2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

Arkadaşlar bende Mart ayında tedavi oldum.İlk denememdi ve sonuç negatif.36 yaşındayım ve azospermi nedeni ile tüp bebek denedik.2 adet 5.gün embriyo donduruldu.Ne kadar ara vermek gerekiyor bilmiyorum.Doktorum önümüzdeki ay gel tekrar deneyelim dedi ama içime sinmedi.Hipotroidi ve şeker hastasıyım.Aynı zamanda myom var.Transferden sonra insüline başladık ve şekerim biraz yüksek devam etti.Sebep ne bilmiyorum ama insan bilmek ve elinden geleni yapmak istiyor.Benim durumumda olan ya da tanıdığı olan var mı?Birde transferden sonra çok sık wc'ye gitmek zorunda kaldım.(15-20 dk ara ile neredeyse)Benim gibi olan var mı aranızda?Allah hepimize yardım etsin inşallah.

ömerbetül dr bana 3ay ara ver dedi 5. ayım benim 4. ay başlıycaktık test sonucum geçikince bu aya kaldı bence bekle acele etme vucudun dinlensin...
198325 tatlım inşallah hamileyim diyerek neşe ile yazarsın...

ömerbetül dr bana 3ay ara ver dedi 5. ayım benim 4. ay başlıycaktık test sonucum geçikince bu aya kaldı bence bekle acele etme vucudun dinlensin...
198325 tatlım inşallah hamileyim diyerek neşe ile yazarsın...

inş AMA SADCE HAMILE OLMAKLA BITMIYO BUNUN DEGERI VAR KESESI VAR KALP ATISI VAR .... ANLICAN 9 AYI VAR .... RABBIM HEPMIZE HAYIRLISINI VERSIN...

herkeselere merhabalar kızlar

ben yokkken muhabbbetler baya koyulaşmış ne güzel

yoğundum bir kaç gündür giremedim hiç...

ama ne güzel yeni tedaviler başlamış hatta sonuçlar bekliyoruz hep birlikte hadi bakalım inşşş ilk hami haberimizi alırız hepimize umut olur...

hepimize Rabbimden kolaylıklar diliyorum inş... özelliklede şuan tedaviye başlamış bütün arkadaşlarıma... Rabbim hepinizin yardımcısı olsun....

slm kızlar benım test pazara kaldı karar degıstırdık ......dua ıle...

canım inş pazar günü hayırlı haberlerini alıcaz hep birlikte... Rabbim pazar gününe kadar sabrını artırsın inş....

merhaba kızlar bende 18 yaşımda başladı bu kramplar uzun süre yanlış tedavi ve ilaçlar kullanmışım taaaa ki düne kadar dün kan testi sonucumu aldım fmf olduğum ortaya çıktı kolsin ilacı kullanmaya bugünden itibaren başladım koskoca 12 yıl bu ağrılarımla neler çektimm ve de çekeceğim

Rabbim hepimize başta sağlık versin kızlar

Güzelim çok geçmiş olsun. Nasıl bir hastalık bu? Neyse ki ilaçla tedavisi var. Canını sıkma lütfen. A

Güzelim çok geçmiş olsun. Nasıl bir hastalık bu? Neyse ki ilaçla tedavisi var. Canını sıkma lütfen. A
canım benim çok sağol AİLEVİ AKDENİŞ ATEŞİ adı bu hastalığın şükür tabi tedavisi ömür boyu ilaç kampları bir nebze olsun yatıştırıyormuş genlerden geçen bir hastalık ALLAH korusun bebeğim olursa bebeğimede genlerimde bu hastalık var olduğu için geçebilme ihtimali oldukça yüksek PGT yöntemi varmış ya tüp bebekte FMF hastalığı geçerlimi bilmiyorum eğer FMF te oluyorsa embriolog döllenmiş embriolardan en sağlıklı olanları seçip transfer ediliyormuş mayıs ayı adetimle tüp bebek dr uma gittiğimde bahsedeceğim bakalım umudum ne kadar artacak

sen nasılsın tatlım ohss riskin ne durumda ağrıların var mı

Geçmiş olsun canım.Moralini bozma bizim komsu kızında da vardı evet genetik ama o normal yolla hamile kaldı.Kızında bildiğim kadarı ile yok ama emin değilim.
Hamileliğin biraz özenli geçicek amaaa bu bebek olmasına engel değil :)
Napıyoruz Moralimizi hep çok iyi tutuyoruz

Çok çok geçmiş olsun tekrar. Rabbim beterinden korusun.
Pgt'yi bana sor Tez yazacağım üzerine :) Ben de pgt yaptırıyorum canım. Bebeğine geçme ihtimali varsa en uygun bu yol senin için.

En kısa zamada kistinin gidip o kistin yerini bebişin almasını dilerim

minikim minnak parmakımm hoş geldin canım yaaa buraya her gelişinde ALLAH razı olsun hepimize ayrı pozitif enerji moral veriyorsun nasıl memnun oldum ilgin için sağol canım ya inşş komşunun bebeğine geçmemiştir inşallah engel olmayacak benimde yüzüm gülecek

Çok çok geçmiş olsun tekrar. Rabbim beterinden korusun.
Pgt'yi bana sor Tez yazacağım üzerine :) Ben de pgt yaptırıyorum canım. Bebeğine geçme ihtimali varsa en uygun bu yol senin için.
canım az evvel ordada yazdım demek pgt uzmanlık alanın peki fmf bu pgt ye dahil mi bakalım inşallah içimiz rahat devam ederiz tedavilere

Son düzenleme:
canım az evvel ordada yazdım demek pgt uzmalık alanın peki fmf bu pgt ye dahil mi bakalım inşallah içimiz rahat devam ederiz tedavilere

Tatlım hastalıklı gen bulunursa pgt yapılabilir. Google'da bir tarat fmf pgt diye.

Gülsu sağolasın canım.Ben de beklemeyi ve bu arada gerekli testleri yaptırmayı düşünüyorum.Allah hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize...

şifa canımın içi çok geçmiş olsun inşallah geçiverir rahasızlığın...
benim aklıma ne takıldı dr bantların kullanımını anlatmadı 1.gün hasta olunca ara telde anlatayım dedi off neden öyle dedi acaba o anda anlatmadıda bende sormamışım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…