- 30 Mart 2012
- 199
- 2
hayırlısı tatlım inşallah herşey gönlüne göre olsun rabbim güzel habarini duymayı nasip etsin
allah razi olsun insallah hayirlisiyla bizlerede 2013 bebeislerini dogurmayi nasip eyler:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı tatlım inşallah herşey gönlüne göre olsun rabbim güzel habarini duymayı nasip etsin
ama ben fsh 11 ken yapıldı işte tüp bebek tedavisi :26: ayy inşallah canım yaaaa mucizelere çokkkkk ihtiyacımız var çokkkktup bebek icin fshin 6 olmasimi gerekli ben 25 ile bile baslandigini duymustum.hatda ankara buyuk dogumdaki bayan bi doktor bana 70 bile hamile kalan hastam oldu demisti.suansa benim korkularim var.tekrar o surecten gecmek beklemek yani korkuyorummm
ama ben fsh 11 ken yapıldı işte tüp bebek tedavisi :26: ayy inşallah canım yaaaa mucizelere çokkkkk ihtiyacımız var çokkkk
canım yaaa yapılması gereken testler neden ihmal ederler inşallah bu tedavinde gerekirse hatırlat dr a ne gerekiyorsa eksiksiz yerine gelsin evet yaaa baktımda bende 11 çok da yüksek değilmiş inşallah hepimizin testi normale dönercanim ben ilk denememde fshimi bile bilmiyodum.cunku olcmediler bile.ve senin kan degerin benimkine oranla cok cok guzel bir degerde
tup bebek icin fshin 6 olmasimi gerekli ben 25 ile bile baslandigini duymustum.hatda ankara buyuk dogumdaki bayan bi doktor bana 70 bile hamile kalan hastam oldu demisti.suansa benim korkularim var.tekrar o surecten gecmek beklemek yani korkuyorummm
canım yaaa yapılması gereken testler neden ihmal ederler inşallah bu tedavinde gerekirse hatırlat dr a ne gerekiyorsa eksiksiz yerine gelsin evet yaaa baktımda bende 11 çok da yüksek değilmiş inşallah hepimizin testi normale döner
canım önceki tüp denememde gittiğim merkezdeki dr da vermişti bana bu dhea mı neyse ben kulandım sonra adet gecikmesi oldu merkezi aradım kimse ilgilenmiyor bikaç kez aradım bana eri dönen yok ilaç hakkında bişi sorucam hama herdefasında oyaladılar beni dr hastası ile ilgilenmez mi 3. denememide orda yaptıracaktım baktım onlar aramıyor bende ilacı kullanmadım elimde bikaç kutu var şimdiki gittiğim merkezde fsh 6.17 çıktı gayet güzel dedi dr ama hayırlısı atık
canım önceki tüp denememde gittiğim merkezdeki dr da vermişti bana bu dhea mı neyse ben kulandım sonra adet gecikmesi oldu merkezi aradım kimse ilgilenmiyor bikaç kez aradım bana eri dönen yok ilaç hakkında bişi sorucam hama herdefasında oyaladılar beni dr hastası ile ilgilenmez mi 3. denememide orda yaptıracaktım baktım onlar aramıyor bende ilacı kullanmadım elimde bikaç kutu var şimdiki gittiğim merkezde fsh 6.17 çıktı gayet güzel dedi dr ama hayırlısı atık
msj yazdim ama netdemi sorun bendemi anlamadim:)benim ilk gitdigim klinik zaten hic fsh bakmamistiki.bu yeni gitdigim yerdede doktor pek ic acici konusmadi.suan yumurtalik rezervlerin cokmus durumda bu dhea yi onerdi ama son 1 yildir kullaniliyo ve faydasi var ddedi.bakalim saliyi bekliyorum.fshim kac olmus ogrencem.bide amh testi istedi doktor onuda mayis basinda esim gelince yaptiririm artik
insalalh tum sorunlarin biter canim ya.benimde hicbir doktor rahim filmi demedi acaba saliya doktoruma soylesemmi .zaten ultrasonda bakinca hersey normal ama yumurtam yokmus,aslinda su son 1 yildir ben adet duzensizligi yasiyodum,iycede adetler gecikince bu fsh cikti,sali gunu doktorumun ne yapcagini bana ne diyceginide bilmiyorum ama suan cok umitliyim,insallah fsh dusmustur
canım hoş geldin öncelikle hayırlı-uğurlu olsun sonu bebişli olsun inşşşş ya bence dr u ara iğneleri günü gününe kullanmamız gerekiyor ama bence bir sorun olmamıştır :26: yinede için rahat etsin dr cevabı versin
öncelikle beni cevapsız bırakmadığın için teşekkürler doktoruma sordum, iğneye önce başlamam sorun değilmiş ama kesintisiz devam etmem gerekiyomuş, onun için ben de yeni ilaç aldım, kullandım...:126:... çok stresli bir dönem, insan küçücük sorunları bile çook büyütüyo galiba
