2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

canlarım eşimin sperm hareketi 0 bir testte de yüzde 10 çıktı bu durumda olanlar var mı tutmamasın da önemli bir etken miş moralim bozuldu boşa uğraşıyoruz sankiiiiiiiii

Tatlım umudunu kaybetme yeterkı hücre olsun ignedir ilactır bitkisel onu tedavi ederler benim eşimde canlı veya cansız sperm hücresi bulunamamıstı tek bir ameliyatı vardı tese 14 martta ameliyat oldu hücre bulundu rabbim nelere kadir sımdiki 2 denemeyi yaptırcaz ameliyatla alınan spermlerden...

Ben geldim canlarım bugün dr a gittim kistim kaybolmamış 23mmlik üzüldüm ama büyümemişde sevindim.dr ilaçları yazdı hasta olmayı bekliyorum 2gün sonra olurum inşallah ilaçlarımı aldım hayırlısı inşallah güzel açılır donmuş bebişlerim de hamile kalırım Allah hepimizin yardımcısı olsun ve bizede nasip etsin inşallah...:KK56:
canım yaaa bence üzülme benim her ay kistim oluyor nerdeyse :KK14: ama adetle atılıyorlar genellikle bazen ilaçla yokoluyor :KK6: inşallah senin kistinde adetle atılacak :21:inşallah canım benim yaaa müjden olacak ben inanıyorum :KK28:

Arkadaşlar bende Mart ayında tedavi oldum.İlk denememdi ve sonuç negatif.36 yaşındayım ve azospermi nedeni ile tüp bebek denedik.2 adet 5.gün embriyo donduruldu.Ne kadar ara vermek gerekiyor bilmiyorum.Doktorum önümüzdeki ay gel tekrar deneyelim dedi ama içime sinmedi.Hipotroidi ve şeker hastasıyım.Aynı zamanda myom var.Transferden sonra insüline başladık ve şekerim biraz yüksek devam etti.Sebep ne bilmiyorum ama insan bilmek ve elinden geleni yapmak istiyor.Benim durumumda olan ya da tanıdığı olan var mı?Birde transferden sonra çok sık wc'ye gitmek zorunda kaldım.(15-20 dk ara ile neredeyse)Benim gibi olan var mı aranızda?Allah hepimize yardım etsin inşallah.
merhaba canım hoş geldin :KK71::KK70: bence en az 3 ay dinlenmelisin :KK34: geçmiş olsun canım yaaaa insüline başlamışsın acil şifalar dilerim :KK19: benim bir arkadaş var kk da :KK28: aşılamayla yavrusunu kucağına aldı ama şekeri çıktı ortaya diyetle dengelemeye çalıştı şekerini :KK34:
slm kızlar benım test pazara kaldı karar degıstırdık ......dua ıle...
canımsın bugün müjden olacak inşallah heyecanla cevabını bekliyorummm :KK52::KK52::KK52::KK49::KK16:

inş AMA SADCE HAMILE OLMAKLA BITMIYO BUNUN DEGERI VAR KESESI VAR KALP ATISI VAR .... ANLICAN 9 AYI VAR .... RABBIM HEPMIZE HAYIRLISINI VERSIN...
çok haklısın var da var :KK5:amin canım aminn hepimiz sıkıntısız hamişlik geçiririz inşşşşşşş :KK49::nazar:

herkeselere merhabalar kızlar :KK42::KK42::KK42::KK42::KK3::KK3::KK3::KK3:

ben yokkken muhabbbetler baya koyulaşmış ne güzel :KK34::KK34::KK34:

yoğundum bir kaç gündür giremedim hiç...:KK50::KK50::KK50::KK50:

ama ne güzel yeni tedaviler başlamış hatta sonuçlar bekliyoruz hep birlikte hadi bakalım inşşş ilk hami haberimizi alırız hepimize umut olur...:KK49::KK49::KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

hepimize Rabbimden kolaylıklar diliyorum inş... özelliklede şuan tedaviye başlamış bütün arkadaşlarıma... :KK9::KK9::KK9::KK9: Rabbim hepinizin yardımcısı olsun....
elcam yoksun evet hemde yoğunsun kolaylıklar dilerim :KK19: amin canım aminnn :KK16:

