• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

merhaba kızlar
sabah kalkınca 3 bardak su
2 haşlanmış yumurta
1 kk süzme peynir
6 siyah zeytin
1 dilim salam (normalde sevmem aslında)
1 küp kaşar peyniri
4 çilek
yarım dilim ekmek

Öğlen 5 zeytinyağlı incecik ve minicik sarma
1 tatlı 1 tuzlu kuru pasta (velim çok ısrar etti)

Akşam evdeki yemeğin hepsini yemişler tost yaptım peynirli
1 filtre kahve
2 açık çay
1.5 lt su
1 bardak icetea şeftali

bugün sadece özel derse gittim ama aralarda yürüdüm 7900 adım olmuş. dışarısı çok soğuktu bu arada epey üşüdüm canım şu an sıcak çikolata istiyor ama gece yarısı içmeyeceğim tabi..

Black panther filmine gittik akşam öğrencimle
kitap serenad zülfü livaneli
daha önce okumuştum ama çok güzel yine okudum

merhaba kızlar
sabah kalkınca 3 bardak su
2 haşlanmış yumurta
1 kk süzme peynir
6 siyah zeytin
1 dilim salam (normalde sevmem aslında)
1 küp kaşar peyniri
4 çilek
yarım dilim ekmek

Öğlen 5 zeytinyağlı incecik ve minicik sarma
1 tatlı 1 tuzlu kuru pasta (velim çok ısrar etti)

Akşam evdeki yemeğin hepsini yemişler tost yaptım peynirli
1 filtre kahve
2 açık çay
1.5 lt su
1 bardak icetea şeftali

bugün sadece özel derse gittim ama aralarda yürüdüm 7900 adım olmuş. dışarısı çok soğuktu bu arada epey üşüdüm canım şu an sıcak çikolata istiyor ama gece yarısı içmeyeceğim tabi..

Black panther filmine gittik akşam öğrencimle
kitap serenad zülfü livaneli
daha önce okumuştum ama çok güzel yine okudum
:KK9::KK9:Az yiyerek başarılı bi şekilde atlatmışım

Selam kızlar :KK3:
Bugün nihayet sonunda spor yapabildim. Ve çok iyi geldi.
Menüme gelince
Sabah
3 dilim ekmek
2 kk peynir
1 tatlı kaşığı Tereyağ ve salça ve bal
2 ceviz
1 sahanda yumurta
Ara
1 nescafe 8 kadar siyah kuru üzüm
5 kaşık kadar az şekerli sütlaç
Akşam
5 6 köfte ızgara
Izgara patlıcan
3 kaşık bulgur pilavı
El ayası kadar ekmek
Büyük bardak ayran
Ara 2 portakal
Spor 1 saat 10 dk plates
Totalde 614 kalori yakmışım :spor:
Kardiyo saatimle takip ettiğim için net biliyorum.
Su yaklaşık 2 litre
Kitap yok.

Hepinizin menüsünü beğendim kızlar bitek kaptanım Ellssa Ellssa ve Seymasevde Seymasevde nin menüsünü beğenmedim. Kaptanım kendisine ödül vermiş. Bence arada molalar güzel ve gerekli oluyor. O yüzden çok sorun yok.
Seymasevde Seymasevde canım senin de sinirin bozulmuş. Olabilir. Kendini bunun için üzme. O an seni, o mutlu etti. Ama orada bırak. Yarın hayatına devam et. Hayallerini unutma.bak yaz geliyor o istediğin tiril tiril elbiseyi giyemeyecek misin yani? Bir yazı daha hayallerinden uzakta mı geçireceksin.
1 aydan fazladır diyet yapıyorum dedin. Totalde ne kadar verdin ?

Kızlarya çok hevesim kaçtı diyet miyet boşverip dağıtmak istiyorum. Canım sıkkın bide 1 aydan fazladır spor diyet bu kadar gr vermek çok düşürdü modumu.

Resmen depresyona girdim.
Kahvaltı yapmadım moralim çökük bozuk
Sonra arkadaş şehir dışından gelmişti çocukları anneme bırakıp onunla çıktım.
2 koca kupa filtre kahve içtim sade
1 porsiyon tiramisu
Yarım porsiyon elma dilimi patates yedim
16:00 felandı kalktık mekandan o saatten beri bişey canım istemiyor midem bulanıyor.
Su nekadar içtim bilmiyorum ama anca 1 lt

Benim bugunüm bu sporda yapmadım çok yürüdüm 6.587 adım olmuş ama. Çantamdaydı tlf dığru saymışmıdır bilmiyorum.

Beni silkeleyin Allah aşkına.
İnan bana da bazen böyle oluyor.sonra diyorum kı sen bu kiloları 1ayda almadın ki.hemen hepsini vermek istiyorsun.sabır şart canım.

