- 20 Temmuz 2011
- 348
- 9
amin canım benim aminnn inşallah bebişlerimizin müjdelerini verelim inşallah
amin canım inş. benide haziran listesine ekleyebilirsiniz. bi aksilik bi değişiklik olmazsa haziranda tekrar koşturmalara başlıcaz bakalım inş...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım benim aminnn inşallah bebişlerimizin müjdelerini verelim inşallah
ekledim canım benim ama eksiklerin var yaş ve neden unuttum canım hakkındaki bilgileriamin canım inş. benide haziran listesine ekleyebilirsiniz. bi aksilik bi değişiklik olmazsa haziranda tekrar koşturmalara başlıcaz bakalım inş...
yaş 25. nedeni bende saklı olur dimiekledim canım benim ama eksiklerin var yaş ve neden unuttum canım hakkındaki bilgileri
canım sanada şifa olsun inşallah dhea ilacı çok duydum kk da evet yumurta rezervi sorunu olanlara etkiliymiş inşallah tedavide ilacın etkisini göreceksin canım benimmelis Slm canım,Ben 10 Subatta basladım.İlk kutu Bitti 2 kutudayım (gunde 3 defa) yanında Coraspirin,vitamin ve folik asit verdi.
Arastırdım,yumurta rezerve ve kalitesini arttırıyomuş.Rezervelerde azalma mı var.DHEA ilacı iste
Sadece 2 ay demesi çok kullanımlarda baska hastalıkları tetiklemesi.
tamam canım sende kalsın bende sebepsiz yazsam olur muyaş 25. nedeni bende saklı olur dimi
canım sanada şifa olsun inşallah dhea ilacı çok duydum kk da evet yumurta rezervi sorunu olanlara etkiliymiş inşallah tedavide ilacın etkisini göreceksin canım benim
tamam canım sende kalsın bende sebepsiz yazsam olur mu
aynen yaa bu benimde aklımda dr bana mayıs adetinle gel demişti ( ben mayısta tedavi yapar diye düşünmüştüm ) ama şimdi mayısta bi gidicem bende belli mi olur bizede belki öncesi kullanmamız gereken ilaçlar verir bence git tatlımtabikide olur bişey sorcam kızlar ben haziran ayında başlıcam ama öncesinde bu aylarda yine bi doktorla konuşmak gerekir mi acaba yani bi takip falan ister mi ki acaba melisede 2 ay kullan diye hap vermiş ya kafama takıldı benimde
tabikide olur bişey sorcam kızlar ben haziran ayında başlıcam ama öncesinde bu aylarda yine bi doktorla konuşmak gerekir mi acaba yani bi takip falan ister mi ki acaba melisede 2 ay kullan diye hap vermiş ya kafama takıldı benimde
canımmm hoş geldin hayırlı uğurlu olsun başlamana zcık kalmış canım benim inşallah bu kez yüzüzn gülecek çok iyi olmuş tüm bilgilerden faydalanırızşifacıgım hayırlı olsun topigin tatlummmm bende varım tabi
yaş 33 ikinci deneme rezer azlıgı kan pıhtılaşması
eşimde hareket sorunu
kullandıgım ilaçlar dhea 25mg folbiol corasprin
eşim zinco ve k.boy. pekmezi
ilkdeneme 11 yumurta 4 boş 7 sinden döllenene yok biri son gün oda 4 hücreli olmadı
zekai tahirde yaptırıyorum nisan adetiyle tahmini 21 22 si
herşeyi yazayımda bilgi açısından iyi olur
raporlu kısa protokol olacak
aynen yaa bu benimde aklımda dr bana mayıs adetinle gel demişti ( ben mayısta tedavi yapar diye düşünmüştüm ) ama şimdi mayısta bi gidicem bende belli mi olur bizede belki öncesi kullanmamız gereken ilaçlar verir bence git tatlım
canım yaaa bende duymuştum temmuz ve ağustos özellikle pozitif sonuç alan çokmuş hepimizin tedavileri hayırlı uğurlu test günlerimiz müjdeli olsun inşallahcanım sen kendi hesabına göre haziran dediysen tabiki git konuş ön görüşme belki ilaç verecek muayene edecek
bende kendi kafama göre ama zaten dr bana bebek sahibi olana kadar ilaçlara devam demişti
az kaldı benim zaten
birde bilginiz olsun fazla sıcak aylar tüp bbeek için iyi olmuyormuş embriyo ve sperm açısından
mesela zekai tahir her sene agustosda tatil dir tüp bebek bölümü
evet ya içimiz rahat eder en azından bende mayıs adetimle gittiğimde ramazan sonrası düşündüğümüzü belirtceğim haberi yok ya dr un bakalım neler gelişecekhaklısın fayda var gitmekte bende bu ay içerisinde bi giderim sanırım haftaya falan
hııım bunu duymamıştım hiç iyi oldu ya saol bilgilendirdiğin için Rabbim kolaylık versin hepimize inşcanım sen kendi hesabına göre haziran dediysen tabiki git konuş ön görüşme belki ilaç verecek muayene edecek
bende kendi kafama göre ama zaten dr bana bebek sahibi olana kadar ilaçlara devam demişti
az kaldı benim zaten
birde bilginiz olsun fazla sıcak aylar tüp bbeek için iyi olmuyormuş embriyo ve sperm açısından
mesela zekai tahir her sene agustosda tatil dir tüp bebek bölümü
evet ya içimiz rahat eder en azından bende mayıs adetimle gittiğimde ramazan sonrası düşündüğümüzü belirtceğim haberi yok ya dr un bakalım neler gelişecek
he walla yaaa ama ev taşıycam yada taşıdım ( o an ki duruma göre )derim yorgunum doktor derim benim kafayı karıştırma ramazandan sonra diyorsam ramazandan sonra derimapar topar tedaviye almasın seni
ben yanlış mı hatırlıyomm yaaa :44:canım yaaa bende duymuştum temmuz ve ağustos özellikle pozitif sonuç alan çokmuş hepimizin tedavileri hayırlı uğurlu test günlerimiz müjdeli olsun inşallah
şimdi baktımda iyi olmuyor muş yazmış giz1978 :26: ben iyi oluyomuş anladım :44: ama sanki aklımda kalmıştı böle bişi yada yanlış hatırlıyommm :26::44:hııım bunu duymamıştım hiç iyi oldu ya saol bilgilendirdiğin için Rabbim kolaylık versin hepimize inş
melis Slm canım,Ben 10 Subatta basladım.İlk kutu Bitti 2 kutudayım (gunde 3 defa) yanında Coraspirin,vitamin ve folik asit verdi.
Arastırdım,yumurta rezerve ve kalitesini arttırıyomuş.Rezervelerde azalma mı var.DHEA ilacı iste
Sadece 2 ay demesi çok kullanımlarda baska hastalıkları tetiklemesi.
tabikide olur bişey sorcam kızlar ben haziran ayında başlıcam ama öncesinde bu aylarda yine bi doktorla konuşmak gerekir mi acaba yani bi takip falan ister mi ki acaba melisede 2 ay kullan diye hap vermiş ya kafama takıldı benimde
canı işte haziran sonu temmuz ayı düşünüyoruz dedik bu ilacı verdi sadece bide eşime verdi coenzyme Q-10 verdi.rezervede azalma yok heral bişey demedi.sadece kullanmanızda fayda var dedi 2 ay kullanmamız gerekiyomuş.bende hiç bir problem yoktu ilmiyorum ilk tedaviden sonra rezerve azalmış olurmuki.folik asitte var ama kllan demedi sorsamda onuda kullansam bari.