- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
evet yıldızcığım dr beyi bende çok seviyorum çok ilgili başarılı ohh maşallah sen tedavinin sonuna gelmişsin inşallah test gününde müjden olsun cnm
DUA EDİN İNŞ SONUCU OLUMLU OLSUN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet yıldızcığım dr beyi bende çok seviyorum çok ilgili başarılı ohh maşallah sen tedavinin sonuna gelmişsin inşallah test gününde müjden olsun cnm
çok heyecanlı :)
canım benim elbette dualarımızla birbirimize bol destek oluyoruz inşallah Yüce Rabbim kabul etsin dualarımızı dedğim gibi test günün müjdeli olsun inşşşşşşDUA EDİN İNŞ SONUCU OLUMLU OLSUN
ayy bende çok heyecanlı biriyimdir amin canım amin bu kez hepimizin yüzü gülsün inşallahevt canım çok heyecanlıyım dizlerim titriyor ...inş bu sefer rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
evet canım maşallah huzur içinde uyuyacağım bugün dünden bu yana nasıl gergindim ALLAH korusun eskisindende yüksek çıkacak sonuçlar diye :18: canım FMF (AİLEVİ AKDENİZ ATEŞİ ) genlerle alakalı hastalık ömür boyu kullanacağım ilacım var işte malesef kramplar , ataklar , ağrılar çok fena oluyoo Rabbim kimseye nasip etmesin inşş bebeğimede geçmesin diye tüp bebekte PGT yöntemi uygulayacağımmerhaba kızlar nsılsınız şifacım tahlil sonucun harika ama bişi sorucam fmf ne demek bilmiyorum açılımını ::
evet canım maşallah huzur içinde uyuyacağım bugün dünden bu yana nasıl gergindim ALLAH korusun eskisindende yüksek çıkacak sonuçlar diye :18: canım FMF (AİLEVİ AKDENİZ ATEŞİ ) genlerle alakalı hastalık ömür boyu kullanacağım ilacım var işte malesef kramplar , ataklar , ağrılar çok fena oluyoo Rabbim kimseye nasip etmesin inşş bebeğimede geçmesin diye tüp bebekte PGT yöntemi uygulayacağım
evet canım bende bi tanıdığım bu hastalıkla uğraşıyordu ama çok samimi değildim :44: şimdi bendede var bende çok bilgili değilim halaa ama ömür boyu ilaç var işte tamamen hastalıktan kurtuluş yok olsun kabullenmekten başka çare yok işte inşallah ilaçla yatışacak bu ağrılarım buda güzel bi gelişmeanladım canım çok geçmiş olsun hiç duymamıştım inşallah hakkında hayırlısı olur canım::
evet canım bende bi tanıdığım bu hastalıkla uğraşıyordu ama çok samimi değildim :44: şimdi bendede var bende çok bilgili değilim halaa ama ömür boyu ilaç var işte tamamen hastalıktan kurtuluş yok olsun kabullenmekten başka çare yok işte inşallah ilaçla yatışacak bu ağrılarım buda güzel bi gelişme
canım çok yorgunum yatıcam uyuyacağım hemen kusura bakma sohbete devam edemiyorum iyi akşamlar inşallah yalnız kalmazsın eşlik edecek arkadaşlarla hoş sohbetler şimdiden
aynı merkezdeyiz
canım ekledim inşallah bu kez döllenmenin hasını göreceksin tatlım inşallah test gününde müjdeni alıcazşifacım listeme eklermisin adet oldum yarın dr gidecegim başlıyalım derse inş. der bebiş yolda inş.. bu kez
harekettenmi bilmem yumurtadanmı bende de döllenme olmamıştı bakalım bu sefer ne olacak kendimce diyorumki döllenme olsa acaba tutacakmı bilmiyıruz bakalım yaş gidiyor 35 e korkuyorum ya
inşallah seni anne yapıcak yavruna kavuşcaksın çok yakındayok hayatım 17 yumurta toplanmıştı maşallah ...benim 2.denemem bu dondurulmuşlarla olacak inşallah...