Hepinizin menüsünü beğendim kızlar bitek kaptanım Ellssa Ellssa ve Seymasevde Seymasevde nin menüsünü beğenmedim. Kaptanım kendisine ödül vermiş. Bence arada molalar güzel ve gerekli oluyor. O yüzden çok sorun yok.
Seymasevde Seymasevde canım senin de sinirin bozulmuş. Olabilir. Kendini bunun için üzme. O an seni, o mutlu etti. Ama orada bırak. Yarın hayatına devam et. Hayallerini unutma.bak yaz geliyor o istediğin tiril tiril elbiseyi giyemeyecek misin yani? Bir yazı daha hayallerinden uzakta mı geçireceksin.
1 aydan fazladır diyet yapıyorum dedin. Totalde ne kadar verdin ?
600 gr vermiştim bu hafta 200 gr tekrar almış göründüm :(

İnan bana da bazen böyle oluyor.sonra diyorum kı sen bu kiloları 1ayda almadın ki.hemen hepsini vermek istiyorsun.sabır şart canım.
Öylede çok bişey veremiyorum inş düzene girer:(

Selam kızlar :KK3:
Bugün nihayet sonunda spor yapabildim. Ve çok iyi geldi.
Menüme gelince
Sabah
3 dilim ekmek
2 kk peynir
1 tatlı kaşığı Tereyağ ve salça ve bal
2 ceviz
1 sahanda yumurta
Ara
1 nescafe 8 kadar siyah kuru üzüm
5 kaşık kadar az şekerli sütlaç
Akşam
5 6 köfte ızgara
Izgara patlıcan
3 kaşık bulgur pilavı
El ayası kadar ekmek
Büyük bardak ayran
Ara 2 portakal
Spor 1 saat 10 dk plates
Totalde 614 kalori yakmışım :spor:
Kardiyo saatimle takip ettiğim için net biliyorum.
Su yaklaşık 2 litre
Kitap yok.
Valla süpersin

1 ayda 600 gr işte totalde yani
Allah allah :KK64:
Daha önce kaptanımızın da dediği gibi d vitaminine baktırmalısın o zaman şekerim. Ve tsh hormonuna. Hipotiroidi varsa eğer vermen çok zor. Bende var, ilaç kullanıyorum.
O sporla ve aldığın kaloriyle nasıl veremezsin anlamadım.
1.ya kas ağırlığını arttırdın
2. Totalde aldığın kalori hesapladığından daha fazla, yani yanlış hesapladın
3.bi tane diyet yaptınız ya. Hesaplamalı bi şeyli... Onlarla falan zaman kaybettin.
Ben senin yerinde olsam profesyonel bir yardım için diyetisyene giderdim. Onlar zaten önce kan tahlili yapıyor. Motivasyonun ve emeğin daha fazla zarar görmez en azından canım

Daha önce kaptanımızın da dediği gibi d vitaminine baktırmalısın o zaman şekerim. Ve tsh hormonuna. Hipotiroidi varsa eğer vermen çok zor. Bende var, ilaç kullanıyorum.
3.bi tane diyet yaptınız ya. Hesaplamalı bi şeyli... Onlarla falan zaman kaybettin.
Ben senin yerinde olsam profesyonel bir yardım için diyetisyene giderdim. Onlar zaten önce kan tahlili yapıyor. Motivasyonun ve emeğin daha fazla zarar görmez en azından canım
Yani bu 3 sebebin biri yüzünden oldu sanırım demek istedim

Selam kızlar naber? Boğazım bugün daha da kötüleşti her yutkunmada canım yanıyor ve öksürüyorum :( ıhlamur yaptım şimdi bir yandan zencefilli bal yiyorum inşallah işe yarar, tabi spor da yalan oldu :(

Selam kızlar naber? Boğazım bugün daha da kötüleşti her yutkunmada canım yanıyor ve öksürüyorum :KK43: ıhlamur yaptım şimdi bir yandan zencefilli bal yiyorum inşallah işe yarar, tabi spor da yalan oldu :KK43:
Geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz. Allah acil şifalar versin.

Tahlillerimi yaptırdım bi problem yok D vitamini eksikliği için ilaçta kullanıyorum. Kalori hesabı yanlış olması mümkün değil tartarak gr la yiyorum. Diyetisyenler beni ciddiye almıyor vereceğin kilo yok diye. 2 kere gittim biri özel biri devlet çünkü onlara göre kilolu değilim boy 159-160 kilo 62,5 55 olmak istiyorum. Bence uğraşmak istemiyorlar son kiloların zor gideceğini bildikleri için. Bugün daha iyi hissediyorum. Bilmiyorum belkide farklı diyetler karmaşaya soktu. Hevesim çok kırıldı ama.

Selam kızlar naber? Boğazım bugün daha da kötüleşti her yutkunmada canım yanıyor ve öksürüyorum :KK43: ıhlamur yaptım şimdi bir yandan zencefilli bal yiyorum inşallah işe yarar, tabi spor da yalan oldu :KK43:
Ben cumadan bu yana cebelleşiyorum.. Paçavra ya çevirdi bu hastalık beni:hasta:

Back
X