2 Yaş Sendromu Nedir, Belirtileri Nelerdir?

Sizi çok iyi anlıyorum. Bazen bende ne kadar istemesem de patlama yaşıyorum. Kolay değil bağırmamak için direniyorum ama bazen öyle bi nokta oluyor ki. Uykusuzluk, yorgunluk ve sürekli ağlamalar kolay değil. Bağırmıyorum diyen anneleri de her zaman tebrik ederim ben sakin bir insan değilim ona rağmen yine de nadir bağırmalarım oluyor. İnsanız her annenin yapısı, çocuğun yapısı, aldığı destek, psikolojik durumu farklı sıkmayın canınızı.
İnşallah geçicidir bu durumları ya bu sendrom dedikleri gibi 3.5 yaşa kadar devam etmez. Dönem dönem olur bence ve ben bu retrolar döneminde daha fazla olduğunu görüyorum. Ondan dolunay mı falan dedim. Retro varmış ne retrosu bilmiyorum. Kadın programında kadın diyordu bu sabah , Dikkatli dinletemedim işim vardı o an.
Benim oğlum da aşırı huysuzluk devam. Ve iştahsızlık. Çocuk tam anlamıyla ‘gıcık’ oldu Hayır yapmam hayır yemem hayır gitmem hayır giyinmem. Her şeye hayır diyen gıcık oğlum.

Ay bir de sizde 2 tane varmış onu atladım. Ah kolaylıklar dilerim. Daha lohusalıkran bile yeni çıkmışsınız sayılır.

O instamomlaro allah iyi yapsın. Ben takibi bıraktım hepsini. Daha ilk oğlumdan psikolojimi bozmuşlardı. Aska takip etmem o yalancıları. Eskiden ilk oğlumda sürekli oyun oynatırdım ama şuan günde 1-2 saat anca gerisi yemek toplama küçüğü emzirme. Allah bizlere güç kuvvet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…