hadi bismillah amin canm amin inşallah hepimiz müjdeli sonlayacak sıradaki tedavilerimiziCanlarım ben bugün hasta oldum ve bantımı yapıştırdım başladım tedavime bismillah Allah yardımcım olsun hayırlısı bakalım inşallah güzel sonuç alırız Allahım hepimize nasip etsin
canım benim hadi hayırlı olsun tekrar sıkıntısız atlat inşarkadaslar dualarınizda banada yer verin bende adet oldum yarın hast.gidicem inseallah birinci denememde uzun protokol uygulandı bu sefer kısa protokol tedavi uygulanacak .allahım bu defa nasip eder inseallah....
derin canım oh maşallah bugün opu oldun inşallah güzel gelişmeler devamını duyacağız :arkadaşlar merhaba
tedavim dolu dizgin devam edior..az önce çatlatma iğnemi vurdum..yarın egede yatışımı yaptırıcam.çarşambada toplama işlemi olacak..
heyecanlı bekleyişlere geçmek üzereyim..dualarınızı esirgemeyin..şu an ege de tedavi olan kimler var bu arada?
tanışmak isterim!!!!! allah hepimizin yardımcısı olsun..
ahh ahhh özleye özleye çatır çatır çatlatacak bizi bu inatçı bebişler ama kucağımıza bi alalım inşallah Yüce Rabbim unutturacak tatlım yaşadığımız sıkıntılarıah tatlım çok zor ama ne yapalım insan kaderini yaşıyor işte bende çok korkuyorum bazen uykularım kaçıyor 14 yıl oldu insan düşününce olmickmış gibi geliyor ama genede ümitle sabırla bekliyor kk üye olduktan sonra dedim allahım nekadar çok bebek özlemi çeken ama güzel düşünelim güzel olsun dimi inşallah bizde güzel haberler vericez bu topikte allah yardımcımız olsun canım sen kaç yıllık evlisin ......
çok sağol canım vesile oldun hepimize bizlerde okuruz bu dualarıBu güzel duaya icten bir amin demek istiyorum ımtihanımız cok büyük bizi zorlanmadan evlat sahibi olan birisinin tam manasıyla anldıgını düsünmüyorum senin icindeki seninle aynı duyguları paylasanlar anlar.su an gözlerimden yaslar süzülüyor 2 nisanda hast.test icin gittim test sonucunu beklerken facemı actım ilk karsıma cıkan ayet duha suresinin 5 ayeti anlamı sabret,rabbin senin istedigini verecek seni hosnut kılacak...iste o zaman anladım bebeklerimin tutunamadıgını...1hafta kendime gelemedim iznim bitti ise basladım öyle biraz unuttum üzüntümü inseallah bir daha hic üzülmeyiz..
canım halaaa ağrıyo yaaaa eskisine göre birazcık ağrılar ilaç sayesinde azaldı ama dayanılacak durumda değil halenn rahatsız ediyor benitemmuzda 6 ya gircez inşallah .şifaa kuzucum geçmiş olsun bidaha yaşamasan keşke bu ağrıları
canım benim başta sağlık olsun hiç canını sıkma şunun şurasında 40 güne ne kaldıki hatta bundada var bir hayır diyelim ve geç olsun güç olmasın inşallahbenim tedavi mayısa kaldı bidaha ki adet olmamda tekrar ultrasona gircem yeterli folikül olmadıgından dolayı ertelendi hayırlı bakalım
elcamm sana kocamnn kolay gelsin halaaa yorgunsun tahminimce yokluğun belli amaherkeslere merhabalarrr... uxun zamandır giremedim ben yine topiğe yoğunluktan ama aramıza yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmiş sefalar getirmişler.. muhabbette epey koyulaşmış ne güzel herkese tedavilerinde yardımcı olsun Rabbim inş...
evet evet halaaa yoksun neyse işlerini hallet sonra bana devredeceksin o yoğunluklarınıcanım bende haziran sonunda başlıcam hayırlısıyla burada hep beraber gün sayıyıoruz bakalım Rabbim yardımcımız olsun inş....
