2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

Hayılı sabahlar arkadaşlar. 3aylar hepimize mübarek olsun inş. Devilorangel inş. sonucun ya yüzünü güldürür yada tamamen umudunu kesmene sebep olur. Cnm çünkü arasatta kalmak kadar kötü birşey yok. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş.

inşallah teyzeleri anlatıcaz tabi. ayy geceleri uyuyamıyoruz hep ağlıyor . bugün dişi çıktı. bugün doğumgünü dicez inşallah rabbim hepimize nasip etsin inşallah hep beraber büyütürüz canlarım bigün geçmişe bakıp da ayyyyy neler yaşamışız deyip gülümsicez inşallah ay belkide dünür bile oluruz valla kızlarınıza talip oluruz çünkü ben hep bi erkek çocuğum olsun istemişimdir tabi hayırlısı ama rüyalarımda hep oğlumu görüyorum biliyomusunuz kızler bazen onu emzirdiğimi bile görüyorum sarı saçlı bi oğlan allahım neolur bizede hayırlı evlat nasip et :KK9:
:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31: inşallah tatlım yaşıycaz en şaşalısından tüm bunları :KK52::KK52::KK52::KK52: harbi kızz dünür de olurmuşuz hahahahaha :KK9::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK16:

Rabbim gönlündeki hakkında hayırlı, hakkında hayırlı olanı gönlüne razı kılsın canım. Yavrularımız Allah'a layık birer kul, hayırlı, sağlıklı evlatlar olsunlar inşaallah...
aminn incim ne güzel dua ettin amin inşallah :nazar::KK19::KK19::KK19::KK31::KK16:

İnşaallah canım. Evlat aşkımız, dualarımız, sabrımız bizleri evlatlarımıza kavuşturacak inşaallah...
aminnnnnnnnnnnnnn:KK31::nazar::emir_bebek::KK49::KK54:

Gittiniz mi kızlar :26:
yaa net mi pc mi arızalı henüz çözemedim :26: habersiz düştüm kalkamadım ancak şimdi gelebildim :KK5:

iyi geceler tatlım bende kaçıcam adet görücem sanırım çok ağrım var öptüm canım:103:
beklediğin adet tarihin ne zaman encanım :KK49: ALLAH ım mucizeni yollasın inş kırmızı yerine bebişin gelsin bende de gecikiyo bakalım 18 mayıs tı beklediğim adet tarihim :26:

Hayılı sabahlar arkadaşlar. 3aylar hepimize mübarek olsun inş. Devilorangel inş. sonucun ya yüzünü güldürür yada tamamen umudunu kesmene sebep olur. Cnm çünkü arasatta kalmak kadar kötü birşey yok. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş.
heozum hoş geldin amin canım inşş hepimiz müjdelerimizi alalım tez zamanda sıkıtısızca ve hayırlıca inşallah devilorangel den müjdesi mucizesi haberi gelir bekliycez heyecanla :KK52::KK52::KK52::KK52::KK49::KK19::KK16:

güNAYDIN Kızlar... doktorum bebeklerimin 7+4 olduğunu söyledi.ama son adet tarihime göre 7+2 olmalıyım.hangisi doğru?takvimde nasıl takip etmeliyim?:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

güNAYDIN Kızlar... doktorum bebeklerimin 7+4 olduğunu söyledi.ama son adet tarihime göre 7+2 olmalıyım.hangisi doğru?takvimde nasıl takip etmeliyim?:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

merhaba canım tebrik ederim inşallah sıkıntısızca devam etsin gebeliğin sağlıklı hayırlıca kucaklarını evlatlarla doldurcak inş Yüce Rabbim gözleriniz aydın olsun :KK49::emir_bebek::nazar::KK19::KK16: tüp bebek tedavisi mi olmuştunuz inşallah darısı bizlere olsun

malesef hiç gebe olmadığım için bu takvimleri tarihleri anlamıyorum :26::KK5: yardımcı olamayacağım malesef :KK16:

merhaba canım tebrik ederim inşallah sıkıntısızca devam etsin gebeliğin sağlıklı hayırlıca kucaklarını evlatlarla doldurcak inş Yüce Rabbim gözleriniz aydın olsun :KK49::emir_bebek::nazar::KK19::KK16: tüp bebek tedavisi mi olmuştunuz inşallah darısı bizlere olsun

teşekkürler canım evet tüp bebek.başka bi arkadaştan aldığım bilgiye göre bizm son adet tarihimiz değilde.opu dan 14 gün öncesi kabul ediliyormuş.sizinde aklınızda bulunsun yani opu dan 14 günü çıkarıp son adet tarihinizi o sayıcaksınız gebelik haftası hesaplamak için.inş. darısı sizlere canım arkadaşlarım Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

malesef hiç gebe olmadığım için bu takvimleri tarihleri anlamıyorum :26::KK5: yardımcı olamayacağım malesef :KK16:

olsun canım inş. en kısa zamanda sende kucağına bebişlerini alırsın canını sıkma ve sabret vardır bi zamanı inş. Allahım sağlıklı evlatlar versin.

teşekkürler canım evet tüp bebek.başka bi arkadaştan aldığım bilgiye göre bizm son adet tarihimiz değilde.opu dan 14 gün öncesi kabul ediliyormuş.sizinde aklınızda bulunsun yani opu dan 14 günü çıkarıp son adet tarihinizi o sayıcaksınız gebelik haftası hesaplamak için.inş. darısı sizlere canım arkadaşlarım Allah hepimizin yüzünü güldürsün.
anladım canım opu tarihi 14 gün öncesini dikkate alalım çok sağol:KK34: inşallah tatlım çok sağol hamişlerin duası kabul olurmuş ALLAH razı olsun amin canım :KK19::KK54:

olsun canım inş. en kısa zamanda sende kucağına bebişlerini alırsın canını sıkma ve sabret vardır bi zamanı inş. Allahım sağlıklı evlatlar versin.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn aynenn o vakti saati bekliyoruz inşallah Yüce Rabbim bol sabır versin :KK31: amin canım inşallah cümlemize çok sağolasın :KK16:

slm arkadaşlar yarın kanal d de doktorum programında tüp bebek konusu var izlemek isteyen olursa bilginize:KK19::KK54:

slm arkadaşlar yarın kanal d de doktorum programında tüp bebek konusu var izlemek isteyen olursa bilginize:KK19::KK54:
selam Melisciğim hoş geldin :KK3: ay sağol haber verdiğin için inşallah uyanık olursam izlerim :KK28: malum oruçlu olacağım inşallah :nazar::KK16:

evet şifam ya bi mucize olsada tüpe müpe gerk kalmasa ama karnım çok ağrıyor:KK5:bide misafir bekliyorum onlar gelmeden bi bakim dedim şimdi kapı çalar kızlar görüşürüz:KK3:

hahayyy albendende okada valla biz uzman olacağız nerdeyse aman dr anlattıkları hep aynı :26:bigün biri çıkıpta tüpbebekte indirim yaptık diyen yok :KK1:
aynen ya aslında aynı muhabbet işte keşke canım indirim kampanya ne varsa yapsalarda feraha ersek yahuuuu :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK16:

X