2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

Şifam tickerında 6 hafta yazıyor, ultrasonda da öyle mi gözüktü?
evet dr a sordum 5 hafta 6 günlüksün dedi amann bi günden ne çıkar ben tickere inanıyorum senin en güzel hamişlik tickerin olacak tatlım 40 hafta boyunca huzurla izleyeceğiz

evet dr a sordum 5 hafta 6 günlüksün dedi amann bi günden ne çıkar ben tickere inanıyorum senin en güzel hamişlik tickerin olacak tatlım 40 hafta boyunca huzurla izleyeceğiz

O kadar minik bir şeyin kalp atışları duyuluyor.
Allah'ım ne kadar büyük...
Amin canım hepimizinkini inş.

O kadar minik bir şeyin kalp atışları duyuluyor.
Allah'ım ne kadar büyük...
Amin canım hepimizinkini inş.
evet yaaaaa halaaa şoktayım ne büyük mucize buuu olacak tatlımm sende çok yıprandın Yüce Rabbim gücünü kuvvetini versin son tedavinde test gününde müjden olacak inşallahhhh

evet yaaaaa halaaa şoktayım ne büyük mucize buuu olacak tatlımm sende çok yıprandın Yüce Rabbim gücünü kuvvetini versin son tedavinde test gününde müjden olacak inşallahhhh

Ah ah inş canım ya.
Geçen gün eşime bu da olmazsa diye dert yandım. O da tükendi kuzum.
Allah yardımcımız olsun...

Ah ah inş canım ya.
bak bende çok fenalardaydım incimm mayıs adetimin ilk gününde nasıl sinir krizi halindeyim nasıl fenayımm sinirden eşime çatıyorummm filan bu ay tedavide olmalıydık ama olamıyoruz diye diye ağladımmm ( güya eylülde olacaktık ya ama arada bir eşim belli olmaz daha da uzar diyordu hep bu yüzden net tarih olmaması ve erken menopoz riskim filan beni çokk mahfetmişti ) ama mayıs adetiyle gittim dr bekliyordu güya sadece foliküllerimin durumuna bakınıp çıkıcaktık işte bizde şaşkındık tatlım o gün başladık tedaviye tabi her an iptal olabilir endişesi hep ensemdeydi :18: işte tedavileride nasip eden Yüce Rabbim inanki sabrını kuvvetini de veriyor ben hem ağlıyordum hem tamam pes ettim 2. tedavi filan olmasın bıraktım bebiş işlerini diye diye ağlamıştımm dr a gitmeden 1 gün önce veeeeee sadece 1 günde değişen duruma bak incim iyiki gitmişim mayıs adetimle dr a sende aynı şekilde Yüce Rabbim sabır ve güç umut heyecan hepsini versin veeeeeee test gününde müjden olsunn canım benimmmmm

Öyle canım ya.
Nasipten öte köy yok.
Allah hepimizin hakkında en hayırlısını nasip etsin...

Ah ah inş canım ya.

canım ümitsizlik yokkk allah büyükkk elbet kavuşacağız bebeklerimize bizde
biliyorum senin tedavin bizlere göre daha stresili ve maliyatli ama olacağına inanmak bile yolun yarısı tamamlamak gibi bence lütfen inanarak ve rahat bir şekilde başla bu sefer tadavineee

Canım benim çok şükür inancımız ve umudumuz var. İnancımız olmasa çoktan pes etmiştik. Belki geç olacak ama Allah'ın izniyle ben de bir gün anne olacağım, hepimiz olacağız. Rabbim büyük... Yeter ki sabredelim ve bol dua edelim...

canım pıt pıtları duymuşsun maşallah sizeeebende bugün başladım iğnelerimeee inşallah bende peşinden gelirim hemennnn
evet Rabbime sonsuz şükürler olsun tatlım

ohh tedavin bismillah deyip başlamışsın hayırlı uğurlu olsun tatlım test günün müjdeli olsun inşallah çok duam var

selam kızlar nasılsınız bugün ilk tüp bebek tedavimden negatifi aldım.Ramazan sonunda 2 nciye başlayacam inşallah ALLAH emeklerimizi ve ümitlerimizi boşa çıkarmasın AMİN..

arkadaşlar bugün tranferim oldu eve geldim yatıyorum dualarınızda unutmayın inşallah.

canım hayırlı ugurlu olsun allah bebek isteyen herkese rabbim kısmet etsin sağlıkla hayırla kucağına alırsın inşallah bebişinii

ayyyy kızlar nasıl bir duygu ki tarifi yine yok o pıt-pıtlar kalp atışı duymak ne müthişş bişii halaaaa etkisindeyimmmmm

dilerim tüm dostlarımın en güzel müjdelerini alırız

canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn aminn

ay canım merak etmez olurmuyuz:13:

allah can saglıgı versin
tez zamanda gönü muradını versin

moralini hiç bozma sadece dua et allha sıgın vardır herşeyin bi hikmeyi

canım hayılırlı haberlerini bekliyoruz dularım seninle bu mübarek günlerde rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsinn aminn kendine dikkat et haberleri bekliyorum

canım olunlu düşün olumlu olsun bu kez olur inşallah allah yardımcın olsun

Encan'ı çoookkk merak ediyorum :26:
bende :26: ama dileriz ki tedavi mükemmel ilerliyordur hep dualarımızdasın encanımm müjden olacak test gününde inşallah

selam kızlar nasılsınız bugün ilk tüp bebek tedavimden negatifi aldım.Ramazan sonunda 2 nciye başlayacam inşallah ALLAH emeklerimizi ve ümitlerimizi boşa çıkarmasın AMİN..
selam canım hoş geldin hadi bismillah yeni tedavin hayırlı olsun mübarek ramazan ayının bereketi hürmetine duaların hürmetine işimiz rast gitsin test günün müjde olsun inşallah

canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn aminn
ALLAH razı olsun makaycığım dilerim Yüce Rabbimden sizlerin de müjdesini almak nasip olsun çok duam var çok

amin canım inşallah bende gün sayıyorum çok heyecanlıyım rabbim dualarımızı kabul etsin tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah tedaviye başlayan arkadaşlar için dua okusak çok iyi olur paylaşarak encan ve başlayanlar için ayetel kürsi okusak sayı belirlesek nasıl olur ?

aaaa hadi bismillah çok heyecanlandım senin adına canım emeklerinin karşılığını inşallah test gününde müjde vermek nasip olsun çok dua edeceğim çok iyi evet tatlım okuyabiliriz seve -seve Rabbim kabul buyursun inşallah yalnız topikte dua paylaşımı yasak bu yüzden özelden haberleşelim orada hallederiz :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…