ama onun 2 senedir kimseyle olmadığına inanma derim
ve neden seni daha önce aramadığı konusuna da şüphe ile yaklaş
zaten sen kararını vermişsin ama onu unutamamanın diğer bir nedenide hayatına başka kimseyi sokmamıs olman bence
bende böyle düşünüyorum canım.
bana, tekrar görüşmeye başlasanız bile yine ayrılırsınız gibi geliyor.
ikinizde gurur yapıp 2 yıl arayıp sormamışsınız.
evlenseniz ve küsmüş olsanız evin içinde ne yapacaksınız?
evlenince bu yüzden öyle uzuuun küslükler olmuyo zaten, en fazla bi kaç saat...en azından bizim için öyle..aynı evin içinde gurur falan olamıyo..evliliğin en sevdiğim yönlerinden bi tanesi :)))
bence de kalbinin sesini dinle...istiyorsan geçmişte yaşananları bırak gitsin yaşanmış bitmiştir...yaşa ve gör belki de mutlu olursun
bir kaç gündür şöyle düşünüyorum acaba ona karşı olan sevgimi kaybbettim yada azaldı mı?, normalde seven insan benim gibi arada kalır mı?
mantığınla duyguların yer yer çelişiyordur.
sence o hala seni seviyor mu buna inanıyormusun?
ayrılış sebebiniz neydi
Neden ayrışmıştınız ?
evet inanıyorum, yoksa hiçbir şekilde iletişime geçmeye çalışmazdı. inanılmaz gururludur.
eğer gerçekten sevdiğine inanıyorum diyorsan dene ve gör canım.:içelim:
evet inanıyorum, yoksa hiçbir şekilde iletişime geçmeye çalışmazdı. inanılmaz gururludur.
ayrılık sebebimi bir önceki sayfada yazdım canım, bi daha yazmaya üşendim şimdi ordan bakarmısın opuyorumnanaktan
Bu cümleyi kurup yazmaya üşenmediniz de onu yazmaya mı üşendiniz sempatiksalakcinni
Neyse...Bu zamana kadar sizi isteseydi dönerdi muhakkak.Doğumgününüzü kutladı diye ümitlenmeyin belki üzülürsünüz sonra ..[/QUOTE
ama ayrılmayı ben istedim yani terkettim onu. kötü bir zamanında bıraktım bence mesaj atması bile çok büyük bir olay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?