• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 2 yaş kız 1 yaş erkek oyuncak arıyorum

BHUNBHA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
161
1
96
40
Eskişehir
arkadaşlar kızım 25 aylık oğlum ise 11 aylık.hem kızım hemde oğlum için oyuncak arıyorum.ben arada bir girsemde forma kesin alıcı olduğumu alışveriş yaptığım arkadaşlar bilir.

Merhabalar,
Benim ufaklık üç yaşında. Doğduğundan bu yana locopoco oyuncak sitesinden oyuncaklarını sipariş ediyoruz. En ünlü oyuncak markalarının oyuncaklarını baya uygun fiyata aldık hep. Siparişle aynı gün kargoya verdiklerinden çok beklemeden oyuncaklar elimizde oldu. Bi de fırsat sayfaları var. Orayı takip etmeni öneririm canım. Oradan da yine iyi fiyatlara güzel oyuncaklar bulunabiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
ne tür oyuncaklar arıyorsunuz kızınız için?

VAVEYLA ESK arkadaşım walla ne tür oyuncak aradığımı bilmiyom desm bana gülermisin..babaannesi evde çok sıkılıyo değişik oyuncakları olsa biraz vakit geçirir diyo..malum eskişehir hala ısınmadı çoçuklar hep evde..bebekler arabalar eğittici oyuncaklar evcilik oynayacağı oyuncaklar falan işte..

VAVEYLA ESK arkadaşım walla ne tür oyuncak aradığımı bilmiyom desm bana gülermisin..babaannesi evde çok sıkılıyo değişik oyuncakları olsa biraz vakit geçirir diyo..malum eskişehir hala ısınmadı çoçuklar hep evde..bebekler arabalar eğittici oyuncaklar evcilik oynayacağı oyuncaklar falan işte..

anladım:)
ütü çamaşır makinesi bardak tencere falan olur o zaman:) tüylü oyuncak olmaz muhtemelen..

$51L5JtVt-JL.jpg $1875106.jpg $0f14ecaacdfdfc39ff30aee283944091.JPG

kızınız için bu oyuncaklarımız var süpürge çalışır durumda sadece ucunu bulamadık. hepsi 15 tl düşünürseniz haberleşelim.
$Resim 265.jpg $Resim 263.jpg

Back