciğerine zarar vermesi önemli değil 15 dakikalık ameliyat mı önemli sizce? Emin olun antibiyotik daha çok zarar verir çocuğa ameliyattan. Allah korusun sanki organını alıyorlar çocuğun bu kadar drama yaratmanız hem kendinizi hem çocuğu korkutur.
Allahtan birçok doktor ve kulak burun boğaz uzmanının aklına gelmeyen bir şey hanımefendinin aklına gelmiş de kurtarmış durumu
Hangi çiğneme tableti acabageçen sene 3 kez üst üste antibiyotik kullandı gene iyileşmedi. aile hekimi araştırma Hastanesi'ne yönlendirdi. benim vademcigim yok. ailemde pek çok kişinin yok alindi. ben genetik yatkınlık tan onun da sonunun öyle olacağını düşündüm. bizimki alerjiden burundaki etler şişiyor burnu tıkanıyor. boğazdan nefes aldığı için de boğazlar tahriş oluyor boğaz enfeksiyonu oluyordu. çürük gibi oluyordu nerdeyse. başka bir doktorda demişti burnunu açın esas burundan oluyor diye. hatta kulağına da vurmuştu.burnunu açmanıza rağmen duzelmiyordu. 1 ay çiğneme tableti kullandık her gece yatarken. bir de bir burun fisfisi. şimdi tekrar başladık çiğneme tableti ne.
sizinki alerjik olmayabilir. belki yine de ameliyat gerekiyordur ama içim rahat etsin bir doktor daha görsün derseniz araştırın iyi bir doktor kendisi.
Biz de aynı durumdayız . Kızım 8 yaşında kronik tonsilit oldu. 30 günde bir deposilin önerdi doktor. 30 gün çok geldi 25 olarak deneyeceğiz . Olmazsa 20 günde bir olacak. Allahtan bir zai gelmezse yaza kadar idare etsek diye düşünüyorum. Benim bademcikler yok ama kızımınki bari dursun istiyorum. Rabbim bir yol gösterir inşallah. Size deposilin önerilmedi mi?Evet canım her ay 2, 3 kere boğaz enfeksiyonu oluyor
L ile başlıyor ama tam adı aklımda yok.Hangi çiğneme tableti acaba
En doğrusu ameliyat antibiyotikten kurtarın cocugu ..ameliyattan sonra ohhh iyiki olmus diyeceksiniz allahin izniyle kendine gelicek gelişimi bile düzene girer ..asıl kucucuk bedeninin sürekli hasta olması zarar herşeyine..allah şifa versinMerhaba arkadaşlar şuan 27 aylık bir kız evladım var.gecen günde konu açmıştım. Sürekli boğaz enfeksiyonu oluyordu ama antibiyotik içip atlatıyorduk ama son 3 aydır geçmek bilmeyen boğaz enfeksiyonu var sürekli antibiyotik kullanıyoruz tam geçti diyoruz antibiyotik bitip şişeyi çöpe atınca en başa dönüyoruz bir çok doktordan ve kulak burun boğaz uzmanına gittik hepsi ameliyat olması gerekiyor diyor. Bademcikleri okadar büyük ve iltihap dolu ki vücuduna zarar veriyor dediler. Bu yaşta çocuğu bademcik ameliyatı olan varmı acaba yardımlarınızı bekliyorum
Ne kadar cirkin ve empati yoksunu bir yorum. Anne degilsiniz anlasilan...Allah korusun sanki kanser oldu demişler. Antibiyotik deposu yapmışsınız çocuğu tabi ki geçmez enfeksiyonu. Verdiğiniz antibiyotiklerden daha korkutucu değil ameliyat olması.
Bence amaliyat olmasını soyluolarsa doktorlar maliyat olsun.Zira küçücük çocugun sureklı antıbıyotık ıcmesınden ıyıdır.Merhaba arkadaşlar şuan 27 aylık bir kız evladım var.gecen günde konu açmıştım. Sürekli boğaz enfeksiyonu oluyordu ama antibiyotik içip atlatıyorduk ama son 3 aydır geçmek bilmeyen boğaz enfeksiyonu var sürekli antibiyotik kullanıyoruz tam geçti diyoruz antibiyotik bitip şişeyi çöpe atınca en başa dönüyoruz bir çok doktordan ve kulak burun boğaz uzmanına gittik hepsi ameliyat olması gerekiyor diyor. Bademcikleri okadar büyük ve iltihap dolu ki vücuduna zarar veriyor dediler. Bu yaşta çocuğu bademcik ameliyatı olan varmı acaba yardımlarınızı bekliyorum
Merhaba arkadaşlar şuan 27 aylık bir kız evladım var.gecen günde konu açmıştım. Sürekli boğaz enfeksiyonu oluyordu ama antibiyotik içip atlatıyorduk ama son 3 aydır geçmek bilmeyen boğaz enfeksiyonu var sürekli antibiyotik kullanıyoruz tam geçti diyoruz antibiyotik bitip şişeyi çöpe atınca en başa dönüyoruz bir çok doktordan ve kulak burun boğaz uzmanına gittik hepsi ameliyat olması gerekiyor diyor. Bademcikleri okadar büyük ve iltihap dolu ki vücuduna zarar veriyor dediler. Bu yaşta çocuğu bademcik ameliyatı olan varmı acaba yardımlarınızı bekliyorum
Anladım o zaman aldırınCanım bizim büyüklükten öte üzerleri tamamen iltihap kaplı ve birbirine yapışık durumda yaklaşık olarak 5-6 doktora gittik hepsi birbirinden habersiz ve hepsinin söylediği tek şey çok acil alınması lazım zaten kızım düzgün beslenemediği için çok zayıf