sağol şifacım Allah Razı olsun yoğun geçiyor benim bu aralar biraz giremiyorum nete
canım benim yaaa ohh ne kadar güzel inşallah hep güzel haberlerimizle dolup taşsın burasıslm bayanlar ben geldim bugün doktora gittim iğnelere devam opum haftaya olucak çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok inş. hayırlı haberlerle sonuna kadar böyle devam eder.inş. hepimizin yüzü gülsün kucağımız bebişle dolsun evimizin neşesi gelsin inş. :)
maşallah mineciğimm gitmeyecek sen iradeli bir annesin bebişin hemen göbişine konacak inanıyorum beninş pervncim bende bu kez gelsinler istiyorum bak bir ay oldu sigara içmiyorum zayıflamaya çalışıyorum bu çabalarımız boşa gitmez inş:)
canım hayırlı olsun inşallah dediğin gibidir hiç bir fikrim yok ama YETERKİ YÜCE RABBİM dilesin o şans dediğimiz -RABBİM OL DİYORkızlar ben ilk defa mayıs ayında tüp bebek yaptırcam da sorunun erkekte olması yüzdeliği arttırıyomuş bi bilginiz var mı(eşimin sperm saısı 10-15 milyon bende de bi problem yok 1 defa aşılama yapmıştırk)
fiyat değişkenlik gösteriyor tatlım benim ilk tedavim 4000 liraya maloldubi de fiyat konusunda bi bilginiz var mı??
eyvah eşin kıskanmış bizleri onun yeri ayrı tabiside bizim yerimiz apayrı bilsin hani kocişiniyi akşamlarrrrrrrrrrr kızlar ben geldim nasılsınız bugün pek giremedim zaten gündüz kimse olmuyor ::gece kuşumuyuz biz eşim diyor valla beni unuttun sen. leptobuda vermiyorum ona şifa cım merak ediyorum seni dr gittin mi ::
maşallah canımmmm hep süper devam etsin ain diyorum o güzel duanaHerkese hayırlı akşamlar arkadaşlar, benim de 2. denemem. iğnelerimi kullanıyorum, dün doktora gittim, muayenede "ooo her şey yolunda, gayet iyi" dedi, mutluluktan uçuyorum iki gündür yarın da tekrar gidicem doktora, bakalım ne diyicekk... RABBİM emeklerimizi boşa çıkarmasın, hepimizin yardımcısı olsun, yüzümüzü güldürsün, evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin İNŞALLAHHHH...
evet iğneler hepimizi etkilemiştir hormonlarımızı ele geçirip duygusallığımızı ikram ediyor bu iğnelerslm arkadaşlar nasılsınız?benim iğneler çoğaldıkça bende bir ağarlaştım kalçam göbeğim her yerim sızlıyorsonu hayırlı olsun herşeye razıyım bugün çok sitresliydim sürekli ağlamaklı oldum duygusallık başladı sizlerdede varmı?
şifa olsun hepsi canımm az kaldı yarıladın sayılırevet canım iğne lucrın ile başladım bugünden itibarende pregon ve menogon eklendi birde folbiol kullanıyorum benim opum haftaya olucak büyük bir ihtimal..senin tedavinde hayırlısıyla başlar inş.
canım benim işin rastgitsin dualarımdasın güzel haberlerimiz bol olacak inşHerkese merhaba
Yarın zorlu sürecim başlıyor. Allah yardımcım olsun...
tuanam canım benim yaaa nazarlık olsun bakalım enfeksiyon inşallah sıkıntısız ilerleyecek tedavin geçmiş olsun tatlımkızlar bana dua edin....dondurulmuşla bu ay şansımı denicektim,güzelce tedaviye başlamıştık rahmimi kaloınlaştırdık bugün yarın transfer haberi beklerken enfeksiyon haberini aldım..anlıcağnız iptal oldu...şimdi hazırladığımız bütün dokuyu yıkıp döküp tekrardan kalınlaştırcaz...puffffffffff..en az 40 gün ileri atıldı...acele ettikçe heyecanlandıkça olmuyor benden uzaklaşıyor,olumsuz haber almak istemiorum artık...hayırlısı olsun allahım sen büyüksün en doğrusunu bizim için en iyisini bilirsin..bizim sınavımızda sabır kızlar ben bunu anladım,allahım yardımcımız olsun
ekledim cnm teşekkürlerslm canim benim yas 32 sorunda fsh yuksekligi +yumurta rezervi azligi fatih hastanesi tup bebek bolumu
hoş geldin canım hadi hayırlı uğurlu olsun ekledim tabiki listeye canım inşş test gününde müjden olacakslm. benimde 2. denemem 2 gün sonra başlayacak. ilki ocak ayındaydı. bendeki sorun 10cmlik çikolata kisti+4. evre endometriozis+rezerv azlığı+tüplerde şekil bozukluğu mevcut.adana ankada tüp bebek merkezinde yaptıracağım. benide listeye ekleyebilirseniz memnun olurum.
