Insallah konusur yaa gün icinde sürekli konusuyorum dilimde tüy bitiyor ama tekrar bile etmiyor sasirdim nasil konustursam diye valla rüyalarima giriyor her gece konustugunu görüyorum rüyamda
bizim ki de söyletmeye başladığın kelimenin ilk harfi ile başlayıp devamı lıgır lıgır diye devam ediyor :) japonca konuşuyor.benim kızımda 31 aylık ... maalesef cumle kuramıyor kendını zorluyor ama nafile.
cnm merhaba, ben doğum yapalı artık 3 yıl olacak. ilişkiye giriyoruz ama çok da istekli sayılmam. doğumdan sonra bi isteksizlik geldi üstüme. eşim 2 3 günde bir istiyor ve beni boğuyor bu istek. anlaştık en azından 4 günde bir olsun diye. kabul etti. bana kalsa ayda bir yeter.Merhaba arkadaşların ben aranızda yeniyim ikizlerim var benimde her çocuğu bi zamanı var takılmamak gerekiyor sonra susmuyorlar :) arkadaşlar Doğum sonrası eşi ile ilişkide sıkıntı yaşayanlar var mı ? Hiç ilişkiye girmeyen eşi istemeyen
Nasıl konuşmaya basladimi acababenim kızımda 31 aylık ... maalesef cumle kuramıyor kendını zorluyor ama nafile.
Nasıl kousmayq başladımi acaba neler yaptınızMerhaba benim oğlumda 30 aylık nerdeyse 30-40 kelime biliyordur belki de daha fazla ama hepsi de kendi dili döndüğünce maviye Yahyi , yıldıza gagı, su ya bu ,motorsiklete oobaba gibi aslında ben herseyini anlıyorum sürekli doğrusunu söylüyorum , sürekli kelime söylemece oyunu oynuyorum ama henüz bir düzelme Yok kelimelerinde bir kaç cümle de kuruyor dede araba , araba sesi ,baba gitti şeklinde ama hala diyalog şeklinde değil konuşmalarımız tam yaşıtları hatta daha küçükleri bile yetişkin gibi konuşurken böyle olmasına üzülüyorum da açıkcası umarım konuşurlar kısa sürede doktor 4 yasına kadar konuşmazsa geç kalabiliriz demişti bir sonraki kontrolümüzde gerekli görürse başka birimlere yönlendirecek herhalde işitme testi vs gibi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?