2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

arkadaşlar merhaba benide alın topiğnize yoksa düşünmekten kafayı yicem bende haziran sonu tüpbebek denicem ama şimdiden sitres yapıyorum malum 3.deneme olunca insan benim durumumda olan varmı aranızda gece uykularım kaçıyor valla dertleşmek güze geliyor insana çünkü bizi bizden başkası anlamıyor. haziran sonu temmuz da denicekler varmı aranızda berabar ilerlesek destek olsak çok ihtiyacım var...

arkadaşlar merhaba benide alın topiğnize yoksa düşünmekten kafayı yicem bende haziran sonu tüpbebek denicem ama şimdiden sitres yapıyorum malum 3.deneme olunca insan benim durumumda olan varmı aranızda gece uykularım kaçıyor valla dertleşmek güze geliyor insana çünkü bizi bizden başkası anlamıyor. haziran sonu temmuz da denicekler varmı aranızda. berabar ilerlesek destek olsak çok ihtiyacım var...

arkadaşlar merhaba benide alın topiğnize yoksa düşünmekten kafayı yicem bende haziran sonu tüpbebek denicem ama şimdiden sitres yapıyorum malum 3.deneme olunca insan benim durumumda olan varmı aranızda gece uykularım kaçıyor valla dertleşmek güze geliyor insana çünkü bizi bizden başkası anlamıyor. haziran sonu temmuz da denicekler varmı aranızda. berabar ilerlesek destek olsak çok ihtiyacım var...

bakın heycandan iki kere gönderdim mesajı

şifa canımın içi çok geçmiş olsun inşallah geçiverir rahasızlığın...
benim aklıma ne takıldı dr bantların kullanımını anlatmadı 1.gün hasta olunca ara telde anlatayım dedi off neden öyle dedi acaba o anda anlatmadıda bende sormamışım :44:
canım sağolasın bu hastalık kalıcı canım sadece ilaç ağrılarımı hafifletecek :KK5:

evet canım bant kullanlar oluyor kk dan okuyordum ama ben bant kullanmadım :26: dr lar neye göre kime göre bu bantı veriyorlar hiç bilmiyorum :26: ilginç canım yaa sanki saatler sürecek ya anlatması dr niye telde bahsederim demiş :KK20:

arkadaşlar merhaba benide alın topiğnize yoksa düşünmekten kafayı yicem bende haziran sonu tüpbebek denicem ama şimdiden sitres yapıyorum malum 3.deneme olunca insan benim durumumda olan varmı aranızda gece uykularım kaçıyor valla dertleşmek güze geliyor insana çünkü bizi bizden başkası anlamıyor. haziran sonu temmuz da denicekler varmı aranızda berabar ilerlesek destek olsak çok ihtiyacım var...
canım benim hoş geldin :KK71::KK70: inşallah 3. denemende müjde verirsin canım benim bende çok heyecanlı ve sitresli biriyimdir :KK14: konunun ilk sayfasında listemiz var hepimizin hakkında bilgiler var :KK34: hemen hemen her ay da tedavi deneyecek arkadaşlarımız mevcut :nazar: aynen dediğin gibi bizi bizden başka anlayan yok :KK19: her zaman bekleriz :KK16:

bakın heycandan iki kere gönderdim mesajı
:KK9::KK9: heyecandan mı sistemden mi sağlık olsun tatlım :KK16:

canım benim hoş geldin :KK71::KK70: inşallah 3. denemende müjde verirsin canım benim bende çok heyecanlı ve sitresli biriyimdir :KK14: konunun ilk sayfasında listemiz var hepimizin hakkında bilgiler var :KK34: hemen hemen her ay da tedavi deneyecek arkadaşlarımız mevcut :nazar: aynen dediğin gibi bizi bizden başka anlayan yok :KK19: her zaman bekleriz :KK16:

:KK9::KK9: heyecandan mı sistemden mi sağlık olsun tatlım :KK16:

galiba sitresten çok korkuyorum ümitte var aslında anlican ümit ve korku arasında gidip geliyorum aslında ilk iki denememde böyle olmamıştım busefer nedense hemen başlamak istiyorum tedaviye laparoskopi oldu bir hafta önce dr iki ay dinlen dedi çok uzun geliyor bana hayırlısı artık rabbim herkeze nasip etsini inşallah