arkadaslar aranıza yeni katıldım benımde 2 olucak 1.si sonuc negatif ilaclarımı aldım birkac gün ıcinde ignelere baslıcam allah yardımcımız olsun cok yıpratıcı bir süreç...
canım hoş geldin :KK71::KK70: hayırlı olsun canım tedaviye başladın inşallah değecek müjden olacak test gününde :KK49: çok yıpratıcı çok ama herşey ciciş bebişlerimiz için :emir_bebek::nazar::KK16:

canlarım dr a gebelik aşısını sordum öyle bir aşının olmadığını söyledii bilmem artık :KK8:
:KK53::KK53::KK53::KK53: yaaa Antalya gibi bir yerde bile birhabermi şimdi bu dr :KK47: haberler boşuna mı bas bas bağırdılar :KK22::KK43: bende soracağım dr uma bakalım o ne diyecek :26:

allah razı olsun inci tanesi ben uludag üni.tıp fakültesınde olucak nasipse
inşş olacak canım müjdeler dolu olacak hepimzde :KK9::KK49:

canlarım eşimin sperm hareketi 0 bir testte de yüzde 10 çıktı bu durumda olanlar var mı tutmamasın da önemli bir etken miş moralim bozuldu boşa uğraşıyoruz sankiiiiiiiii
canım benim yaaa :KK5: bizde sorunların hepsi bende olduğu için siperm hakkında hiç bir bilgim yok :26: dr ne dedi bu sonuca peki :KK34: inşallah engel olmayacak tedavine hiç bir şey dualarımdasın :KK49::KK16:

canım bu sipermenlerle ilgili bir bilgim yok bizdede var haraket azlığı ama dr olumsuz deyil sigara içme dedi ama bizim beyin hiç bırakası yok oh valla bütün acıları biz çekelim dimi yani hergün tartışıyorum ama bırakası yok buarada kayınvalidem sipermen diyor çok komik :78:
yaaa koptumm canım SİPERMEN :KK9::KK9::KK9::KK9: inşallah hiç birimize sorunlarımız engel olmayacak çünkü inşallah YÜCE RABBİM ol diyecek :nazar:

sanırım herkez uykuya daldı iyi geceler arkadaşlar rüyanızda bebeklerinizi görün inşallah :KK16::KK16:
ahh ahhh şiddetli adet sancısı çektim canım uyanıktım ama pc başına geçemedim beni çok sarsıyor bu şiddetli ağrılar :KK14::KK14::KK14::KK14: hem adet sancım hem fmf ataklarımla boğuşuyorum :KK43: başta sağlığımız olsun :nazar:

bugün pazar olunca kimseler yok herkez koçişleriyle geziyo heralde bnimkoçiş uykuya daldı yoruluyo garibim napsın tüp parası biriktireceğim diye tek ben varım leptobun başından kalkamıyorum valla araştır araştır offffffffff temmuzada çok var allahım sabır versin herkeze biraz örgü öreyim bari :KK6:

bugün pazar olunca kimseler yok herkez koçişleriyle geziyo heralde bnimkoçiş uykuya daldı yoruluyo garibim napsın tüp parası biriktireceğim diye tek ben varım leptobun başından kalkamıyorum valla araştır araştır offffffffff temmuzada çok var allahım sabır versin herkeze biraz örgü öreyim bari :KK6:

mrhb benim esimde yurt disinde oldugundan oyle netde gezinip okuyorum.ama iyce kafam karisti.mayista gelcek ve doktora gidecegiz.bakalim herseyin hayirlisi

şifacım buarada örgülerini gördüm eline salık artık bebişlerimizede bi yelek örersin teyzesi

mrhb benim esimde yurt disinde oldugundan oyle netde gezinip okuyorum.ama iyce kafam karisti.mayista gelcek ve doktora gidecegiz.bakalim herseyin hayirlisi

hayırlısı tatlım inşallah herşey gönlüne göre olsun rabbim güzel habarini duymayı nasip etsin:KK8::KK8:

canım benim kocişte halaaa uyuyor :KK31: bende ağrılarımla biraz daha iyi olmanın sabrıyla oturuyorum pc başında :KK16: örgü süper bişi canım benimm sitres attırdığına inanıyorum :KK6:

canım hoş geldin :KK71::KK70: mayısa bişi kalmadı :KK34: inşallah tedavin hayırlı uğurlu olsun şimdiden :nazar: sonu müjdeli olsun inşallah :KK49:

