2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

Canlarım ben bugün hasta oldum ve bantımı yapıştırdım başladım tedavime bismillah Allah yardımcım olsun hayırlısı bakalım inşallah güzel sonuç alırız Allahım hepimize nasip etsin:KK31:

evet orda yaptıranlarda çok sana ne sorcam transferden sonra seni ystırdılar mı hemen kalktın mı

evet orda yaptıranlarda çok sana ne sorcam transferden sonra seni ystırdılar mı hemen kalktın mı

canım ben daha tedaviye başlamadım haziran sonu inşallah ama önceki denemelerimde sadece 2 saat yatıyorsun sonra gönderiyorlar ama burda nasıl olucak bilmiyorum

arkadaslar dualarınizda banada yer verin bende adet oldum yarın hast.gidicem inseallah birinci denememde uzun protokol uygulandı bu sefer kısa protokol tedavi uygulanacak .allahım bu defa nasip eder inseallah....

sibelsah Allah seninde yardımcın olsun inşallah güzel sonuç alırsın...
enca burda transferden sonra yatırmıyorlar hemen kalkıp gidiyosun...

arkadaşlar merhaba
tedavim dolu dizgin devam edior..az önce çatlatma iğnemi vurdum..yarın egede yatışımı yaptırıcam.çarşambada toplama işlemi olacak..
heyecanlı bekleyişlere geçmek üzereyim..dualarınızı esirgemeyin..şu an ege de tedavi olan kimler var bu arada?
tanışmak isterim!!!!! allah hepimizin yardımcısı olsun..

sibelsah Allah seninde yardımcın olsun inşallah güzel sonuç alırsın...
enca burda transferden sonra yatırmıyorlar hemen kalkıp gidiyosun...

ama en azından bi 45 dk yatırmaları lazım ilk 45dk önemli ben ilk denememi konyada yaptırdım 2 saat yatırdılar 2. denememde ankarada oldu ozaman misafirhanede kalıyordum 2saat hastanede 1 gecede misafirhanede kaldım hayret bişi neden riske atıyorlar ki anlamadım.

bilmiyorum tatlım dr um hiç etkisi yok dedi kalktığında kayıp düşecek bir şey deil dedi transfer yapıldı hemen kalktım hatta asansörü bile beklemedim merdivenden çıkıverdim yukarı...

Son düzenleme:
bilmiyorum tatlım dr um hiç etkisi yok dedi kalktığında kayıp düşecek bir şey deil dedi transfer yapıldı hemen kalktım hatta asansörü bile beklemedim merdivenden çıkıverdim yukarı...

canım sen hemen döndünmü memlekete hayret bişi ya olurmu öyle şey :95:

canım sıkıldı bak şimdi ben hemen konyayamı gelicem çok saçma hem yolculuk yok diyorlar baksen şu işe hiç duymamıştım canım senin dr kim:95::95::95::95::95::95:

bizim antalyada ev var test gününe kadar bekledim 12 gün ama yatırmamaları benimde garibime gitti bu defa söylüycem ama...

bizim antalyada ev var test gününe kadar bekledim 12 gün ama yatırmamaları benimde garibime gitti bu defa söylüycem ama...

söyle tabi ben ilk defa duydum şaşırdım benim ankaradakı dr ilk 2 saatte tutmuşsa tutmuştur demişti iki saat yattım tuvalete bile kaldırmadılar sonra yatağa işemiştim ama hasta bakıcı olur böyle şey dedi sonrada misafirhaneye gemiştim hatta birgece kaldım bide benim ablam oturuyor ankarada ama gene göndermediler beni 3 gün kalan bile var orda .

ege üniversiteside transfer sonrası 4 saat yatıırıormuş.ve idrar tutmak kesinlikle zararlıymış..bilgiiniz olsun

sibelsah Allah razı olsun lafıyla olayı bitirdin beni mutlu ettin Allahım hepimizin yüzünü güldürsün merkeze gidiyosun kimsenin çocuğu yok etrafına bakıyosun herkesin çocuğu var bu nasıl iş yafuuu :2:

sibelsah Allah razı olsun lafıyla olayı bitirdin beni mutlu ettin Allahım hepimizin yüzünü güldürsün merkeze gidiyosun kimsenin çocuğu yok etrafına bakıyosun herkesin çocuğu var bu nasıl iş yafuuu :2:

canım rabbimin naedır bi bildiği deyip dua edicez bu arada şifaa dan hiç ses yok hasta felan olmasın:44::44::44::44:

evet haklısın ne yapalım belki bir gün olur yada hiç bir zaman dua ile bekliycez şifayla bende konuşmadım msn side kapalı

X