• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kaptancim ben bunlarin%90nini 2.5 aydir yapiyorum ne güzel
ben de tam 3 gündür yapıyorum:KK53:

Bugun saat 15.30civari işten çikiyordum bizim bir arkads da dışaridan geliyordu elinde de bur tatli kutusu.ye ye diye başimin etini yedi yemeyeceğim dedim.adam çok ısrar etti(tuzak gibi) yok yemem bana ayirin yarin yerim dedim.adam söz mü dedi "söz" dedim....yarin ki sonuca göre icabina bakarim artik
kimseye diyetteyim dememk lazım :) niyeyse artık acıdıklarından mı kıskandıklarından mı yedirene kadar ısrar ediyorlar:)

Hedefcigim 3 dal degildi 2 brdl suya yarim demet gibiydi denersen işe yarasin diye diyorum.
Bu arada akşam çorba yapiyordum sehriye cnm cekmisti.kettlenkn suyu devrildi brn geri cekildim de yanmadim Allahtan.bir de rabbime şükürler olsun ki minik oglum ocağin önünde degildi
ya maydanoz tansiyonu çok düşünüyor. benim ki zaten 10-6, 15 dal maydanozu bnim bünye kaldırımaz.
geçmiş olsun napıyoruz hemen sadaka veriyoruz. bu arad benim de sadakalr birikti.

moralim çok bozukkkkkkkkk....yerimde saymak sinir bozucu, ben biliyordum bu misafir olayının başıma iş açacağını, yediğim kumru da mahvetti beni zaten:KK54: ve okullar tatil olunca 2 tur misafir ağırlayacağım ....bittim ben mafoldummmmm:KK34::KK34::KK34:

dünkü menüm
sabah: ılık su,sirke, çörek otu yağı
1elma, 1 sb kefir, 3 zeytin
öğlen:1/2 dürüm tavuk döner, 150 ml ayran
ara: 54 kalorilik hazır sahlep
akşam: 1 tabak bol kıymalı patates, 3yk bulgur pilavı,ayran, 2zeytin
yemeğim 7de bitti
spor5000 adım+200 zıplama
bitki çayı: sabah adaçayı

moralim çok bozukkkkkkkkk....yerimde saymak sinir bozucu, ben biliyordum bu misafir olayının başıma iş açacağını, yediğim kumru da mahvetti beni zaten:KK54: ve okullar tatil olunca 2 tur misafir ağırlayacağım ....bittim ben mafoldummmmm:KK34::KK34::KK34:
sakin ol kuzucuk. kumru 3 gününü götürür gene toparlarsın.
Feridun kunak zayıflama akupunktur noktaları diye sor Google amcaya, Feridun kunak ın esra ceyhanla bir videosu çıkıyor. uzman tvde de var bişeyler ama henüz izlemedim. kulakta 3 nokta, yüzde 2 nokta elde 1 nokta var. son zamanlarda çocuklar beni sinirlendirdikçe canım bişey istedikçe bu noktalara masaja başlıyorum. her biri 1 dakika. bunu deniyorum. tabi ki hiç bir şey mucize değil ama deneyebiliriz. işe yarıyor mu ? göreciiiiz.
en basit nokta şu :2 kaşının arasını ovuyorsun 1 dakika...

Kuzum neden bu kadar sitemkarsın..
Elindekileri avantaja çevirsene.. Misafir demek hizmet demek..
Eeee napıyoruz, az yiyoruz, bol bol bol hizmet ediyoruz tabi temizlik de öyle çoğalıyor.
Sonuç: Kilocuklar gidiyor, misafir de memnun gidiyor..
Çifte memnuniyet şekerim..

