Kaçıncı gün embriyosu bu tedavinizdekiilk tüp bebeğim tutmuştu 12. gün beta hcg 145 çıkıp yükselmişti 9. haftasında düşük yaşadım boş gebelik tanısı konuldu. Şimdi 2. tüp bebek denemem oldu bugün 12. gün kan verdim beta hcg 13.65 çıktı 2 gün sonra tekrar vereceğim aranızda yaşayan var mı sonradan değerim sizce yükselir mi?
3. Gün embriyosu 2adet konuldu ilki de aynıydıKaçıncı gün embriyosu bu tedavinizdeki
Benimde 3. gün embriyosuydu.3. Gün embriyosu 2adet konuldu ilki de aynıydı
Ay gerçekten mi benim de hiç umudum kalmamıştı inşallah dediğiniz gibi olur bana umut oldunuz çok teşekkür ederim şimdiden kendimi salmıştımBenimde 3. gün embriyosuydu.
11. günde değerim 17 çıktı.
13. günde 26 çıkmıştı ve hiç umudum yoktu.
Sonra artışlar düzeldi.
İnşallah sizin de geç tutunma olmuştur.
Değerleriniz güzel artar
Selam senin bhcg nasıl oldu yükseldimi ?Ay gerçekten mi benim de hiç umudum kalmamıştı inşallah dediğiniz gibi olur bana umut oldunuz çok teşekkür ederim şimdiden kendimi salmıştım
Malesef 13.69 oldu ikincisindeSelam senin bhcg nasıl oldu yükseldimi ?
Ya çok üzüldüm Yukarda yazan bayan da yükseldi dedi ya Deneseydin bir kaç gün aralıkda Ya bir umutMalesef 13.69 oldu ikincisindedoktor ilaçları kesti kanamayı bekliyoruz..
Yok doktor direk dedi baksa kan vermene gerek yok diye yani 13 den 20 falan olsaydı belki ama 14 bile olmamış ya yükselmezYa çok üzüldüm Yukarda yazan bayan da yükseldi dedi ya Deneseydin bir kaç gün aralıkda Ya bir umut
Anladım üzülme Allah gerçekden isteyen bizlerin kucağını boş koymasın İnşallahYok doktor direk dedi baksa kan vermene gerek yok diye yani 13 den 20 falan olsaydı belki ama 14 bile olmamış ya yükselmez
İnşallahAnladım üzülme Allah gerçekden isteyen bizlerin kucağını boş koymasın İnşallah