- 18 Mayıs 2012
- 75
- 2
aynı anda mesaj atmışız bak şu işe
kiz ben yeniyim burda ne oluyor,nereye yaziyorum bende kafa gitti,ayni andami attik kalp kalbe karsi diyelim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynı anda mesaj atmışız bak şu işe
vuuu hızlımıyız neyizaynı anda mesaj atmışız bak şu işe
ahh canım benim yaaa o kadar sabır emek heves inşş 8. de yüzünü güldürsün Yüce Rabbim
kiz ben yeniyim burda ne oluyor,nereye yaziyorum bende kafa gitti,ayni andami attik kalp kalbe karsi diyelim:)
Yüce Rabbimin var bir bildiği inşallah tatlım sıradaki tedavin son olsunn yüzün gülsün çok dua edicemm senin içinigslh canim allah buyuktur,bir umutla bekliyorum iste
hiç kolay değil yaaa tüm dr lar alacakları paraya bakıyolarben yurtdisindayim sigorta karsiladigi halde bi suru masraf oluyor suyumuz kurudu vallah
Yüce Rabbimin var bir bildiği inşallah tatlım sıradaki tedavin son olsunn yüzün gülsün çok dua edicemm senin için
rica ederim canım aynı acıyı tadıyoruz birbirimizi en iyi bizler anlarız amin cnm aminn canım ben ilk tedavimi mart ayında yaptırdım negatifti malesef maddiyat hazır olmadığı için eylül ayı yada daha sonraki aylar 2. tedaviyi deneyeceğiz birde ben tedavimden sonra genetik hastalığım olduğunu öğrendim (fmf , ailevi akdeniz ateşi ) bu yüzden 2. tüp bebek tedavimde pgt yöntemiyle deneyeceğiz ve daha da masraf olacak şimdiden kara kara düşünmekteyimcanim benim cok sagol ,iyi dileklerin icin,igslh son olur,yuzumuz guler,sen de tup bebek tedavisi goruyorsun herhalde,senin kacinci sefer olacak
rica ederim canım aynı acıyı tadıyoruz birbirimizi en iyi bizler anlarız amin cnm aminn canım ben ilk tedavimi mart ayında yaptırdım negatifti malesef maddiyat hazır olmadığı için eylül ayı yada daha sonraki aylar 2. tedaviyi deneyeceğiz birde ben tedavimden sonra genetik hastalığım olduğunu öğrendim (fmf , ailevi akdeniz ateşi ) bu yüzden 2. tüp bebek tedavimde pgt yöntemiyle deneyeceğiz ve daha da masraf olacak şimdiden kara kara düşünmekteyim
kiz benim 8 ci olacak o kadar tecrubeliyim ki kendim doktor olacam yakinda:)))[/QU
8.aşamaya gelene kadar neler yaşadın kim bilir ,çok zor olsa gerek allahım yardımcın olur inşallah ,8 deneme ne kadar sürdü,tanı nedir çok merak ettim?
rica ederim canım aynı acıyı tadıyoruz birbirimizi en iyi bizler anlarız amin cnm aminn canım ben ilk tedavimi mart ayında yaptırdım negatifti malesef maddiyat hazır olmadığı için eylül ayı yada daha sonraki aylar 2. tedaviyi deneyeceğiz birde ben tedavimden sonra genetik hastalığım olduğunu öğrendim (fmf , ailevi akdeniz ateşi ) bu yüzden 2. tüp bebek tedavimde pgt yöntemiyle deneyeceğiz ve daha da masraf olacak şimdiden kara kara düşünmekteyim
kiz benim 8 ci olacak o kadar tecrubeliyim ki kendim doktor olacam yakinda:)))[/QU
8.aşamaya gelene kadar neler yaşadın kim bilir ,çok zor olsa gerek allahım yardımcın olur inşallah ,8 deneme ne kadar sürdü,tanı nedir çok merak ettim?
evet arkadasim cok zor ve yipratici bir surec benim icin,kisaca hikayemi anlatmak isterim,2004 te evlenip fransaya geldim,ilk zaman cocuk istemedim ama esim cok istiyordu ve iki ay korunduktan sonra biraktim korunmayi,bu gun yarin derken bi baktik 6 ay olmus daha bi sey yok ,doktora gittik ufak tefek seyler oldugunu ama bunun abartilacak bi sey olmadigini soyledi ,ilac ti,asilamaydi derken en son tup bebek tedavisine gectik,bir olmadi,iki olmadi hadi hemen olmaz normaldir dedik e ucuncu sefer gene olmadi,doktorlar hep herseyin yolunda oldugunu yasimin genc oldugunu soylediler her seferinde cok umutlandirdilar,yumurta var ,sperm var,rahimde problem yok,yasim genc,yumurtalarim gelisiyor cogaliyor,embriolar gelisiyor,ama olmuyor olmuyor,kafayi yiyecektim,en son doktorumu degistirdim,bana yumurtalarimin kalitesinin dusuk oldugunu soyledi ve yeni hastanemde ilk denemede hamile kaldim,bulutlardaydim sanki dunya umrumda degildi,ama masal baslamadan bitti ve 7 aylikken bebegimi kaybettim ustelik otopsi temiz cikti,ve sonrasinda 3,mu 4 mu artik sayisinida hatirlamiyrm tup bebek denemem daha oldu ama sonuc negatip,kisacasi 9 senelik evliligimde 21 yasindan beri bu zorlu yoldayim ve 28 yasina geldim mucadelem daha devam ediyor,varin gerisini siz dusunun.......