şifacım buarada örgülerini gördüm eline salık artık bebişlerimizede bi yelek örersin teyzesi
canım benim beğenmene sevindim :KK16: tabiside burda müjde patlatan dün arkadaşlara yeğenlerim için örgüler örmez miyim ben :KK15::KK6::KK16: feda olsun valla seve seve zevkle örerim :KK19:

canım benim kocişte halaaa uyuyor :KK31: bende ağrılarımla biraz daha iyi olmanın sabrıyla oturuyorum pc başında :KK16: örgü süper bişi canım benimm sitres attırdığına inanıyorum :KK6:

canım hoş geldin :KK71::KK70: mayısa bişi kalmadı :KK34: inşallah tedavin hayırlı uğurlu olsun şimdiden :nazar: sonu müjdeli olsun inşallah :KK49:

canım benim beğenmene sevindim :KK16: tabiside burda müjde patlatan dün arkadaşlara yeğenlerim için örgüler örmez miyim ben :KK15::KK6::KK16: feda olsun valla seve seve zevkle örerim :KK19:

saol teyzesi nede olsa temuzda gebe olunca kış çocuğu olacak giyer örgülerini ayyy bende kaptırdım gidiyorum ama neden bilmem i umutvar içimde iyimi yapıyorum kötümü ama en genede olumlu düşünmek istiyorum benim koçiş uyandı anneme ziyarete gidicez sonra görüşürüz kızlar rabbim yar ve yardımcınız olsun:KK71:

saol teyzesi nede olsa temuzda gebe olunca kış çocuğu olacak giyer örgülerini ayyy bende kaptırdım gidiyorum ama neden bilmem i umutvar içimde iyimi yapıyorum kötümü ama en genede olumlu düşünmek istiyorum benim koçiş uyandı anneme ziyarete gidicez sonra görüşürüz kızlar rabbim yar ve yardımcınız olsun:KK71:
kocişlerimiz aynı anda uyanmış demekki :KK24: tabisi kış bebişleri olucaklar inşş çok yeğenim olacak :KK6::emir_bebek::nazar:umutsuz nefes alamayızki canım her aldığımız nefes bir yaşama umuduysa işte bebiş için daha çok umutlu olacağız :KK49::KK16: hadi güle güle git canım :KK3:

kimseden ses cikmayinca kendim yazayim barii:KK43:benimde fsh cok yuksek yumurta rezervlerim cok az.ilk denememi gurgan klinikte yaptirdim.suansa dhea kullaniyorum 3 aydir kullaniyorum dhea kullanipta faydasini goren varmi

kimseden ses cikmayinca kendim yazayim barii:KK43:benimde fsh cok yuksek yumurta rezervlerim cok az.ilk denememi gurgan klinikte yaptirdim.suansa dhea kullaniyorum 3 aydir kullaniyorum dhea kullanipta faydasini goren varmi
canım ben yazdım sana ama görmedin sanırım :KK34: aynı sorunlarımız var :KK5: benimki 11 çıkmıştı :26: ama dhea ilaç filan vermedi hatta hiç bi ilaç vermedi :44: salı günü tekrar fsh ölçtüreceğim :KK15:

canım ben yazdım sana ama görmedin sanırım :KK34: aynı sorunlarımız var :KK5: benimki 11 çıkmıştı :26: ama dhea ilaç filan vermedi hatta hiç bi ilaç vermedi :44: salı günü tekrar fsh ölçtüreceğim :KK15:

canimsin gormedim:)benimde fsh 175 lerdeydi iste 3 aydir dhea yi kullaniyorum ve sali gunu olcturcem bakalim ne kadar duscek bana ne faydasi olcak.bide benim herseyim normal gitsede esim o donemde yanimda degil.cok kisa bi sureligine geliyo.umudum su anda mayis ayi.canim sen doktora nereye gidiyosun

