canlarım eşimin sperm hareketi 0 bir testte de yüzde 10 çıktı bu durumda olanlar var mı tutmamasın da önemli bir etken miş moralim bozuldu boşa uğraşıyoruz sankiiiiiiiii
canım yaaa bence üzülme benim her ay kistim oluyor nerdeyseBen geldim canlarım bugün dr a gittim kistim kaybolmamış 23mmlik üzüldüm ama büyümemişde sevindim.dr ilaçları yazdı hasta olmayı bekliyorum 2gün sonra olurum inşallah ilaçlarımı aldım hayırlısı inşallah güzel açılır donmuş bebişlerim de hamile kalırım Allah hepimizin yardımcısı olsun ve bizede nasip etsin inşallah...
merhaba canım hoş geldinArkadaşlar bende Mart ayında tedavi oldum.İlk denememdi ve sonuç negatif.36 yaşındayım ve azospermi nedeni ile tüp bebek denedik.2 adet 5.gün embriyo donduruldu.Ne kadar ara vermek gerekiyor bilmiyorum.Doktorum önümüzdeki ay gel tekrar deneyelim dedi ama içime sinmedi.Hipotroidi ve şeker hastasıyım.Aynı zamanda myom var.Transferden sonra insüline başladık ve şekerim biraz yüksek devam etti.Sebep ne bilmiyorum ama insan bilmek ve elinden geleni yapmak istiyor.Benim durumumda olan ya da tanıdığı olan var mı?Birde transferden sonra çok sık wc'ye gitmek zorunda kaldım.(15-20 dk ara ile neredeyse)Benim gibi olan var mı aranızda?Allah hepimize yardım etsin inşallah.
canımsın bugün müjden olacak inşallah heyecanla cevabını bekliyorummmslm kızlar benım test pazara kaldı karar degıstırdık ......dua ıle...
çok haklısın var da varinş AMA SADCE HAMILE OLMAKLA BITMIYO BUNUN DEGERI VAR KESESI VAR KALP ATISI VAR .... ANLICAN 9 AYI VAR .... RABBIM HEPMIZE HAYIRLISINI VERSIN...
elcam yoksun evet hemde yoğunsun kolaylıklar dilerimherkeselere merhabalar kızlar
ben yokkken muhabbbetler baya koyulaşmış ne güzel
yoğundum bir kaç gündür giremedim hiç...
ama ne güzel yeni tedaviler başlamış hatta sonuçlar bekliyoruz hep birlikte hadi bakalım inşşş ilk hami haberimizi alırız hepimize umut olur...
hepimize Rabbimden kolaylıklar diliyorum inş... özelliklede şuan tedaviye başlamış bütün arkadaşlarıma...Rabbim hepinizin yardımcısı olsun....
canım hoş geldinarkadaslar aranıza yeni katıldım benımde 2 olucak 1.si sonuc negatif ilaclarımı aldım birkac gün ıcinde ignelere baslıcam allah yardımcımız olsun cok yıpratıcı bir süreç...
canlarım dr a gebelik aşısını sordum öyle bir aşının olmadığını söyledii bilmem artık
inşş olacak canım müjdeler dolu olacak hepimzdeallah razı olsun inci tanesi ben uludag üni.tıp fakültesınde olucak nasipse
canım benim yaaacanlarım eşimin sperm hareketi 0 bir testte de yüzde 10 çıktı bu durumda olanlar var mı tutmamasın da önemli bir etken miş moralim bozuldu boşa uğraşıyoruz sankiiiiiiiii
yaaa koptumm canım SİPERMENcanım bu sipermenlerle ilgili bir bilgim yok bizdede var haraket azlığı ama dr olumsuz deyil sigara içme dedi ama bizim beyin hiç bırakası yok oh valla bütün acıları biz çekelim dimi yani hergün tartışıyorum ama bırakası yok buarada kayınvalidem sipermen diyor çok komik :78:
ahh ahhh şiddetli adet sancısı çektim canım uyanıktım ama pc başına geçemedim beni çok sarsıyor bu şiddetli ağrılarsanırım herkez uykuya daldı iyi geceler arkadaşlar rüyanızda bebeklerinizi görün inşallah
bugün pazar olunca kimseler yok herkez koçişleriyle geziyo heralde bnimkoçiş uykuya daldı yoruluyo garibim napsın tüp parası biriktireceğim diye tek ben varım leptobun başından kalkamıyorum valla araştır araştır offffffffff temmuzada çok var allahım sabır versin herkeze biraz örgü öreyim bari
mrhb benim esimde yurt disinde oldugundan oyle netde gezinip okuyorum.ama iyce kafam karisti.mayista gelcek ve doktora gidecegiz.bakalim herseyin hayirlisi
canım benim kocişte halaaa uyuyorbugün pazar olunca kimseler yok herkez koçişleriyle geziyo heralde bnimkoçiş uykuya daldı yoruluyo garibim napsın tüp parası biriktireceğim diye tek ben varım leptobun başından kalkamıyorum valla araştır araştır offffffffff temmuzada çok var allahım sabır versin herkeze biraz örgü öreyim bari
canım hoş geldinmrhb benim esimde yurt disinde oldugundan oyle netde gezinip okuyorum.ama iyce kafam karisti.mayista gelcek ve doktora gidecegiz.bakalim herseyin hayirlisi
canım benim beğenmene sevindimşifacım buarada örgülerini gördüm eline salık artık bebişlerimizede bi yelek örersin teyzesi