galiba sitresten çok korkuyorum ümitte var aslında anlican ümit ve korku arasında gidip geliyorum aslında ilk iki denememde böyle olmamıştım busefer nedense hemen başlamak istiyorum tedaviye laparoskopi oldu bir hafta önce dr iki ay dinlen dedi çok uzun geliyor bana hayırlısı artık rabbim herkeze nasip etsini inşallah
sitrese bir bulaştık mı off aman amann offff :KK14::KK5: ümidimiz hep olmalı :KK31: inşallah canımm hemen tedaviye başlama isteğin seni anne yapacağından bizlere müjde vereceğindendir :KK49::KK9::KK52: geçmiş olsun laparoskopi olmuşsun bende olmuştum 3 yıl önce :KK6: evet vücudunun dinlenmesi gerekiyor ama beklediğine değecek canım benim :KK49::emir_bebek::nazar::KK16:

cnm slm benım ıkıncı denemem olucak ama ne zaman daha bellı degıl rapor cıkartmak için ugrasıyorum zeynep kaılde aptırmayı dusunuyorum inş hamış oluruz. stresten uzak dur desemde durmazsın:)) bende dun hastaneye gıttım dr zayıfl<a dedı sıgarayı bırak dedı:)) demes kolay dedı ama nasıl:)) ılk denememde 25 kılo almıştım 15 vermeyı basardım kaldı 10 kg allah nasıp ederdecocugumuzu kucagımıza alırız inş:))

cnm slm benım ıkıncı denemem olucak ama ne zaman daha bellı degıl rapor cıkartmak için ugrasıyorum zeynep kaılde aptırmayı dusunuyorum inş hamış oluruz. stresten uzak dur desemde durmazsın:)) bende dun hastaneye gıttım dr zayıfl<a dedı sıgarayı bırak dedı:)) demes kolay dedı ama nasıl:)) ılk denememde 25 kılo almıştım 15 vermeyı basardım kaldı 10 kg allah nasıp ederdecocugumuzu kucagımıza alırız inş:))

Allah yardımcınız olsun kızlar. İnşaallah bebeklerimize kavuşuruz hepimiz.

canım merhaba bende zayıflamaya çalışıyorum şimdi yürüyüşten geldim 76 kiloyum doktor zatıfla demedi ama dahaçok alırımdiye korkuyorum malum hamilelikte kilo alınıyor ayyyyyyyy allah söyletti heralde bende vitale kadın doğum hastansine gidiyorum antalya tüp bebek merkezi ikisi aynı çalışıyormuş önceki denememi ankalif t yptırmıştım memlun kalmadım inşallah busefer olur rbbim yardımcımız olsun

arkadaslar aranıza yeni katıldım benımde 2 olucak 1.si sonuc negatif ilaclarımı aldım birkac gün ıcinde ignelere baslıcam allah yardımcımız olsun cok yıpratıcı bir süreç...

arkadaslar aranıza yeni katıldım benımde 2 olucak 1.si sonuc negatif ilaclarımı aldım birkac gün ıcinde ignelere baslıcam allah yardımcımız olsun cok yıpratıcı bir süreç...

Hoşgeldin canım. İnşaallah bu tedavilerimizde yavrularımıza kavuşuruz. Nerede tedavi olacaksın?

canlarım dr a gebelik aşısını sordum öyle bir aşının olmadığını söyledii bilmem artık :KK8:

canım hoşgeldin ben temmuzda başlayacağım allah nasip ederse şu anda sadece folik asit içiyorum.35 yaşındayım ilk deneme 2 yıl önceydi ama negatif oldu.bu sefer inşallah allahım nasip eder allah kimsenin emeklerini zayi etmesin...

canım allah yardımcın olsun inşallah bende temmuz gibi başlicam hangi merkezde deniceksin tatlım ..

canlarım eşimin sperm hareketi 0 bir testte de yüzde 10 çıktı bu durumda olanlar var mı tutmamasın da önemli bir etken miş moralim bozuldu boşa uğraşıyoruz sankiiiiiiiii

Son düzenleme:
canlarım eşimin sperm hareketi 0 bir testte de yüzde 10 çıktı bu durumda olanlar var mı tutmamasın da önemli bir etken miş moralim bozuldu boşa uğraşıyoruz sankiiiiiiiii

canım bu sipermenlerle ilgili bir bilgim yok bizdede var haraket azlığı ama dr olumsuz deyil sigara içme dedi ama bizim beyin hiç bırakası yok oh valla bütün acıları biz çekelim dimi yani hergün tartışıyorum ama bırakası yok buarada kayınvalidem sipermen diyor çok komik :78:

sanırım herkez uykuya daldı iyi geceler arkadaşlar rüyanızda bebeklerinizi görün inşallah :KK16::KK16:

X