canimsin gormedim:)benimde fsh 175 lerdeydi iste 3 aydir dhea yi kullaniyorum ve sali gunu olcturcem bakalim ne kadar duscek bana ne faydasi olcak.bide benim herseyim normal gitsede esim o donemde yanimda degil.cok kisa bi sureligine geliyo.umudum su anda mayis ayi.canim sen doktora nereye gidiyosun
olsun canım gözden kaçan mesajlar oluyor :KK34: bende salı günü ölçtüreceğim :nazar: inşallah düşer canım senin sonuç yüksekmiş ama kk da çok gördüm dhea ilaç fsh yı düşürüyormuş :KK9:inşallah sanada şifa olsun :KK16: hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun inşallah tedavin :KK31: peki mayıstan başka eşin ne zaman gelebilir :26: geç olsun güç olmasın tatlım başta sağlığımız olsun inşallah :KK19:

olsun canım gözden kaçan mesajlar oluyor :KK34: Bende salı günü ölçtüreceğim :nazar: Inşallah düşer canım senin sonuç yüksekmiş ama kk da çok gördüm dhea ilaç fsh yı düşürüyormuş :KK9:inşallah sanada şifa olsun :KK16: Hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun inşallah tedavin :KK31: Peki mayıstan başka eşin ne zaman gelebilir :26: Geç olsun güç olmasın tatlım başta sağlığımız olsun inşallah :KK19:

ınsalalh hepımız ıcın hayırlısı olsun,bende salıya dokt gıtcem olcup ona gore karar vercez dedıler.mayır basındada esım yanımda olcak,ınsalalh fsh duserse ve degerlerım normal olursa tupe baslancak,yoksa 3 ay sonraya kalcak hersey.allahtan hayırlısı bakalım.canım senın durum nedır sadece fsh yukseklıgımı var.stres tetıklıyormus fshyı

ınsalalh hepımız ıcın hayırlısı olsun,bende salıya dokt gıtcem olcup ona gore karar vercez dedıler.mayır basındada esım yanımda olcak,ınsalalh fsh duserse ve degerlerım normal olursa tupe baslancak,yoksa 3 ay sonraya kalcak hersey.allahtan hayırlısı bakalım.canım senın durum nedır sadece fsh yukseklıgımı var.stres tetıklıyormus fshyı
inşallah canım aminn :KK19: evet bendede fsh yüksek dedi dr hiç vakit kaybetmeden tüp bebek yaptırın dedi bizde geçen ay yaptırdık malesef nasip değilmiş :KK50: hatta test günümden 2 gün evvel adet oldum :KK5: işte 2. tedaviye tüp bebek dr u mayısta gel bi bakalım gidişata dedi ama gidicem tedaviye başlamıycamm eylül de düşünüyoruz maddiyat yüzünden :KK5: eylüle kadar kadın doğum dr uma gidip her ay fsh mı ölçtüreceğim yumurta takibi filan olacak bakalım :KK31:

sitres tetikliyorsa fsh yı yükseltiyorsa :18::18::18: bende hep yüksek çıkacaktır o zaman :KK5:

merhaba arkadaşlar, öncelikle RABBİM hepimizin yardımcısı olsun...Benim de bu ikinci tüp bebek denemem, gerçekten çok stresli bi dönem. Günde 3 tane iğnem var, Menegon, Cetrotide ve Gonal f... 20 Nisan'da kontrole gittim, ertesi günden itibaren yani 21 nisandan itibaren Cetrotide kullanmam gerektiğini söylediler ve bana 2 kutu cetrotide verdiler, ama ben bugün fark ettim ki bir gün önce başlamışım Cetrotide kullanmaya, yani aslında dün ve bugün kullanmam gerekirken, önceki gün ve dün kullandım, bundan dolayı bi sorun yaşar mıyım, doktoru aramaya cesaret edemiyorum, kötü bişey söyler diyee :KK14::KK14::KK14: bu konuda bana bilgi verebilir misiniz...

