Çocuk Hastalıkları 2 Yaşındaki oğlumda sürekli ağız kokusu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

gamze2127

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2008
26
0
86
İstanbul
merhaba ben agız kokusu hakkında bılgı almak ıstıyorum 2 yasında bır oglum var ve agzı devamlı kokuyor.bogaz ve kulak enfeksıyonundan kurtulamıyoruz bır turlu hastalanınca malum kokuyo ama hastalıgı gectıkten sonrada devamlı koku devam edıyor.ıdrar ve kaka testı yapıldı temız cıoktı ne yapmalıyım tesekkurler

Geçmiş olsun canım.Eğer diş etinden kaynaklanan bir şey değilse bir çok sebebi olabilir.Bademcik iltihabı,solunum-sindirim sistemi hastalıkları,böbrek ve karaciğer hastalıklarından kaynaklanabilir.Nedenini araştırıp ona yönelik tedavi yapılmalı.İnşallah hemen düzelir.

Geniz etine baktırmanızı öneririm. Geçmiş olsun.:ecrin_bebek:

Son düzenleyen: Moderatör:
aynen arkadaşlar.bu konuyu açmak için girdim bölüme. bi baktım aynı sorun......2,5 yaşında benim oglumda. yemek yiyo hani açlıktanmı diyorum bazen.yine kokuyo. demekki iltihap yapıyo olabilir yani. bi bakalım sagolun arkadaşlar.....

aynı sorun bizdede var oğlum 2.5 yaşında dişleri çıktığından dolayı kokabilir diye biyerde okumuştum ama şu anda çıkan dişi yok ama arada yine koku oluyor bende doktora götürmeyi düşünüyorum

Benim oğlumda 22 aylık aynı sorun bizde de var iki gündürde kusmaya başlayınca internetten araştırdım reflü olabilir diye düşünüyorum. Ayrıca reflü sürekli tekrarlayan kulak ve üst solunum yolları enfeksiyonlarına neden olabiliyormuş.

geni eti geniz akıntısından ziyade bazı bebeklerde dil altı bağı uzun olduğu için koku yapıyomuş parazitte olabilir bunları doktorlar araştırmalı midesinden de gelebilir ayrca bişey dumuştum şimdi geldi aklıma burun uyurken akıntıyla tıkanıp ağızdan nefes alıyormuş çocklar o zaman da ağız koksu olyormuş eczanelerde tuzlu karışım satılıyo burun deliğinin birinden döküp diğerinde geliyo o karışımlardan alıp gece yatmadan önce çocuğun burnunu iyice açın çok faydası oluyo

kızlar benimde kızımın sabahları ağzı kokuyo yaa ama sürekli dğil dişlerinden olabilirmi yada açlıktan felann:26:

şeker hastalıgında agız kokusu olur cocuklarınızın sekerlerine ara ara baktırın benim oglumunda kokar agzı ,tahlillerini yaptırdım bişey cıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…