ohh gözün aydın canım benim yaa inşallah darısı kalp atışına inşallah
bende dün akşam çatlatma iğnemi yaptım yarın toplama opu var inşallah kısmet olursa.
meliscim mrb.özelden yazamıyorum sayı dolmamışta.evet nurettin bey doktorum.normalde bugün başlıcaktı tedavim adet tarihim her ayın 3 ü.ama gecikti.aradım 2.günü gel dedi nurettin bey bekliyorum kırmızıları.seninde doktorun nurettin bey demi.
günaydın arkadaşlar..uzun süredir giremiorum siteye rahatsızlıklarımdan dolayı.beni tanıyan arkadaşlar bilir bu topiğin ilk hamilesi bendim ::) şu an tam 12+2 günlük olduk.dünde ikili taramalarımız yapıldı.Birde bir oğlumuz olacağını öğrendik :)) allah bu mutluluğu burada bekleyen dua eden tüm anne adaylarına nasip etsin şu mubarek günde..ümitlerinizi yitirmeyin çabanızı bırakmayın arkadaşlar.birde eğer izmirde yaşıorsanız tek tavsiyem gidip özellere milyarlarca lirayı ve ümitlerinizi bağlamayın..mutlaka özellerde tutan annelerde vardır.ama ege üniversitesi bu konuda kesinlikle 1 numara.şöyle özetliim size biz 5 kişi transfere girdik ve 5mizde hamileyiz.bu şans olamaz!!!
KANDİLİNİZ MÜBAREK DUALARINIZ KABUL OLSUN ARKADAŞLAR..
Bu arada ne rahatsızlığım olduğunuda yazayım çok istifra ettim hastanede yattım 10 gün hala devam edior istifralarım ama bitmesi için dua ediorum hep.hiç birşey yiyemiorum çünkü..inşallah bu ay sonuna doğru bitecektir..
günaydın arkadaşlar..uzun süredir giremiorum siteye rahatsızlıklarımdan dolayı.beni tanıyan arkadaşlar bilir bu topiğin ilk hamilesi bendim ::) şu an tam 12+2 günlük olduk.dünde ikili taramalarımız yapıldı.Birde bir oğlumuz olacağını öğrendik :)) allah bu mutluluğu burada bekleyen dua eden tüm anne adaylarına nasip etsin şu mubarek günde..ümitlerinizi yitirmeyin çabanızı bırakmayın arkadaşlar.birde eğer izmirde yaşıorsanız tek tavsiyem gidip özellere milyarlarca lirayı ve ümitlerinizi bağlamayın..mutlaka özellerde tutan annelerde vardır.ama ege üniversitesi bu konuda kesinlikle 1 numara.şöyle özetliim size biz 5 kişi transfere girdik ve 5mizde hamileyiz.bu şans olamaz!!!
Bu arada ne rahatsızlığım olduğunuda yazayım çok istifra ettim hastanede yattım 10 gün hala devam edior istifralarım ama bitmesi için dua ediorum hep.hiç birşey yiyemiorum çünkü..inşallah bu ay sonuna doğru bitecektir..
Ege üniversitesi nerede?izmirde mi?ben istanbulda çalışıyorum,bankacıyım ve 43 yaşımdayım..43 yaşında da başarıya ulaşıyor mu ege ünv.tüp bebekte?eğer öyleyse ne yapar eder gelirim.bir de ben cepten ödeyeceğim için , fiyatı ne kadar.sizinki hayırlı olsun,çok sevindim.sizin kaçıcı deneme?kaç yaşındasınız.umutla gelecek cevabınızı bekliyorum.ben 1 kez denedim ist.bahçecide tutmadı.
canım çok ama çok dualar ettim inşallah transferinde gayet başarılı gerçekleşecek veee test gününde müjdeni alıcazz inşallahohh gözün aydın canım benim yaa inşallah darısı kalp atışına inşallah
bende dün akşam çatlatma iğnemi yaptım yarın toplama opu var inşallah kısmet olursa.
Edacığımm inşallah bu gecikme hayra alamet olsunnmeliscim mrb.özelden yazamıyorum sayı dolmamışta.evet nurettin bey doktorum.normalde bugün başlıcaktı tedavim adet tarihim her ayın 3 ü.ama gecikti.aradım 2.günü gel dedi nurettin bey bekliyorum kırmızıları.seninde doktorun nurettin bey demi.
aminnn inşallah hepimizin müjdesi olacak ben çok inanıyorummevet nurettin bey .ben seni başlamışındır diye düşünüyordum dedim gibi takip edemedim pcye oturamadım uzun zamandır.hayırlısı olsun inşallah rabbim yüzümüsü güldürür bizimde inşallah.
