- 30 Kasım 2016
- 208
- 130
- 37
-
- Konu Sahibi Eyiryah1987
Allah korusun sanki kanser oldu demişler. Antibiyotik deposu yapmışsınız çocuğu tabi ki geçmez enfeksiyonu. Verdiğiniz antibiyotiklerden daha korkutucu değil ameliyat olması.
Evet canım her ay 2, 3 kere boğaz enfeksiyonu oluyorBenim yegenime de demisti. Bir dr 6 7 yasindan sonra duzeliyor demisti. Yaptirmamistik. Cok mu hastalaniyor.
bazı ınsanların ostakı borusu kısa olurmus oda cok kulak ve bademcık ıltıhabı yaparmıs bademcık ıltıhaplanınca kulaga da vuruyor mu ? eger vuruyorsa ostakı de var sorunMerhaba arkadaşlar şuan 27 aylık bir kız evladım var.gecen günde konu açmıştım. Sürekli boğaz enfeksiyonu oluyordu ama antibiyotik içip atlatıyorduk ama son 3 aydır geçmek bilmeyen boğaz enfeksiyonu var sürekli antibiyotik kullanıyoruz tam geçti diyoruz antibiyotik bitip şişeyi çöpe atınca en başa dönüyoruz bir çok doktordan ve kulak burun boğaz uzmanına gittik hepsi ameliyat olması gerekiyor diyor. Bademcikleri okadar büyük ve iltihap dolu ki vücuduna zarar veriyor dediler. Bu yaşta çocuğu bademcik ameliyatı olan varmı acaba yardımlarınızı bekliyorum
Benim tanıdığımın kızı oldu ama o 5 6 yaşlarındaydı korkulucak birşey değil o öyle anlattı bayıltıyorlarmış ve sonra hortum gibi bişey sokuyorlarmış sadece ilk bir haftaydı sanırım sırf sıvı tüketti Hastaneden geldiğinde maşaAllah çok iyiydi hiçbişey olmamış gibiydiMerhaba arkadaşlar şuan 27 aylık bir kız evladım var.gecen günde konu açmıştım. Sürekli boğaz enfeksiyonu oluyordu ama antibiyotik içip atlatıyorduk ama son 3 aydır geçmek bilmeyen boğaz enfeksiyonu var sürekli antibiyotik kullanıyoruz tam geçti diyoruz antibiyotik bitip şişeyi çöpe atınca en başa dönüyoruz bir çok doktordan ve kulak burun boğaz uzmanına gittik hepsi ameliyat olması gerekiyor diyor. Bademcikleri okadar büyük ve iltihap dolu ki vücuduna zarar veriyor dediler. Bu yaşta çocuğu bademcik ameliyatı olan varmı acaba yardımlarınızı bekliyorum
Alternatif tedavi olarak ne önerdi size acabaiatanbuldaysaniz levent metin sabanci Hastanesi'nde Arif kaba var kulak burun bogazci. bir de ona gösterin derim. benim oğlumda sik hastalanır. öncekiler hiç demedi bu doktor alerjik olduğunu farketti. artık antibiyotik kullanmadan atlatıyoruz. önceki doktorlar da muhakkak işinde iyidir ama bir farklı görüş daha almak isterseniz diye yazdım ben.
bir çok doktordan ve kulak burun boğaz uzmanına gittik hepsi ameliyat olması gerekiyor diyor.
Sut ve sut urunu tuketiyor mu ? Sut alerjisininde tekrarlayan bigaz enfeksiyonu yapyigini okumustum. Bir sure tamamen kesseniz?
Merhaba arkadaşlar şuan 27 aylık bir kız evladım var.gecen günde konu açmıştım. Sürekli boğaz enfeksiyonu oluyordu ama antibiyotik içip atlatıyorduk ama son 3 aydır geçmek bilmeyen boğaz enfeksiyonu var sürekli antibiyotik kullanıyoruz tam geçti diyoruz antibiyotik bitip şişeyi çöpe atınca en başa dönüyoruz bir çok doktordan ve kulak burun boğaz uzmanına gittik hepsi ameliyat olması gerekiyor diyor. Bademcikleri okadar büyük ve iltihap dolu ki vücuduna zarar veriyor dediler. Bu yaşta çocuğu bademcik ameliyatı olan varmı acaba yardımlarınızı bekliyorum
Sanada çok geçmiş olsun canım. Doğduğundan beri bir sürü sıkıntıları oldu yoğun bakımlar falanKıyamam daha çok küçük :) Ben 5 yaşımda olmuştum ameliyat. O yaşıma kadar hem hatırladığım kadarıyla hem de annemin söylediğine göre bebeğiniz gibi sürekli hastalanıp antibiyotik kullanıyormuşum bebekliğimden beri. 5 yaşıma gelince ve düzelmeyince ameliyat olmuşum mecburen. Tabi çok çok seneler önceydi ameliyatım ama eski teknolojiye rağmen 1 haftada iyileştim. Şimdi seneler sonra iyileşme süresi daha kısadır tahminimce.
Ameliyattan 20 küsür sene geçmiş üzerinden ve bu sürede grip dahi olmadım çok şükür.
Bence tereddüt etmeyin sürekli antibiyotik kullanması da çok sıkıntılı bence. Siz biraz yaşı küçük olduğu için tereddüt etmişsiniz ama korkmayın eskisinden çok sağlıklı olur inşallah :)
Canım bizim büyüklükten öte üzerleri tamamen iltihap kaplı ve birbirine yapışık durumda yaklaşık olarak 5-6 doktora gittik hepsi birbirinden habersiz ve hepsinin söylediği tek şey çok acil alınması lazım zaten kızım düzgün beslenemediği için çok zayıfBen 12 yaşına kadar istisnasız her 15 günde bir bademcik enfeksiyonu geçiren bir çocuktum.
Her hastalığında 10 penis ilin 1 penadur iğne olurdum.
Biterdş haftasına tekrar.
Hasta olduğumda her eklemi ağrır zonklardı.
Kışlar leş gibi geçerdi.
Velhasıl kelam doktorlar demiş bademciklerim alıcaz.
Gün verildi bilmeme ne babam gece uyuyamamış haber izlemiş bademciklerim alınan iki kardeşe komplikasyon yalanmış bilmeme ne 20 sene önce yani.
Sabah kalktık yok dedi gitmiyoruz doktora.
Uzman bir doktora gittik baktı bademciklere normalde iri bu bademciklere ondna daha fazla enfeksiyon topluyor almayalım 12 yaşında geçer dedi.
Demişler yani ne alaka 12.
İnanoröısınız ben 12 yaşında beri bademcik enfeksiyonu geçirmiyorum.
Başka bir uzmana danışsanız.
Bademciklere aslında çok işlevseller.
Canım bir çok doktora gittik hepsi aynı kanıda fakat bugün gittiğimiz bir hastanede ki KBB uzmanı benim hocam da görsün mutlaka dedi hocasının ismini araştırdım ve internette herkes adama resmen övgüler yağdırmış birde onunla görüşmeyi düşünüyorumiatanbuldaysaniz levent metin sabanci Hastanesi'nde Arif kaba var kulak burun bogazci. bir de ona gösterin derim. benim oğlumda sik hastalanır. öncekiler hiç demedi bu doktor alerjik olduğunu farketti. artık antibiyotik kullanmadan atlatıyoruz. önceki doktorlar da muhakkak işinde iyidir ama bir farklı görüş daha almak isterseniz diye yazdım ben.