işallah hayırlı güzel haberler verirsin burdan...allah hepimiizn gönlüne göre versin hayırla sağlıkla...tez zamanda kavuştursun..
ömerbetül dr bana 3ay ara ver dedi 5. ayım benim 4. ay başlıycaktık test sonucum geçikince bu aya kaldı bence bekle acele etme vucudun dinlensin...
198325 tatlım inşallah hamileyim diyerek neşe ile yazarsın...
slm kızlar benım test pazara kaldı karar degıstırdık ......dua ıle...
merhaba kızlar bende 18 yaşımda başladı bu kramplaruzun süre yanlış tedavi ve ilaçlar kullanmışım taaaa ki düne kadar dün kan testi sonucumu aldım fmf olduğum ortaya çıktı kolsin ilacı kullanmaya bugünden itibaren başladım koskoca 12 yıl bu ağrılarımla neler çektimm ve de çekeceğim
Rabbim hepimize başta sağlık versin kızlar
canım benim çok sağol AİLEVİ AKDENİŞ ATEŞİ adı bu hastalığınGüzelim çok geçmiş olsun. Nasıl bir hastalık bu? Neyse ki ilaçla tedavisi var. Canını sıkma lütfen. A
merhaba kızlar bende 18 yaşımda başladı bu kramplaruzun süre yanlış tedavi ve ilaçlar kullanmışım taaaa ki düne kadar dün kan testi sonucumu aldım fmf olduğum ortaya çıktı kolsin ilacı kullanmaya bugünden itibaren başladım koskoca 12 yıl bu ağrılarımla neler çektimm ve de çekeceğim
Rabbim hepimize başta sağlık versin kızlar
canım benim çok sağol AİLEVİ AKDENİŞ ATEŞİ adı bu hastalığınşükür tabi tedavisi ömür boyu ilaç kampları bir nebze olsun yatıştırıyormuş genlerden geçen bir hastalık ALLAH korusun bebeğim olursa bebeğimede genlerimde bu hastalık var olduğu için geçebilme ihtimali oldukça yüksek PGT yöntemi varmış ya tüp bebekte FMF hastalığı geçerlimi bilmiyorum eğer FMF te oluyorsa embriolog döllenmiş embriolardan en sağlıklı olanları seçip transfer ediliyormuş mayıs ayı adetimle tüp bebek dr uma gittiğimde bahsedeceğim bakalım umudum ne kadar artacak
sen nasılsın tatlım ohss riskin ne durumda ağrıların var mı
Ben geldim canlarım bugün dr a gittim kistim kaybolmamış 23mmlik üzüldüm ama büyümemişde sevindim.dr ilaçları yazdı hasta olmayı bekliyorum 2gün sonra olurum inşallah ilaçlarımı aldım hayırlısı inşallah güzel açılır donmuş bebişlerim de hamile kalırım Allah hepimizin yardımcısı olsun ve bizede nasip etsin inşallah...
minikim minnak parmakımm hoş geldin canım yaaa buraya her gelişinde ALLAH razı olsun hepimize ayrı pozitif enerji moral veriyorsun nasıl memnun oldum ilgin için sağol canım ya inşş komşunun bebeğine geçmemiştirGeçmiş olsun canım.Moralini bozma bizim komsu kızında da vardı evet genetik ama o normal yolla hamile kaldı.Kızında bildiğim kadarı ile yok ama emin değilim.
Hamileliğin biraz özenli geçicek amaaa bu bebek olmasına engel değil :)
Napıyoruz Moralimizi hep çok iyi tutuyoruz
canım az evvel ordada yazdım demek pgt uzmanlık alanınÇok çok geçmiş olsun tekrar. Rabbim beterinden korusun.
Pgt'yi bana sorTez yazacağım üzerine :) Ben de pgt yaptırıyorum canım. Bebeğine geçme ihtimali varsa en uygun bu yol senin için.
canım az evvel ordada yazdım demek pgt uzmalık alanınpeki fmf bu pgt ye dahil mi bakalım inşallah içimiz rahat devam ederiz tedavilere
anladım canım benim çok sağol dur bi bakıyım googleTatlım hastalıklı gen bulunursa pgt yapılabilir. Google'da bir tarat fmf pgt diye.
anladım canım benim çok sağol dur bi bakıyım google
Bak bakalım
evet canım yapılıyormuşBen de baktım :) Yapılıyormuş canım.
Gülsu sağolasın canım.Ben de beklemeyi ve bu arada gerekli testleri yaptırmayı düşünüyorum.Allah hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize...