- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kromozom testiyse bizde yaptırdık
ya ne kusuru tatlım sanırım siteden kaynaklanıyor yaa hepimizin başına geliyor mesaj tekrarıKusura bakmayın kızlar, bir kaç kez gitmiş mesaj.
tamam tatlım artık yavaş yavaş elini eteğini çek ev işlerinden kolay gelsin rüyanda bebişini gör bende kalamayacağım gözlerim kapanıyor yaaKızlar bana müsaade. Makinadan çamaşırları çıkarıp duş aldıktan sonra yatayım. Sabah erkenden son kontrolüme gideceğim. Yarın görüşürüz inşaallah. Hayırlı geceler...
canım hoş geldin kolay değil 3 kez emek heyecan umut ama dediğin gibi yılmadan devam inşallah 4. kez yüzün gülecek Rabbim tüm çektiklerini unutturacak3 defa başarısızlıktan sonra benim için yürek burkucu bir konu ama yılmadan devam etmek gerekiyor.
3 defa başarısızlıktan sonra benim için yürek burkucu bir konu ama yılmadan devam etmek gerekiyor.
3 defa başarısızlıktan sonra benim için yürek burkucu bir konu ama yılmadan devam etmek gerekiyor.
slm arkadaşlar nasılsınız?benim iğneler çoğaldıkça bende bir ağarlaştım kalçam göbeğim her yerim sızlıyorsonu hayırlı olsun herşeye razıyım bugün çok sitresliydim sürekli ağlamaklı oldum duygusallık başladı sizlerdede varmı?
canım sanırım cevaplamak bana düştü ine acısı evet çok zor sızlaması normal evet insan çok duygusal oluyor heşeye ağla ağla bendede olmuştu ::85::85::85:
:) teşekkür ederim canım sen ve benden başka kimsecikler yok...
:) teşekkür ederim canım sen ve benden başka kimsecikler yok...
canımsen hangi aşamadasın inemi oluyosun ben haziran sonu başlicam inşallah beklemedeyim ..
canımsen hangi aşamadasın inemi oluyosun ben haziran sonu başlicam inşallah beklemedeyim ..