- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
kızlarrrr beni hiç merak eden yokmuben az önce adet oldum sanırım cuma gidiyorum hayırlısıyla duanızı eksik etmeyin
şimdi benim kafam karıştı :44: canım adet oldun demi dün yazdın ya topiğe cuma günü dr gidicem tedaviye başlıyorum diyeşifammm canım bişi sorucam ben dkh kullanıyordum ama yarıda bıraktım çünkü ilaç dokundu bana şimdi bırakınca kanamam geldi ama çok az acaba sorun olurmu adetten sayılırmı çok kafam karıştı
canım bugün aradım dr sorun yok inşallah zaten bugün baya yoğun oldu adetim yarın sabah 5 te çıkıyoruz yola bakalım hayırlısıyla gidelimde inşallah herşey yolunda giderşimdi benim kafam karıştı :44: canım adet oldun demi dün yazdın ya topiğe cuma günü dr gidicem tedaviye başlıyorum diyeben kullanmadım canım bu ilacı nmelis kullandı ona ulaşsak ama kanaman az olması sorun olmayacak inşallah gelişmeleri haberdar et tatlım
ohh çok sevindim canım hep böyle güzel gelişmeler haberler alalım bebişinin müjdesine çokkk az kaldıcanım bugün aradım dr sorun yok inşallah zaten bugün baya yoğun oldu adetim yarın sabah 5 te çıkıyoruz yola bakalım hayırlısıyla gidelimde inşallah herşey yolunda gider
saol şifam canım çok heycanlıyım bugün hep ağladım 3 yıl sonra tekrar başlamak gerdi beni ama şimdi daha iyiyim yeni umutlarla yollara düşeceğim busefer pozitif olacağım kendime söz verdim asla kötü düşünmek yok inşallah 15 yıl sonra benimde yüzüm gülecekohh çok sevindim canım hep böyle güzel gelişmeler haberler alalım bebişinin müjdesine çokkk az kaldı
canım benim aynı beni anlattın bende bi güzel hatta sinir krizi geçirecekcesine ağlamıştımsaol şifam canım çok heycanlıyım bugün hep ağladım 3 yıl sonra tekrar başlamak gerdi beni ama şimdi daha iyiyim yeni umutlarla yollara düşeceğim busefer pozitif olacağım kendime söz verdim asla kötü düşünmek yok inşallah 15 yıl sonra benimde yüzüm gülecek
amin inşallah canım inşallah mutluluktan ağlarımcanım benim aynı beni anlattım bende bi güzel hatta sinir krizi geçirecekcesine ağlamıştımdeşarz olmuştum galiba iyi gelmişti ağlamak inşallah test günündede mutluluktan önce böyle sonra sonrada mutluluktan ağlayacaksın
eee tabiki de öyle olacak ben hissediyorummmamin inşallah canım inşallah mutluluktan ağlarım
amin inşallah canım inşallah mutluluktan ağlarım
hadi bismillah inşallah uğurlu gelecek tedavileriniz Yüce Rabbim ol diyecek test günleriniz bol müjdeli olacak inşallah çok dua ediyorumm Rabbime emanetsinizcanım hayırlı olsunnnnnn beraber başlıyoruz tedaviye inşallah ikimizde güzel haberler alırızzzz
bende yarın başlıyorum
haydi hayırlı olsunn ohhhh tedavin bitti değecek tekrarladığına inşallah test gününde müjdeni alıcazzz inşallaharkadaşlar bugün tranferim oldu eve geldim yatıyorum dualarınızda unutmayın inşallah.
canım hoş geldin aramızabende rabbım nasp ederse agustos snu baslıyorum 2. tedavıme
hiç haberim yok sadece cuma günü dr a gideceğini yazmıştı yaŞifam Encan'dan haberin var mı?
Tedavi süresince gelemeyecek mi acaba buraya?
hiç haberim yok sadece cuma günü dr a gideceğini yazmıştı yason mesajlarından sonra hiç haberleşemedik ama dualarımızda inşallah son tedaviler bunlar hepimizin Yüce Rabbim müjdeler nasip etsinnn
evet haberini mutlaka alıcazzzAmin canım inş.
Gelebilir inş. merak ederiz biz :26: