• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Tartildim dun hafif yedim. Su anda tok karnina tartildim aslinda :) 52.4 cikti. İlerleyen gunlerde durmaz insallah :)

Menu: sabah: cok az yagda kibrit kutusundan biraz fazla omlet biber domates salatalik maydonoz. İki dilim etimek( 1 dilim 40 cal)
Ara: 1 tane portakal, 1 tane anne yapimi kucuk pogaca
Oglen: yogurt
Aksam: sutlu tatli yarim dilim sekersiz kahve
bayagı az yemışşsın
boyle yıyınce 50 kılo olunuyor herhalde yoksam benım gıbı 70 lerde debelenırsın

günaydın kızlar .nasılsınız .cumayı merak ediyorum ....motivasyon tamam da bugünlerde gözüm doymuyor, akşam yemeklerinde kocaman salata yapıyorum ama yetersiz geliyor ne yapacağımı şaşırdım

Merhabalaaar :) cok sukur iyiyim ben:KK53: annemle kahvaltimizi yaptık. Bugun ise gitmedi doktora gidecegizzz :) sizlwe nasilsiniiiz

bayagı az yemışşsın
boyle yıyınce 50 kılo olunuyor herhalde yoksam benım gıbı 70 lerde debelenırsın
Hehe :) ya benimde istahimnbaya vardir kendimi tutmaya calisiyorum :)) iki yil oncesine kadar 65 kiloydum :)))

günaydın kızlar .nasılsınız .cumayı merak ediyorum ....motivasyon tamam da bugünlerde gözüm doymuyor, akşam yemeklerinde kocaman salata yapıyorum ama yetersiz geliyor ne yapacağımı şaşırdım
Gunaydiiin bence bu hafta guzel olacaaak :)

Merhabalaaar :) cok sukur iyiyim ben:KK53: annemle kahvaltimizi yaptık. Bugun ise gitmedi doktora gidecegizzz :) sizlwe nasilsiniiiz
afiyet olsun cnm.benim oğlum da azcık rahatsız (6 yaş) bana anne işe gitmeeeee dedi :KK57::KK57:...ama ben bugünlerde çok izin aldığımdan gelmek zorundaydım , sana küçükken kim baktı bu arada

Hehe :) ya benimde istahimnbaya vardir kendimi tutmaya calisiyorum :)) iki yil oncesine kadar 65 kiloydum :)))
kimin iştahı yok kiii haa buldum :KK70::KK70: benim eşimin bir halası var misafirimiz olmuşlardı kendi de gelini de 1 bageti zor bitirmişlerdi ( tabii çöppppp gibiler incecikler)

Günaydın arkadaşlar
hoş geldin canım

afiyet olsun cnm.benim oğlum da azcık rahatsız (6 yaş) bana anne işe gitmeeeee dedi :KK57::KK57:...ama ben bugünlerde çok izin aldığımdan gelmek zorundaydım , sana küçükken kim baktı bu arada

kimin iştahı yok kiii haa buldum :KK70::KK70: benim eşimin bir halası var misafirimiz olmuşlardı kendi de gelini de 1 bageti zor bitirmişlerdi ( tabii çöppppp gibiler incecikler)

hoş geldin canım
Hahahha
Kimileri de cok cok yiyor. ama kilo almiyor vucut yakiyor. İmrenmiyor degilim :)
Beni kucukken ananem bakmis :) annem gibi emegi vardir ustumde yeri ayridir bambaskadir :) hakkini odeyemem :)

bu hafta grupta motivasyon olmayacak anlaşılan ...neyse sağlık olsun
menüm:sabah 1yum, zeytin peynir az ekmek, 1 lokma reçel

ara:1/4den az simit

öğlen :müsli ve 1 avuç ceviz

ara:1 greyfurt 2 ceviz.

akşam :etli yaprak sarma, salata

Back
X