- Konu Sahibi mandalinalimon
-
tamkonuşamıyor, anladığı şeyler var, suyun anlamını biliyor, söyleyebiliyor da ama su demiyor mesela onun yerine bağırıyo, derdini anlıyorum, onlar sıkıntı değil, mama su alt değiştirmeyi yapıyorum zaten istediği tekşeyvar sürekli ilgi süreklioyun sürekli atta, e yemek yapılacak, bulaşıklar yıkanacak çöpler atılacak, sürekli ilgi de mümkün olamıyor haliyle,istiyor ki sabahtan akşamakadar oyunoynayalım
23 aylık bebeğim var ve ben tükenmiş durumdayım, söz gelimi telefonumu bile şarj edemiyorum, prizden çıkarır, babasıyla konuşamam, telefonu ister ve kaçırır, sebepsiz ağlar, karnı tok, altı temiz yine de ağlar, dışarıya çıktığımızda aksi istikamete gider, basit bir salça almaya gittiğimde bile inanılmaz yoruluyorum, gün bitiminde ise inanılmaz bitkin ve yorgunum, kendimi tükenmiş hissediyorum, yani nasıl desem oğlum sabah yeni uyandığı vakit hariç hep huysuz hep huysuz, hep istiyor ki dışarıya çıkalım, parka gidelim ama hava zaten soğuk, sürekli çıkaıyoruz, evin içinde de huzursuz oluyor, ne yapmalı bu durumnekadar sürecek zira gün boyu 23 aylık oğlumun peşinde koşmaktan omuzlarımağrıyo, mutsuz hissediyorum, gergin hissediyorum
Ben kursa gittim cocuk egitimi icin.uzman hocamiz iki yas cocuk icin onun dunyasi sadece OYUN demisti birakin ev daginik kalsin cocugunuzla oynayin derdi.abahtan akşama kadar oyun oynamak istiyor
Hahahah canım benim yaTelefonu yüksek yerlere taksaniz sizi iyi anlıyorum benimde iki yaş kızım birde extra dört aylık oğlum var şükredin ben ne yapayım ve ikimizde ailelerimizdn uzağız on dklik bile bırakacak yerim yok grip oldum gözümü açamıyorum iki bebekte ağlıyor bende ağlıyorum
23 aylık bebeğim var ve ben tükenmiş durumdayım, söz gelimi telefonumu bile şarj edemiyorum, prizden çıkarır, babasıyla konuşamam, telefonu ister ve kaçırır, sebepsiz ağlar, karnı tok, altı temiz yine de ağlar, dışarıya çıktığımızda aksi istikamete gider, basit bir salça almaya gittiğimde bile inanılmaz yoruluyorum, gün bitiminde ise inanılmaz bitkin ve yorgunum, kendimi tükenmiş hissediyorum, yani nasıl desem oğlum sabah yeni uyandığı vakit hariç hep huysuz hep huysuz, hep istiyor ki dışarıya çıkalım, parka gidelim ama hava zaten soğuk, sürekli çıkaıyoruz, evin içinde de huzursuz oluyor, ne yapmalı bu durumnekadar sürecek zira gün boyu 23 aylık oğlumun peşinde koşmaktan omuzlarımağrıyo, mutsuz hissediyorum, gergin hissediyorum
Sağol bide mayonezden zehirlendim bugün tam oldu çocukları mecbur en güvendiğim kişiye bıraktım ama hemen geldim bi saat surdurmedn bile durumum içler acısı hastanede kalmam lazımdı bebeğim var kalamam bu devirde kimseye emanet de edilmiyorHahahah canım benim yaözür dilerim gülüyorum ama durumun trajikomikliğine gülüyorum, biz anneler bazen ne kadar da sefil oluyoruz. bebeler ağlıyor biz ağlıyoruz. kolay gelsin sana
Resmen duygularıma tercüman olmussunuz :) aynen akşama kadar oturmak nedir bilmiyorm nası bı enerji anlamadm akşam eşim gelince hıcbıseye enerjım kalmıyo bide geç uyuyo oğlum biz uyuyakalıyoruz o yine uyumuyo napıcam bılmıyormOofff aynı benim kızım o da 23 aylık ve ben çalışmadığım hâlde gün sonunda yorgun ve bitkin hissediyorumSağlıkları yerinde olsun da gerçi, gün boyu sadece onunla ilgileniyorum nerdeyse, her an yaramazlık peşinde, bazen yetemediğimi düşünüyorum ne ona ne kendime ne de eşime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?