- 12 Nisan 2012
- 789
- 42
allah yardımcın olsun ..gayet nomal seyler yaşıyorsun az kaldı az daha sabret:)))slm arkadaşlar nasılsınız?benim iğneler çoğaldıkça bende bir ağarlaştım kalçam göbeğim her yerim sızlıyorsonu hayırlı olsun herşeye razıyım bugün çok sitresliydim sürekli ağlamaklı oldum duygusallık başladı sizlerdede varmı?
kızlaryaş sorun ve merkez bilgilerinizi rica etsem belirtirmisiniz listeye ekledimde sizleri de
kızlar bana dua edin....dondurulmuşla bu ay şansımı denicektim,güzelce tedaviye başlamıştık rahmimi kaloınlaştırdık bugün yarın transfer haberi beklerken enfeksiyon haberini aldım..anlıcağnız iptal oldu...şimdi hazırladığımız bütün dokuyu yıkıp döküp tekrardan kalınlaştırcaz...puffffffffff..en az 40 gün ileri atıldı...acele ettikçe heyecanlandıkça olmuyor benden uzaklaşıyor,olumsuz haber almak istemiorum artık...hayırlısı olsun allahım sen büyüksün en doğrusunu bizim için en iyisini bilirsin..bizim sınavımızda sabır kızlar ben bunu anladım,allahım yardımcımız olsun
slm canim benim yas 32 sorunda fsh yuksekligi +yumurta rezervi azligi fatih hastanesi tup bebek bolumu
slm. benimde 2. denemem 2 gün sonra başlayacak. ilki ocak ayındaydı. bendeki sorun 10cmlik çikolata kisti+4. evre endometriozis+rezerv azlığı+tüplerde şekil bozukluğu mevcut.adana ankada tüp bebek merkezinde yaptıracağım. benide listeye ekleyebilirseniz memnun olurum.
Allah yardımcınız olsun kızlar. İnşaallah bu kez yavrularınıza kavuşursunuz, hepimiz kavuşuruz...
slm incitanesi ilkinde senden kaç yumurta toplandı kaçı döllendi?
3 toplandı 2'si döllendi canım.
canım benim yaş: 29, merkez :ankada tüp bebek merkezi (adana), sorun: yumurta kalitesinin düşük olması (tıbbi açıklamasını bilmiyorum) :44:
sizdeki sorunneydi rezerv azmı?
Hiçbir sorun yok. Ben genetik bir hastalık taşıyıcısıyım ve çocuğumun engelli olma ihtimali var. Tüp bebek işleminin ardından embriyolar genetik tanıya gidiyor ve sağlıklı olanlar transfer ediliyor. Bunun için tüp bebek yaptırıyoruz.
RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN. Tüp bebek tedavisi çok sıkıntılı bir süreç. . ye başlayacağız ama gözümde büyüyor. bir an önce herşey bitse ve ben pozitifi görsem diyorum. Sanırım cuma günü başlıyoruz. bu arada yaşım 33
canım şimdi yazdım gittim ama yarın yine gidicem
aaaa merhaba elca ve ben ve sen dr larımız aynıinşallah müjdeli olacak sonu
öylemiiiiiçok sevindim sizdemi acıbademde yaptıracaksınız.ben dr çok memnunum şimdi ikinciye başaldım inş salı günü transfer olcak DUALARINIDA UNUTMAYIN KIZLAR....
canım çıktı çıktısifaa nerelerdesin? Sonuçların nasıl çıktı?
evet yıldızcığım dr beyi bende çok seviyorum çok ilgili başarılıöylemiiiiiçok sevindim sizdemi acıbademde yaptıracaksınız.ben dr çok memnunum şimdi ikinciye başaldım inş salı günü transfer olcak DUALARINIDA UNUTMAYIN KIZLAR....
canım çıktı çıktışimdi geldim eve maşallah kızlar
FSH : 5.64
LH : 2.86
E2: 116
bu sonuçlarımdan kadın doğum dr um çok güzel hiç bir sorun yok hatta erken menopoz riskin yok dedi3 mayısta çağırdı yumurtama bakacak
tüp bebek dr umda fmf i bahsettim " yapacak bişi yok dedisize 2. tedaviyi yapmak zorundayız çünkü ilk tedavide tek embrio transferi olmuştunuz dedi bende eylül ayında başlayacağım dedim PGT yapıyormusunuz dedim evet dedi yalnız biraz çok yumurta olması lazım pgt de dedi vee hangi ay düşünceksen 2 ay öncesi gel gerekli testleri tahlilleri yaparız dedi " bende dedimki bu 2. tedavi bizim son şansımız imkanları gerçekten zorlayıp başlayacağız inşallah yardımcı olursunuz dedim artık tedavi öncesi 2 ay evvel geleceğim zaman konuşuruz fiyatı dedim (çünkü fmf kramplarım vardı zor duruyordum dr un yanında ) fiyat işini hem eşimle gideriz konuşuruz diye erteledim içimden
canımm tuanamm evet geçen hafta kesinleşti fmf olduğumsifacım fmf in olduğunu bilmiyordum çok çok geçmiş olsun...herşey bu sefer yolunda gidecek buna inanıyorum dualarım seninle:)