- 12 Ocak 2012
- 355
- 1
canım hayırlı ugurlu olsun allah bebek isteyen herkese rabbim kısmet etsin sağlıkla hayırla kucağına alırsın inşallah bebişinii
saolasın canım Allah razı olsun inşallah.senin sonuç ne zaman belli olcak ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hayırlı ugurlu olsun allah bebek isteyen herkese rabbim kısmet etsin sağlıkla hayırla kucağına alırsın inşallah bebişinii
aaaa hadi bismillah çok heyecanlandım senin adına Canım emeklerinin karşılığını inşallah test gününde müjde vermek nasip olsun çok dua edeceğim çok iyi evet tatlım okuyabiliriz seve -seve rabbim kabul buyursun inşallah Yalnız topikte dua paylaşımı yasak Bu yüzden özelden haberleşelim Orada hallederiz :13:
saolasın canım allah razı olsun inşallah.senin sonuç ne zaman belli olcak ?
tamam ben ilgileneceğim tatlımcanım ben özelden falan yazmayı bilmiyorum yeniyim :) allahım her isteyene sağlıklı bebekler versin aminn
ohh azcık kalmış hadi hayırlı-uğurlu olsun test günün müjdeli olsun canım inşallahcanım ben adetimi bekliyorum kısmetse bu ay tüp bebek deneyeceğiz ilk olcak 15.07 gibii inşallah çok heyecanlıyım nasıl olcak diye rabbim isteyen herkese nasip etsin aminn
merhaba canım hoş geldin aramıza çok geçmiş olsun canım benim bahsettiklerin gerçekten kısa sürede ve oldukça yıpratıcı Yüce Rabbim 2. tüp bebek tedavinde yüzünü güldürsün canım benim inşallah ağustostaki adetin son adetin olsun canım ilk sayfadaki listemize göz attın mı orada hepimizin merkezleri ve detaylı bilgileri var merkezlere oradan bakınabilirsin yardımcı olacak merkezdaş arkadaş bulabilirsin umarım amin tatlım hepimiz fazlasıyla hakettik inşallah tez zamanda sıkıntısızca hepimizin hamile haberlerini bolca alacağız inşallah çokkk duam var çokSlm kızlar bu konuya abone oldum artık benıde sık sık burada gorebılırsınız. Benımde hıkayem oldukca uzun yalnız sunu soylemelıyımkı ıkı yıllık evlılıgıme onlarca tahlıler fılımler,testler,laparaskopı, 2 asılama, bırde tup bebek denemesı sıgdırdık. Maddı manevı resmen coktuk dıyebılırım. Ama malesef hersey negatıf sonuclandı. Sımdı son sansım ıcın ıkıncı tup denememız ıcın adetımın olmasını beklıyoruz. Ama sadece hastahane ve doktor olarak karar vermıs degılım. Bahcecı umut dr umıt goktolga yada acıbadem maslak dr dusunuyorum lutfen buralarda tedavı yaptıranlar varsa cvp versınler. Doktor tavsıyesıne ıhtıyacım var. Cok fazla vaktım kalmadı 3 veya 4 agustosta adetım baslıyor. Allah hepımıze annelık duygusunu kısa zamanda yasatmayı nasıp etsın. Emeklerımızı bu mubarek ayların hatırına bosa cıkarmasın amın amın amın.
canım biraz rahatsızdım bu yüzden şimdi gördüm ağlama lütfenya KIZLAR kimse yokmu neden kimse CVp vermiyor
Slm kızlar bu konuya abone oldum artık benıde sık sık burada gorebılırsınız. Benımde hıkayem oldukca uzun yalnız sunu soylemelıyımkı ıkı yıllık evlılıgıme onlarca tahlıler fılımler,testler,laparaskopı, 2 asılama, bırde tup bebek denemesı sıgdırdık. Maddı manevı resmen coktuk dıyebılırım. Ama malesef hersey negatıf sonuclandı. Sımdı son sansım ıcın ıkıncı tup denememız ıcın adetımın olmasını beklıyoruz. Ama sadece hastahane ve doktor olarak karar vermıs degılım. Bahcecı umut dr umıt goktolga yada acıbadem maslak dr dusunuyorum lutfen buralarda tedavı yaptıranlar varsa cvp versınler. Doktor tavsıyesıne ıhtıyacım var. Cok fazla vaktım kalmadı 3 veya 4 agustosta adetım baslıyor. Allah hepımıze annelık duygusunu kısa zamanda yasatmayı nasıp etsın. Emeklerımızı bu mubarek ayların hatırına bosa cıkarmasın amın amın amın.
Meliscim gözünaydın canım. Hayırlı olsun. Değerin kat kat katlanarak artmaya devam etsin inş.
Encan nerelerdesin?
ohhhh maşallahhhh tatlım gözleriniz aydın olsun tebrik ederimm canımmmm çokkk sevindimmm :118::118::118::118::118::118: inşallah 2. değerin kat ve kat katlanacak tatlımmmmarkadaşlar tesimi yaptım bugün 11. gün 77.8 çıktı.çarşamba tekrar yaptıracam o zamana kadar daha umutlanmıyorum ilkteki gibi olur diye degerim düşmez inşallah.dua edin
encan a özelden de mesaj attım yok tatlım kk ya nete uğramıyor anlaşılan :26: inşallah müjdesiyle gelsinnnnnnMeliscim gözünaydın canım. Hayırlı olsun. Değerin kat kat katlanarak artmaya devam etsin inş.
Encan nerelerdesin?
canım benim lütfen aklına öncekini getirme ne diyorum ben hep son tedavimizi ilk tedavimiz kabul edeceğiz hatırlamayacağız geçmişiinşallah teşekkür ederim inşallah artar degerim ilk tedavim gibi olmaz:18::18:
ohhhh maşallahhhh tatlım gözleriniz aydın olsun tebrik ederimm canımmmm çokkk sevindimmm :118::118::118::118::118::118: inşallah 2. değerin kat ve kat katlanacak tatlımmmm
encan a özelden de mesaj attım yok tatlım kk ya nete uğramıyor anlaşılan :26: inşallah müjdesiyle gelsinnnnnn
canım benim lütfen aklına öncekini getirme ne diyorum ben hep son tedavimizi ilk tedavimiz kabul edeceğiz hatırlamayacağız geçmişi
arkadaşlar tesimi yaptım bugün 11. gün 77.8 çıktı.çarşamba tekrar yaptıracam o zamana kadar daha umutlanmıyorum ilkteki gibi olur diye degerim düşmez inşallah.dua edin