sitres tetikliyorsa fsh yı yükseltiyorsa :18::18::18: bende hep yüksek çıkacaktır o zaman :KK5:

evet stres en buyuk tetikcisi.ve biliyomusun bana bi bayan aktar sunu soyledi.bu dhea mutluluk hapiymis:)aslinda kafama taktigim bicok seyi istesemde takamiyorum.benimde aynisi doktor hic vakit kaybetmeden yaptirin tupu dedi ama maddiyat etkiliyo ve negatif sonucunu almak o cok yipratici bi donem.ama cok sukur derdimin dermani var diyorum.ilaclar var ve hersey bana yani bize bagli.bide rabbim istedimi her sekilde veriyo yeterki hayirlisini versin:)

merhaba arkadaşlar, öncelikle RABBİM hepimizin yardımcısı olsun...Benim de bu ikinci tüp bebek denemem, gerçekten çok stresli bi dönem. Günde 3 tane iğnem var, Menegon, Cetrotide ve Gonal f... 20 Nisan'da kontrole gittim, ertesi günden itibaren yani 21 nisandan itibaren Cetrotide kullanmam gerektiğini söylediler ve bana 2 kutu cetrotide verdiler, ama ben bugün fark ettim ki bir gün önce başlamışım Cetrotide kullanmaya, yani aslında dün ve bugün kullanmam gerekirken, önceki gün ve dün kullandım, bundan dolayı bi sorun yaşar mıyım, doktoru aramaya cesaret edemiyorum, kötü bişey söyler diyee :KK14::KK14::KK14: bu konuda bana bilgi verebilir misiniz...
canım hoş geldin :KK71::KK70: öncelikle hayırlı-uğurlu olsun sonu bebişli olsun inşşşş:KK49::KK19: ya bence dr u ara :KK28: iğneleri günü gününe kullanmamız gerekiyor ama bence bir sorun olmamıştır :26: yinede için rahat etsin dr cevabı versin :KK34:

evet stres en buyuk tetikcisi.ve biliyomusun bana bi bayan aktar sunu soyledi.bu dhea mutluluk hapiymis:)aslinda kafama taktigim bicok seyi istesemde takamiyorum.benimde aynisi doktor hic vakit kaybetmeden yaptirin tupu dedi ama maddiyat etkiliyo ve negatif sonucunu almak o cok yipratici bi donem.ama cok sukur derdimin dermani var diyorum.ilaclar var ve hersey bana yani bize bagli.bide rabbim istedimi her sekilde veriyo yeterki hayirlisini versin:)
aaaa bu ne güzel bir ilaçmış :KK52::KK52::KK52: demek mutluluk ilacı :KK31: salı günü dr a bahsedeceğim dhea kullanıyım mı diye :KK28: aynen canım yaa hepimizin belini büken bu maddiyat aahhh aahhhh :KK5: Rabbim keselerimize bereket versin inşallah :nazar: haklısın Rabbim hiç ummadığımız anda kapı açıyor :nazar:

canım hoş geldin :KK71::KK70: öncelikle hayırlı-uğurlu olsun sonu bebişli olsun inşşşş:KK49::KK19: ya bence dr u ara :KK28: iğneleri günü gününe kullanmamız gerekiyor ama bence bir sorun olmamıştır :26: yinede için rahat etsin dr cevabı versin :KK34:

aaaa bu ne güzel bir ilaçmış :KK52::KK52::KK52: demek mutluluk ilacı :KK31: salı günü dr a bahsedeceğim dhea kullanıyım mı diye :KK28: aynen canım yaa hepimizin belini büken bu maddiyat aahhh aahhhh :KK5: Rabbim keselerimize bereket versin inşallah :nazar: haklısın Rabbim hiç ummadığımız anda kapı açıyor :nazar:

tup bebek icin fshin 6 olmasimi gerekli ben 25 ile bile baslandigini duymustum.hatda ankara buyuk dogumdaki bayan bi doktor bana 70 bile hamile kalan hastam oldu demisti.suansa benim korkularim var.tekrar o surecten gecmek beklemek yani korkuyorummm:KK43:

X