Sizi çok iyi anlıyorum ben de aynı durumdayım. 3 defa kaynak yaptırdım 3. kaynak saçımı daha da mahvetti
sonra postiş kullanmaya başladım, inanın dışardan hiç anlaşılmıyor postiş olduğu. Peruk dükkanları bu konuda baya yol aldılar, en son kullandığım postişi kimse anlamıyordu. 1 aydır postiş de kullanmıyorum ve şuan insanlar saçımı kestirdim sanıyor ve son dönemde aşırı dökülmüş şeklinde yorumladılar. Napayım artık başka çarem yoktu. Bir de gerçekten göz alışıyor, inanıyorum ki kaynak olmadan da saçlarınız insan içine çıkılabilcek durumdadır ama sizin gözünüz kaynak olan haline alışmış olduğundan çıkarmakta zorlanıyorsunuz.
Bende otoimmun hastalık var, önümüzdeki ay fonksiyonel tıp uzmanına gidicem, sanıyorum ki beslenmemi düzenleyecek çünkü karbonhidrat ağırlıklı beslenen biriyim bu da dökülmemi artırıyor bence. önce bunu düzene koyacak galiba.
Onun dışında yaptıklarım, sığır iliği kürü(kullandığım yağlardan dolayı da saçlarım çok dökülüyor ama ben inatla denemeye devam ediyorum bakalım nereye kadar pes etmicem), suda kolajen içiyorum(1 hafta oldu), ay takvimine göre saç kesimi. Şampuan olarak prozinc mor olanı kullanıyorum o da iyi geliyor saça. Elma sirkeli suyla duruluyorum