canım benim kocişte halaaa uyuyorbende ağrılarımla biraz daha iyi olmanın sabrıyla oturuyorum pc başında örgü süper bişi canım benimm sitres attırdığına inanıyorum
canım hoş geldinmayısa bişi kalmadı inşallah tedavin hayırlı uğurlu olsun şimdiden sonu müjdeli olsun inşallah
canım benim beğenmene sevindimtabiside burda müjde patlatan dün arkadaşlara yeğenlerim için örgüler örmez miyim ben feda olsun valla seve seve zevkle örerim
kocişlerimiz aynı anda uyanmış demekkisaol teyzesi nede olsa temuzda gebe olunca kış çocuğu olacak giyer örgülerini ayyy bende kaptırdım gidiyorum ama neden bilmem i umutvar içimde iyimi yapıyorum kötümü ama en genede olumlu düşünmek istiyorum benim koçiş uyandı anneme ziyarete gidicez sonra görüşürüz kızlar rabbim yar ve yardımcınız olsun
mrhb benim esimde yurt disinde oldugundan oyle netde gezinip okuyorum.ama iyce kafam karisti.mayista gelcek ve doktora gidecegiz.bakalim herseyin hayirlisi
canım ben yazdım sana ama görmedin sanırımkimseden ses cikmayinca kendim yazayim bariibenimde fsh cok yuksek yumurta rezervlerim cok az.ilk denememi gurgan klinikte yaptirdim.suansa dhea kullaniyorum 3 aydir kullaniyorum dhea kullanipta faydasini goren varmi
canım ben yazdım sana ama görmedin sanırımaynı sorunlarımız var benimki 11 çıkmıştı :26: ama dhea ilaç filan vermedi hatta hiç bi ilaç vermedi :44: salı günü tekrar fsh ölçtüreceğim
olsun canım gözden kaçan mesajlar oluyorcanimsin gormedim:)benimde fsh 175 lerdeydi iste 3 aydir dhea yi kullaniyorum ve sali gunu olcturcem bakalim ne kadar duscek bana ne faydasi olcak.bide benim herseyim normal gitsede esim o donemde yanimda degil.cok kisa bi sureligine geliyo.umudum su anda mayis ayi.canim sen doktora nereye gidiyosun
olsun canım gözden kaçan mesajlar oluyorBende salı günü ölçtüreceğim Inşallah düşer canım senin sonuç yüksekmiş ama kk da çok gördüm dhea ilaç fsh yı düşürüyormuş inşallah sanada şifa olsun Hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun inşallah tedavin Peki mayıstan başka eşin ne zaman gelebilir :26: Geç olsun güç olmasın tatlım başta sağlığımız olsun inşallah
inşallah canım aminnınsalalh hepımız ıcın hayırlısı olsun,bende salıya dokt gıtcem olcup ona gore karar vercez dedıler.mayır basındada esım yanımda olcak,ınsalalh fsh duserse ve degerlerım normal olursa tupe baslancak,yoksa 3 ay sonraya kalcak hersey.allahtan hayırlısı bakalım.canım senın durum nedır sadece fsh yukseklıgımı var.stres tetıklıyormus fshyı
sitres tetikliyorsa fsh yı yükseltiyorsa :18::18::18: bende hep yüksek çıkacaktır o zaman
canım hoş geldinmerhaba arkadaşlar, öncelikle RABBİM hepimizin yardımcısı olsun...Benim de bu ikinci tüp bebek denemem, gerçekten çok stresli bi dönem. Günde 3 tane iğnem var, Menegon, Cetrotide ve Gonal f... 20 Nisan'da kontrole gittim, ertesi günden itibaren yani 21 nisandan itibaren Cetrotide kullanmam gerektiğini söylediler ve bana 2 kutu cetrotide verdiler, ama ben bugün fark ettim ki bir gün önce başlamışım Cetrotide kullanmaya, yani aslında dün ve bugün kullanmam gerekirken, önceki gün ve dün kullandım, bundan dolayı bi sorun yaşar mıyım, doktoru aramaya cesaret edemiyorum, kötü bişey söyler diyeebu konuda bana bilgi verebilir misiniz...
aaaa bu ne güzel bir ilaçmışevet stres en buyuk tetikcisi.ve biliyomusun bana bi bayan aktar sunu soyledi.bu dhea mutluluk hapiymis:)aslinda kafama taktigim bicok seyi istesemde takamiyorum.benimde aynisi doktor hic vakit kaybetmeden yaptirin tupu dedi ama maddiyat etkiliyo ve negatif sonucunu almak o cok yipratici bi donem.ama cok sukur derdimin dermani var diyorum.ilaclar var ve hersey bana yani bize bagli.bide rabbim istedimi her sekilde veriyo yeterki hayirlisini versin:)
canım hoş geldinöncelikle hayırlı-uğurlu olsun sonu bebişli olsun inşşşş ya bence dr u ara iğneleri günü gününe kullanmamız gerekiyor ama bence bir sorun olmamıştır :26: yinede için rahat etsin dr cevabı versin
aaaa bu ne güzel bir ilaçmışdemek mutluluk ilacı salı günü dr a bahsedeceğim dhea kullanıyım mı diye aynen canım yaa hepimizin belini büken bu maddiyat aahhh aahhhh Rabbim keselerimize bereket versin inşallah haklısın Rabbim hiç ummadığımız anda kapı açıyor