- 27 Mart 2012
- 1.648
- 19
encancım ben de kalkayım. Öpüyorum seni. İyi geceler canım.
iyi geceler tatlım bende kaçıcam adet görücem sanırım çok ağrım var öptüm canım:103:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
encancım ben de kalkayım. Öpüyorum seni. İyi geceler canım.
inşallah tatlım yaşıycaz en şaşalısından tüm bunları harbi kızz dünür de olurmuşuz hahahahahainşallah teyzeleri anlatıcaz tabi. ayy geceleri uyuyamıyoruz hep ağlıyor . bugün dişi çıktı. bugün doğumgünü dicez inşallah rabbim hepimize nasip etsin inşallah hep beraber büyütürüz canlarım bigün geçmişe bakıp da ayyyyy neler yaşamışız deyip gülümsicez inşallah ay belkide dünür bile oluruz valla kızlarınıza talip oluruz çünkü ben hep bi erkek çocuğum olsun istemişimdir tabi hayırlısı ama rüyalarımda hep oğlumu görüyorum biliyomusunuz kızler bazen onu emzirdiğimi bile görüyorum sarı saçlı bi oğlan allahım neolur bizede hayırlı evlat nasip et
aminn incim ne güzel dua ettin amin inşallahRabbim gönlündeki hakkında hayırlı, hakkında hayırlı olanı gönlüne razı kılsın canım. Yavrularımız Allah'a layık birer kul, hayırlı, sağlıklı evlatlar olsunlar inşaallah...
aminnnnnnnnnnnnnnİnşaallah canım. Evlat aşkımız, dualarımız, sabrımız bizleri evlatlarımıza kavuşturacak inşaallah...
yaa net mi pc mi arızalı henüz çözemedim :26: habersiz düştüm kalkamadım ancak şimdi gelebildimGittiniz mi kızlar :26:
beklediğin adet tarihin ne zaman encanım ALLAH ım mucizeni yollasın inş kırmızı yerine bebişin gelsin bende de gecikiyo bakalım 18 mayıs tı beklediğim adet tarihim :26:iyi geceler tatlım bende kaçıcam adet görücem sanırım çok ağrım var öptüm canım:103:
heozum hoş geldin amin canım inşş hepimiz müjdelerimizi alalım tez zamanda sıkıtısızca ve hayırlıca inşallah devilorangel den müjdesi mucizesi haberi gelir bekliycez heyecanlaHayılı sabahlar arkadaşlar. 3aylar hepimize mübarek olsun inş. Devilorangel inş. sonucun ya yüzünü güldürür yada tamamen umudunu kesmene sebep olur. Cnm çünkü arasatta kalmak kadar kötü birşey yok. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş.
merhaba canım tebrik ederim inşallah sıkıntısızca devam etsin gebeliğin sağlıklı hayırlıca kucaklarını evlatlarla doldurcak inş Yüce Rabbim gözleriniz aydın olsun tüp bebek tedavisi mi olmuştunuz inşallah darısı bizlere olsungüNAYDIN Kızlar... doktorum bebeklerimin 7+4 olduğunu söyledi.ama son adet tarihime göre 7+2 olmalıyım.hangisi doğru?takvimde nasıl takip etmeliyim?
malesef hiç gebe olmadığım için bu takvimleri tarihleri anlamıyorum :26: yardımcı olamayacağım malesefgüNAYDIN Kızlar... doktorum bebeklerimin 7+4 olduğunu söyledi.ama son adet tarihime göre 7+2 olmalıyım.hangisi doğru?takvimde nasıl takip etmeliyim?
merhaba canım tebrik ederim inşallah sıkıntısızca devam etsin gebeliğin sağlıklı hayırlıca kucaklarını evlatlarla doldurcak inş Yüce Rabbim gözleriniz aydın olsun tüp bebek tedavisi mi olmuştunuz inşallah darısı bizlere olsun
malesef hiç gebe olmadığım için bu takvimleri tarihleri anlamıyorum :26: yardımcı olamayacağım malesef
anladım canım opu tarihi 14 gün öncesini dikkate alalım çok sağol inşallah tatlım çok sağol hamişlerin duası kabul olurmuş ALLAH razı olsun amin canımteşekkürler canım evet tüp bebek.başka bi arkadaştan aldığım bilgiye göre bizm son adet tarihimiz değilde.opu dan 14 gün öncesi kabul ediliyormuş.sizinde aklınızda bulunsun yani opu dan 14 günü çıkarıp son adet tarihinizi o sayıcaksınız gebelik haftası hesaplamak için.inş. darısı sizlere canım arkadaşlarım Allah hepimizin yüzünü güldürsün.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn aynenn o vakti saati bekliyoruz inşallah Yüce Rabbim bol sabır versin amin canım inşallah cümlemize çok sağolasınolsun canım inş. en kısa zamanda sende kucağına bebişlerini alırsın canını sıkma ve sabret vardır bi zamanı inş. Allahım sağlıklı evlatlar versin.
selam Melisciğim hoş geldin ay sağol haber verdiğin için inşallah uyanık olursam izlerim malum oruçlu olacağım inşallahslm arkadaşlar yarın kanal d de doktorum programında tüp bebek konusu var izlemek isteyen olursa bilginize
slm arkadaşlar yarın kanal d de doktorum programında tüp bebek konusu var izlemek isteyen olursa bilginize
kiz benim 8 ci olacak o kadar tecrubeliyim ki kendim doktor olacam yakinda:)))
ahh canım benim yaaa o kadar sabır emek heves inşş 8. de yüzünü güldürsün Yüce Rabbimkiz benim 8 ci olacak o kadar tecrubeliyim ki kendim doktor olacam yakinda:)))
aynen ya aslında aynı muhabbet işte keşke canım indirim kampanya ne varsa yapsalarda feraha ersek yahuuuuhahayyy albendende okada valla biz uzman olacağız nerdeyse aman dr anlattıkları hep aynı :26:bigün biri çıkıpta tüpbebekte indirim yaptık diyen yok
aynen ya aslında aynı muhabbet işte keşke canım indirim kampanya ne varsa yapsalarda feraha ersek yahuuuu
hahayyy albendende okada valla biz uzman olacağız nerdeyse aman dr anlattıkları hep aynı :26:bigün biri çıkıpta tüpbebekte indirim yaptık diyen yok [/
ben yurtdisindayim sigorta karsiladigi halde bi suru masraf oluyor suyumuz kurudu vallah
vuuu hızlımıyız neyizaynı anda mesaj atmışız bak şu işe