2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

allah yardımcın olsun ..gayet nomal seyler yaşıyorsun az kaldı az daha sabret:)))

kızlar bana dua edin....dondurulmuşla bu ay şansımı denicektim,güzelce tedaviye başlamıştık rahmimi kaloınlaştırdık bugün yarın transfer haberi beklerken enfeksiyon haberini aldım..anlıcağnız iptal oldu...şimdi hazırladığımız bütün dokuyu yıkıp döküp tekrardan kalınlaştırcaz...puffffffffff..en az 40 gün ileri atıldı...acele ettikçe heyecanlandıkça olmuyor benden uzaklaşıyor,olumsuz haber almak istemiorum artık...hayırlısı olsun allahım sen büyüksün en doğrusunu bizim için en iyisini bilirsin..bizim sınavımızda sabır kızlar ben bunu anladım,allahım yardımcımız olsun

Geç olsun güç olmasın canım öyle düşün. Vardır bunda da bir hayır...

slm. benimde 2. denemem 2 gün sonra başlayacak. ilki ocak ayındaydı. bendeki sorun 10cmlik çikolata kisti+4. evre endometriozis+rezerv azlığı+tüplerde şekil bozukluğu mevcut.adana ankada tüp bebek merkezinde yaptıracağım. benide listeye ekleyebilirseniz memnun olurum.

slm canim benim yas 32 sorunda fsh yuksekligi +yumurta rezervi azligi fatih hastanesi tup bebek bolumu

Allah yardımcınız olsun kızlar. İnşaallah bu kez yavrularınıza kavuşursunuz, hepimiz kavuşuruz...

sizdeki sorunneydi rezerv azmı?

Hiçbir sorun yok. Ben genetik bir hastalık taşıyıcısıyım ve çocuğumun engelli olma ihtimali var. Tüp bebek işleminin ardından embriyolar genetik tanıya gidiyor ve sağlıklı olanlar transfer ediliyor. Bunun için tüp bebek yaptırıyoruz.

RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN. Tüp bebek tedavisi çok sıkıntılı bir süreç. . ye başlayacağız ama gözümde büyüyor. bir an önce herşey bitse ve ben pozitifi görsem diyorum. Sanırım cuma günü başlıyoruz. bu arada yaşım 33

Amin inşaallah. Evet zor bir süreç... Sabır ve dua ile bu süreci atlatıp yavrularımıza kavuşuruz inşaallah... Başlayınca gerisi geliyor. İlk denemem ocak ayındaydı. Elim boş döndüm hastaneden, transfer bile olamamıştım. O an dünya başıma yıkıldı sanmıştım ama hayat devam ediyor bir şekilde. Geçen hafta başladım ve yarın toplamaya gireceğim nasipse. Gözümüzde büyüyor haklısın ama bir yerden başlamak lazım. Erteledikçe insanın korkuları daha da artıyor. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

canım şimdi yazdım gittim ama yarın yine gidicem

aaaa merhaba elca ve ben ve sen dr larımız aynı inşallah müjdeli olacak sonu

öylemiiiii çok sevindim sizdemi acıbademde yaptıracaksınız.ben dr çok memnunum şimdi ikinciye başaldım inş salı günü transfer olcak DUALARINIDA UNUTMAYIN KIZLAR....

sifaa nerelerdesin? Sonuçların nasıl çıktı?
canım çıktı çıktı şimdi geldim eve maşallah kızlar
FSH : 5.64
LH : 2.86
E2: 116

bu sonuçlarımdan kadın doğum dr um çok güzel hiç bir sorun yok hatta erken menopoz riskin yok dedi 3 mayısta çağırdı yumurtama bakacak

tüp bebek dr umda fmf i bahsettim " yapacak bişi yok dedi size 2. tedaviyi yapmak zorundayız çünkü ilk tedavide tek embrio transferi olmuştunuz dedi bende eylül ayında başlayacağım dedim PGT yapıyormusunuz dedim evet dedi yalnız biraz çok yumurta olması lazım pgt de dedi vee hangi ay düşünceksen 2 ay öncesi gel gerekli testleri tahlilleri yaparız dedi " bende dedimki bu 2. tedavi bizim son şansımız imkanları gerçekten zorlayıp başlayacağız inşallah yardımcı olursunuz dedim artık tedavi öncesi 2 ay evvel geleceğim zaman konuşuruz fiyatı dedim (çünkü fmf kramplarım vardı zor duruyordum dr un yanında ) fiyat işini hem eşimle gideriz konuşuruz diye erteledim içimden

Son düzenleme:
öylemiiiii çok sevindim sizdemi acıbademde yaptıracaksınız.ben dr çok memnunum şimdi ikinciye başaldım inş salı günü transfer olcak DUALARINIDA UNUTMAYIN KIZLAR....
evet yıldızcığım dr beyi bende çok seviyorum çok ilgili başarılı ohh maşallah sen tedavinin sonuna gelmişsin inşallah test gününde müjden olsun cnm

sifacım fmf in olduğunu bilmiyordum çok çok geçmiş olsun...herşey bu sefer yolunda gidecek buna inanıyorum dualarım seninle:)

sifacım fmf in olduğunu bilmiyordum çok çok geçmiş olsun...herşey bu sefer yolunda gidecek buna inanıyorum dualarım seninle:)
canımm tuanamm evet geçen hafta kesinleşti fmf olduğum bir yönden sevindim şimdiye kadar hep yanlış ilaçlar yanlış tedavilerden bıkmıştım kurtuldum derdimin sebebi asıl şimdi belli oldu diye rahatım kabullendim artık Rabbimden gelene razıyız canımsın o güzel duana ALLAH razı olsun senden kocamn aminn diyorumm inşşş inşşş hepimizin bu kez olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…