maşallah canım fsh süper inşallah hep böyle devam eder inşallah bu yeni merkez sana uğur getirsin bebişinin müjdesini verirsin inşallahcanım önceki tüp denememde gittiğim merkezdeki dr da vermişti bana bu dhea mı neyse ben kulandım sonra adet gecikmesi oldu merkezi aradım kimse ilgilenmiyor bikaç kez aradım bana eri dönen yok ilaç hakkında bişi sorucam hama herdefasında oyaladılar beni dr hastası ile ilgilenmez mi 3. denememide orda yaptıracaktım baktım onlar aramıyor bende ilacı kullanmadım elimde bikaç kutu var şimdiki gittiğim merkezde fsh 6.17 çıktı gayet güzel dedi dr ama hayırlısı atık
hoş geldin tatlım kaçmadık koştuk geldik:2::2::85::96::100::bengelir kızlar kaçarrrrrrrr
evet canım fsh önemliymiş inşallah salı günü ikimizin sonucu güzel çıkarinsallah hersey normale doner.benim icin bu fsh cok onemli bakalim hayirliis saliyi bekliyorum
canım benim çok ince düşüncelisin ne değişik sorunlar ilave oluyor yaaaa benimde tüpler fonksiyonel değil yani tenbellervalla canım merkez çok önemli iyi diye gidiyosun başına gelmeyen kalmıyor insan ilacı verdikten sonra telefona çıkmazmı neymiş benim dr merkezden ayrılmış ben dr deyil merkeze gittim hastasına sahip çıkmıyorlar internetten mesaj gönderdiğim merkezler bile aradı ilaç veren merkez iki yıl oldu banamısın diyen yok arıyorum sekreter çıkıyor genede balamıyor bide düşünüyorum demekki bu merkezden hayır yok merkezin adını yazacam ama orada tedavi olan arkadaşlar varsa kafları karıştırmak istemiyorum şimdiki gittiğim dr sana neden rahim filmi çekiledi zaten tutmazmış dedi tüplerde sıvı varmış rahme akan ve beklerin utunmasını güçleştiriyormuş boşu boşuna hem paramız hemde umutlarımız gitti ayyy çok kızgınım valla işte böyle tatlım
söyle canım rahim filminde daha net belli oluyor bendede az bişide olsa düzensizlik oluyoo ama kadın doğum dr um bence ciddi bir gecikme ve erken olmuyorsun düzensizlik kabul etmiyorum diyor :26:insalalh tum sorunlarin biter canim ya.benimde hicbir doktor rahim filmi demedi acaba saliya doktoruma soylesemmi .zaten ultrasonda bakinca hersey normal ama yumurtam yokmus,aslinda su son 1 yildir ben adet duzensizligi yasiyodum,iycede adetler gecikince bu fsh cikti,sali gunu doktorumun ne yapcagini bana ne diyceginide bilmiyorum ama suan cok umitliyim,insallah fsh dusmustur
rica ederim canım benim gözümden kaçmayan tüm mesajları cevaplarım elimden geldiğince iyi yapmışsın dr un rahatlatmış şükür evet canım hatta aynı saatte iğneleri ol bunada dikkat et şifa olsun hepsi inşallahöncelikle beni cevapsız bırakmadığın için teşekkürler doktoruma sordum, iğneye önce başlamam sorun değilmiş ama kesintisiz devam etmem gerekiyomuş, onun için ben de yeni ilaç aldım, kullandım...:126:... çok stresli bir dönem, insan küçücük sorunları bile çook büyütüyo galiba
inşallah bitanem rabbim yardımcımız olsun şuna inan eğer nasipte varsa bu fsh felan boş ama yoksa elden bişi gelmez benim adetim düzenli hiç düzensizlik yaşamadım ama 14 yıl oldu evleneli olmadı ilk denememde gebelik oldu 8 haftalık düştü kan pıhtılaşması dendi ikinci de zaten negatif şimdi 3 . deneme bundada tüplerde sorun çıktı bakalım daha neler görücez eğer olucaksa rabbim herşeyi yoluna koyar merak etme sen içini rahat tut bolbol dua et.
evet rabbim istedikten sonra hic umulmadik anda neler oluyo.benim cevremde uzun yillar tedavi gordukten sonra kendiliginden hamile olan cok tanidigim var.ustelik bitanesine beraber gitmistik ve o hamile oldugunu bilmeden tup bebek tedavilerine baslayacakti,allahtan kanda fark etdiler,iste rabbim dilesin zamani gelince oluyor
kızlar yaş sorun ve merkez bilgilerinizi rica etsem belirtirmisiniz listeye ekledimde sizleri de
teşekkürler inşallah yeni merkez sana uğur getirir gülsu arkadaşla aynı merkezde yaptıracaksınız inşallah bol müjdeler alıcazzz inanıyorum yaaaaa ben hatta hissediyorummmcanım ben 31 yaşındayım antalya tüpbebek merkezi inşallah tübal sorun