Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne iş yapıyorsun canımgünaydın arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
sabah:1 yum. maydanoz, 4-5 zeytin, 1 parça peynir.1 dilim beyza ekmek
öğlen arazide olacağım Allah ne verdiyse
akşam: Kavurma &salata
bugün muhtemelen hiç su içemeyeceğim,arazi dönüşü yürüyebilirim.
Hedefimmmmm 68,5 68,5 68,5![]()
sağol canım yorumların için insanın içini rahatlatıyorsun gerçekten. ben 5 ay önce ters bir hareket yaptım bebek kucağımdayken yerden ani kalkış yapıp koltugun üzerine oturuverdim o dakikada saplantı belime bişey kilitlendim resmen.ağrılarım tabiki dayanılamayacak gibi değil ama belimde sürekli bir sızı var ara ara geçiyor.Yapmam gereken şey ne ?????? belimdeki yükü hafifletip kilo vermek 68,5 olacağım :):):):):):)günaydın kızlarrrr
geçmiş olsun, ilacı kullanıp kullanmayacağın çektiğin acıya bağlı...insan kortizon diyince bi geri adım atıyor.bi de yürümüşsün üstüne bence sende bişey yokbelini kolla sıcak tur ne bileyim fizik tedavi egzersileri yap. fizyoterapistler hep egzersizin hastanede uygulanan ısı-cihaz vb. tedavilerden daha etkili olduğunu söylüyor ama kimse düzenli egzersiz yapmıyor diyorlar. benim kardeşimin de bel fıtığı başlangıcı vardı bir türlü ikna olmadı tedavi konusunda gittiği 3. doktor antidepresan verdi, ağrı mağrı kalmadı:) ha sorsan depresyonda mıydı ,bilmiyorduk. doktor da zaten yeni doğum yaptığını öğrenince o ilaca karar vermişti. galiba 8-9 aylıktı bebklerde emmiyordu. stres sebebi ile kasılmalar arttıkça bel omuz ağrıları artabiliyor.
kilo hedefim 63,9... 3 gündür kilom azalmadı. pazar günü ne yedimse bağırsak tembelliği oldu. ama cumaya 63,9 belki de daha aşağısı olur. veeeee bekle geliyorum 2. takım bu hafta inşallah listeye dönüyorum![]()
Mühendisim canım.ne iş yapıyorsun canım
Günaydın kızlar
Ooo bu hafta hedef listede..
Annem inde emar sonucu çıktı Dr bel fıtığı baslangic i demiş ama annem antibiyotik le geçeceğine inandığı için bugün aile Dr una gitmiş o da beyin cerrahi Dr onermis.
Stres li bir dönem geçiriyor o tetikleyebilir. Normalde yürüyüş yapan biridir.
Bende kızımı okula bıraktım. Gece 3 te yatan biri olarak tan tekrar uykum geldi sabah da erken kalkınca. Biraz uyuyabilirsem mutlu olucam.
Kızlar yediklerinizin saat inide yazın.
sağol canım yorumların için insanın içini rahatlatıyorsun gerçekten. ben 5 ay önce ters bir hareket yaptım bebek kucağımdayken yerden ani kalkış yapıp koltugun üzerine oturuverdim o dakikada saplantı belime bişey kilitlendim resmen.ağrılarım tabiki dayanılamayacak gibi değil ama belimde sürekli bir sızı var ara ara geçiyor.Yapmam gereken şey ne ?????? belimdeki yükü hafifletip kilo vermek 68,5 olacağım :):):):):):)
Dönmeni sabırsızlıkla bekliyoruz, zaten niye listeden çıktın ki hiç anlamadım:)
Mühendisim canım.
geçmiş olsun anneciğine, kızın kaç yaşında???
sucuklu yumurtayı arada yemek yerine öğleye saklayabilirdin...Sabah 7 zeytin iki dilim ekmek bolca peynir
iki saat sonra oglumdan kalan sucuklu yumurta yarim bardak portakal suyu
ara sutlu kahve
Geçen hafta sabah normal kahvalti yapip oglende kellogs yemistim senin nesfit tarzi aksam da normal yemistim.ama kilo veremedim suçluuyu bulamiyorum.sen dene bakalim nesfit işe yarayacak miL losefar geçmiş olsun canım...Hedefim 76 kilo olmak...Dün sabah kahvaltısı 2 dilim ekmek,1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir,1 tatlı kaşığı ayva reçeli, öğlen:1 kase meyveli nesfit(büroya nesfit aldım hem meyveli hem çikolatalı),bu ara işler yoğun akşama yemek yapamadım,eşim yardım etti sağolsun,2 yumurtadan azıcık menemen yaptık,kayınvalidem piyaz verdi,birde dolapta 4 mantar kalmış,kaşarlı mantar yaptık,hepsinden biraz biraz yedim....
Bu sabah da 2 yumurtadan maydanozlu peynirli omlet yaptım sadece onu yedim.Büroya geldim,yeşil çay içtim...Öğlen nesfit yiyeceğim....Akşam da az büroda gibiyim kdv ve muhtasar beyannamelerini vermeye az kaldı,işleri hafifletmek istiyorum.....
suçlu sizin spor salonundaki koşu bandıGeçen hafta sabah normal kahvalti yapip oglende kellogs yemistim senin nesfit tarzi aksam da normal yemistim.ama kilo veremedim suçluuyu bulamiyorum.sen dene bakalim nesfit işe yarayacak mi
Hedefim 68.5...........
Kisssss birseyi de bilme.suçlu sizin spor salonundaki koşu bandı
spora başlanılan ilk 2-3 hafta vücut kas yapar ve kilo aldım sanırsın![]()
Döner döner döner @palelandin tavuklar gibi oldu vallahiöğlen eve gittim, neden? dün dolapta unuttuğum sütümü kaynatmak için ve sütümü gene unutmuşum! artık ekşirse lor peyniri yaparım..
öğle yemeğimi evde yedim.
2 haş. yumurta,6-7 yk ıspanak, 3 yk yoğurt,5badem
akşama çocuklara kuru börülce pilav yaparım, sabah un helvası yediğim için o yemekten yeme hakkını kendimde görmüyorum. dondurucuda hazır tavuk dönerim var. en iyisi onu yoğurtlayıp kendimi İskender yiyorum diye kandırayım. ıspanağım da var. belki kur fasulyue pilavdan da azar azar alırım