inşallah hayırlı sağlıklı ikiz olurlar3 toplandı 2'si döllendi canım.
bendede sorun rezerv azlığısizdeki sorunneydi rezerv azmı?
ne güzel aynı merkezden arkadaş buldunaynı merkezdeyiz
canım benim inşallah pgt yoluyla sende bende bebişlerimize nasip etmiycez o hastalıklı genlerimiziHiçbir sorun yok. Ben genetik bir hastalık taşıyıcısıyım ve çocuğumun engelli olma ihtimali var. Tüp bebek işleminin ardından embriyolar genetik tanıya gidiyor ve sağlıklı olanlar transfer ediliyor. Bunun için tüp bebek yaptırıyoruz.
evet çok sitresli inşallah sıkıntısız ilerler tedavinRABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN. Tüp bebek tedavisi çok sıkıntılı bir süreç. . ye başlayacağız ama gözümde büyüyor. bir an önce herşey bitse ve ben pozitifi görsem diyorum. Sanırım cuma günü başlıyoruz. bu arada yaşım 33
bu kez müjden olacak tatlım unutacaksın o günleriAmin inşaallah. Evet zor bir süreç... Sabır ve dua ile bu süreci atlatıp yavrularımıza kavuşuruz inşaallah... Başlayınca gerisi geliyor. İlk denemem ocak ayındaydı. Elim boş döndüm hastaneden, transfer bile olamamıştım. O an dünya başıma yıkıldı sanmıştım ama hayat devam ediyor bir şekilde. Geçen hafta başladım ve yarın toplamaya gireceğim nasipse. Gözümüzde büyüyor haklısın ama bir yerden başlamak lazım. Erteledikçe insanın korkuları daha da artıyor. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
canım hoş geldin hadi hayırlı olsun inşallah yollarda çektiğin zorlukların karşılığını göreceksin test günündeKızlar bende 2. tüp bebeği deniycem Bursa Acıbademde yakında inşallah. 1. sini Smyrna da yaptırdık ama tutmadı. 5 mayısta gidicez Allahın izniyle bakalım ne diyecekler. Yorumlara bakışırsa Şahin bey iyi biri ama bize bunu yanında IMSI cihazı da lazım. Eşimin sperm morfolojisi % 1 çıktığı için bu cihazın olduğu yer araadık ve en yakın bize yani Manisaya Bursa çıktı. Görüşmeye gidip geldiğimde bütün ayrıntıları yazarım size.
sende yoğunmuşsun hem gündüz hem akşam misafir olunca zor olur yaa üstesinden gelmişsindir canım maşallah sanatamam canım aslında bende çok yorgunum bugün misafir vardı günüm vardı yani şimdide yemeğe misafirim var biyandan yemek yapıyorum biyandan yazıyorum ::işte böle tatlım dinlen sen ileşince acısını çıkarırız::
yattım kalkamadım ağrılarım biraz arttı yaaa keyfim pek yokkızlarrrr nerdesiniz dizimi izliyosunuz yoksa topimiz alt sayfalara düşmüşşşşşşş::
inşallahhhh hepimiz fazlasıyla hakettik hepimiz müjde verelim
beğenip alıntılayıp epeydir aksattığım mesajlarda vardı yeni gelen arkadaşlarda vardı hepinize cevap vereyim derken çarşaf kadar destan yazmışımmşifaa nerdesin kuzumm beğenip gidiyosun
beğenip alıntılayıp epeydir aksattığım mesajlarda vardı yeni gelen arkadaşlarda vardı hepinize cevap vereyim derken çarşaf kadar destan yazmışımm
ben varım canım 15 dk burdayım çok uykum var ve birazda ağrımkimse yok bugünde neyse ::123:: bende kaçim bari iyi uykular kızlar ::
ayy evet yaa benden sonra sohbet edecek arkadaşlarda olmamış yalnız kalmışsın cnmbune ya ben gider kızlar gelir ::