canım tuanamm canımmm benim aynen aynen aynen canım tüm bunlar engel değil Rabbim ol deyince ortada engel sorun olmayacak yeterki tevekkül edelim bol dua ve sabırla güç kuvvetle bekleyelim inşşşşifacım allah dağına göre kar veriyor,alahım verecekse eğer öyle yada böyle verecek,hepimizin hikayesi farklı ama amaçlarımız bir,allahım ne zaman ol derse o zaman olacak, maddiyat,yaş,karşılaştığmız sağlık problemleri hepsi sadece zamanı geldiğinde olması için bahaneler,hepimiz için hayırlısı olur inşallah ,bir yere kadar çabalarımız gerisi tevekkül..
amin cnm aminn ALLAH razı olsun hepimziin keselerine bereket versin Yüce Rabbim canım ben daha önce hiç aşılama yaptırmadığım için devletteki 2 adet aşılama hakkım var idi ve tüp bebek denememde iğnelerimi rapor yoluyla birazcık daha uygun fiyata aldım ve toplam da bana bu tedavi 4.000 tl ye maloldu senin içinde çok zor olur o kadar mesafe helede evden ayrı bir yer extra masraflar zor olacak ama inşallah bebiş için katlanılacak şeyler bunlar inşallah hakkınızda hayırlı olan merkez nasip olsun veee sonu bebişli bitsin inşşş tatlımallah buyuktur canim illaki bir kapi acar,ben bu konuda daha sansliyim,fransadayim ve sigortam karsiliyor,ama turkiyede yapmak istiyorum fakat bayaga pahaliya gelecek bize,burdan oraya gitmek otel masraflari da eklenecek o yuzden gidemedim,yaklasik ne kadara mal oluyor biraz bilgilendirirmisin canim
oooooo süpersin tuanam ya ellerine sağlık devilorangel i halaaa heyecanla bekliyoruz inş hepimize umutlarımıza umut katacak müjdesiyle gelirBOBBY VEE- "DEVIL OR ANGEL" - YouTube
bakalım paylaşabilecekmiyim....devil or angel a gelsin
canım yaaaa maşallah diyorum en kocamanından çünkü ben senin sabrını çokkk takdir ettim Yüce Rabbim umutlarımzı tüketmesin inşşş sabrımızla dualarımızla mükafatlandırılacağımıza çokkk inanıyorum ben hepimiz cici anneler olacağızevet arkadasim cok zor ve yipratici bir surec benim icin,kisaca hikayemi anlatmak isterim,2004 te evlenip fransaya geldim,ilk zaman cocuk istemedim ama esim cok istiyordu ve iki ay korunduktan sonra biraktim korunmayi,bu gun yarin derken bi baktik 6 ay olmus daha bi sey yok ,doktora gittik ufak tefek seyler oldugunu ama bunun abartilacak bi sey olmadigini soyledi ,ilac ti,asilamaydi derken en son tup bebek tedavisine gectik,bir olmadi,iki olmadi hadi hemen olmaz normaldir dedik e ucuncu sefer gene olmadi,doktorlar hep herseyin yolunda oldugunu yasimin genc oldugunu soylediler her seferinde cok umutlandirdilar,yumurta var ,sperm var,rahimde problem yok,yasim genc,yumurtalarim gelisiyor cogaliyor,embriolar gelisiyor,ama olmuyor olmuyor,kafayi yiyecektim,en son doktorumu degistirdim,bana yumurtalarimin kalitesinin dusuk oldugunu soyledi ve yeni hastanemde ilk denemede hamile kaldim,bulutlardaydim sanki dunya umrumda degildi,ama masal baslamadan bitti ve 7 aylikken bebegimi kaybettim ustelik otopsi temiz cikti,ve sonrasinda 3,mu 4 mu artik sayisinida hatirlamiyrm tup bebek denemem daha oldu ama sonuc negatip,kisacasi 9 senelik evliligimde 21 yasindan beri bu zorlu yoldayim ve 28 yasina geldim mucadelem daha devam ediyor,varin gerisini siz dusunun.......
canım tuanamm canımmm benim aynen aynen aynen canım tüm bunlar engel değil Rabbim ol deyince ortada engel sorun olmayacak yeterki tevekkül edelim bol dua ve sabırla güç kuvvetle bekleyelim inşşş
amin cnm aminn ALLAH razı olsun hepimziin keselerine bereket versin Yüce Rabbim canım ben daha önce hiç aşılama yaptırmadığım için devletteki 2 adet aşılama hakkım var idi ve tüp bebek denememde iğnelerimi rapor yoluyla birazcık daha uygun fiyata aldım ve toplam da bana bu tedavi 4.000 tl ye maloldu senin içinde çok zor olur o kadar mesafe helede evden ayrı bir yer extra masraflar zor olacak ama inşallah bebiş için katlanılacak şeyler bunlar inşallah hakkınızda hayırlı olan merkez nasip olsun veee sonu bebişli bitsin inşşş tatlım
oooooo süpersin tuanam ya ellerine sağlık devilorangel i halaaa heyecanla bekliyoruz inş hepimize umutlarımıza umut katacak müjdesiyle gelir
evet yaa inşallah güzel haberiyle şenlenir burası belki halaa evine geçemedi :26: inş geç olsun güç olmasıninşallah şifacım bende onu çok merak ettim ama gelmedi sanırım haberi henüz..inşallah mucizeyle gelir hepimizin yüzünü güldürür.
Mervişkomm canım hoş geldin evet yaaa gececi değildi sanırım eşin ben göremedim seni bikaç gecedir örgün bitti mi şalŞifam nasılsın canım??Özledim seni görüşemiyoruz kaç günden beri??