Derinciğim hoş geldin tatlım çok geçmiş olsungünaydın arkadaşlar..uzun süredir giremiorum siteye rahatsızlıklarımdan dolayı.beni tanıyan arkadaşlar bilir bu topiğin ilk hamilesi bendim ::) şu an tam 12+2 günlük olduk.dünde ikili taramalarımız yapıldı.Birde bir oğlumuz olacağını öğrendik :)) allah bu mutluluğu burada bekleyen dua eden tüm anne adaylarına nasip etsin şu mubarek günde..ümitlerinizi yitirmeyin çabanızı bırakmayın arkadaşlar.birde eğer izmirde yaşıorsanız tek tavsiyem gidip özellere milyarlarca lirayı ve ümitlerinizi bağlamayın..mutlaka özellerde tutan annelerde vardır.ama ege üniversitesi bu konuda kesinlikle 1 numara.şöyle özetliim size biz 5 kişi transfere girdik ve 5mizde hamileyiz.bu şans olamaz!!!
çok sağol derinciğim ALLAH razı olsun canım kaç haftalığım onu bile bilmiyorumşifacım senide tebrik ederim.yeni gördüm sende hamileymişsin:)).kaç haftalıksın?
hayırlı kandiller incim ALLAH razı olsun dualarda buluşmak ümidiyleMerhaba derincim. Maşallah ne kadar büyümüşsünüz. Dün gibi hamileyim dediğin gün. Allah'ım sağlıkla tamamına erdirsin inş.
Çok da geçmiş olsun. İnş kısa zamanda atlatırsın.
Herkese hayırlı kandiller...
canım hoş geldin inşallah bu tedavinde yüzün gülsün çok dua edeceğimEge üniversitesi nerede?izmirde mi?ben istanbulda çalışıyorum,bankacıyım ve 43 yaşımdayım..43 yaşında da başarıya ulaşıyor mu ege ünv.tüp bebekte?eğer öyleyse ne yapar eder gelirim.bir de ben cepten ödeyeceğim için , fiyatı ne kadar.sizinki hayırlı olsun,çok sevindim.sizin kaçıcı deneme?kaç yaşındasınız.umutla gelecek cevabınızı bekliyorum.ben 1 kez denedim ist.bahçecide tutmadı.
amin yıldızım ALLAH razı olsun amin inşallah dualarda buluşmak üzereselam kızlar KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN RABBİM GÖNÜL MURADINIZI VERSİN :13::13::13::13::13::13::13:
hayırlı kandiller canımm amin inşallah tatlım dualarım bol bol inşallah müjden olacak test günündeherkezin kandili mübarek olsun arkadaşlar.dualarınızda unutmayın rabbim isteyen herkezin gönlüne göre versin inşallah..
canım çok ama çok dualar ettim inşallah transferinde gayet başarılı gerçekleşecek veee test gününde müjdeni alıcazz inşallah
Edacığımm inşallah bu gecikme hayra alamet olsunnvalla çok duyuyoruz " tam tedaviye başlayacakken hamile olduğumu öğrendim "diye çok mesaj okudum duydum inşallah canımm güzel haberlerin olsun
aminnn inşallah hepimizin müjdesi olacak ben çok inanıyorumm
Derinciğim hoş geldin tatlım çok geçmiş olsuninşallah bitmiştir bulantıların keyfini sürersin inşallah doyasıya
çok sağol derinciğim ALLAH razı olsun canım kaç haftalığım onu bile bilmiyorumtransferimin 26. günündeyim şu an cumartesi günü kalp atışı için gidicem dr bahseder muhtemelen kaç haftalık olduğumu :13:
hayırlı kandiller incim ALLAH razı olsun dualarda buluşmak ümidiyle
canım hoş geldin inşallah bu tedavinde yüzün gülsün çok dua edeceğim
amin yıldızım ALLAH razı olsun amin inşallah dualarda buluşmak üzere
kızlarrrr beni hiç merak eden yokmuben az önce adet oldum sanırım cuma gidiyorum hayırlısıyla duanızı eksik etmeyin
canım ben ilk gün sadece leke olarak görüyorum çözülme olmuyor o yüzden ilk gün sayılmıyor yarın ilk gün cuma ikinci gün dr bana 2. Gün gel dediay merak etmezmiyiz canım benim ya niye cuma 2.gün gitmiyomuyuz bendee bugün öğlen adet oldum yarın sabah gidiyorum anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee korkuyommm
aşkolsun encanımm hep aklımdasın hepiniz ayrı ayrı dualarımdasınızkızlarrrr beni hiç merak eden yokmuben az önce adet oldum sanırım cuma gidiyorum hayırlısıyla duanızı eksik etmeyin
olsun tatlım sağlık olsun inşallah tedavin sıkıntısız devam etsin test günün müjdeli olsun gelişmeleri haberdar et tatlımm dualarımdasınYOK CANIM YA BUGÜN adet oldum.sancıdan ve heyecandan uyuyamıyorum yarın sabah 9 da randevum.çok heyecanlıyım.
aminnn inşallahh canım benim olacak inşallah Yüce Rabbimin izniyleallahım bu gece sana açılan ellerimizi geri çevirme gönlümüzün muradını ver yarabbim
canım ilk olacağı için sitres korku endişe merak heyecan fazla fazla olacak :18: ama bizlerin mesajlarını aklından çıkarma hepimiz teccrübe edindik çünkü mümkün olduğunca sitresini korkunu azaltmaya bakay merak etmezmiyiz canım benim ya niye cuma 2.gün gitmiyomuyuz bendee bugün öğlen adet oldum yarın sabah gidiyorum anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee korkuyommm