0_65b6b_c1999d79_XL

ben de tam 3 gündür yapıyorum:KK53:

kimseye diyetteyim dememk lazım :) niyeyse artık acıdıklarından mı kıskandıklarından mı yedirene kadar ısrar ediyorlar:)

ya maydanoz tansiyonu çok düşünüyor. benim ki zaten 10-6, 15 dal maydanozu bnim bünye kaldırımaz.
geçmiş olsun napıyoruz hemen sadaka veriyoruz. bu arad benim de sadakalr birikti.
Sen o 3 günü uzatıyosun güzelim, taaaaki hedefine ulaşıncaya kadar:cool:

Eeee napıyoruz, az yiyoruz, bol bol bol hizmet ediyoruz tabi temizlik de öyle çoğalıyor.
bir de misafire napıyoruz: ye ye diye ısrar ediyoruz, kalan pasta kurabiye tatlı bişey varsa yolluk yapıyoruz yolda yersiniz diye:KK70:

sakin ol kuzucuk. kumru 3 gününü götürür gene toparlarsın.
Feridun kunak zayıflama akupunktur noktaları diye sor Google amcaya, Feridun kunak ın esra ceyhanla bir videosu çıkıyor. uzman tvde de var bişeyler ama henüz izlemedim. kulakta 3 nokta, yüzde 2 nokta elde 1 nokta var. son zamanlarda çocuklar beni sinirlendirdikçe canım bişey istedikçe bu noktalara masaja başlıyorum. her biri 1 dakika. bunu deniyorum. tabi ki hiç bir şey mucize değil ama deneyebiliriz. işe yarıyor mu ? göreciiiiz.
en basit nokta şu :2 kaşının arasını ovuyorsun 1 dakika...
O masaj noktalarını dün izlediğim Tv programında da gördüm sence o masajlar bizim gibilere( boğazını tutamayanlara yani) işlermi biz ovaladıkça iştahımız açılır valla:KK17:

neeeeeeeeeee tam 1,5 yıllll neyse büyük konuşmayayım bariiii.....

şimdi kaptancığım ben gündüz işteyim ya misafir kim olursa olsun ister bizim taraf ister eşimin tarafı , ben işten gittiğimde yemek hazır olurr:):):): yemek için yorulmam yani bulaşık mulaşık hep bir yardım edenim olur bebişler var diye Birde insanın iştahı kalabalıkta daha çok aaçılıyor bir de misafir varken daha özel yimekler oluyorrrr::):):)
mesala misafire karnı bahar olmaz, kabak olmaz gibi .Aslında karamsar değilim de bu hafta beni şaşırttı , sporumu arttırmıştım , hem öğlen arası spor salonunda 45-50 dk yürüyordum hem de iş çıkışı en az 30dk.neyse şekerler ben şoku atlattım sayılır....

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :rolleyes:

*2.TAKIM 396. ETAP**En Büyük TÜRKİYE

akrep33 ( 59,4 / / / %0)
nurceng (56,6 / / / %)

siyahbeyaz006( 69.4 / / / %)
losefar( 69 / 69 / / %0)
Paleland( 92 / 98.5/ 3,5 / 3,80 %)
3lcin( 77.1 /76.8 /0,30 /0,39%)

N9n4vN.jpg

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :rolleyes:

*2.TAKIM 396. ETAP**En Büyük TÜRKİYE

akrep33 ( 59,4 / / / %0)
nurceng (56,6 / / / %)

siyahbeyaz006( 69.4 / / / %)
losefar( 69 / 69 / / %0)
Paleland( 92 / 98.5/ 3,5 / 3,80 %)

N9n4vN.jpg
Kızzz şok ettin beniii iyiki tartının fotosunu koymuşsun, dedim aldığı kiloyamı seviniyor bu vee ben de kalpten gidicektim takım çöktü diyeeeeeeeee...

Neyse şoku çabuk atlattım, tebrik ediyorum canikom harika gidiyosun hadi bakalım darısı 7 li rakamları görmeyeee..

Hay Allahım yaa 98 yazmış 88 yazıcana :KK35::KK36::KK53:

Kızzz şok ettin beniii iyiki tartının fotosunu koymuşsun, dedim aldığı kiloyamı seviniyor bu vee ben de kalpten gidicektim takım çöktü diyeeeeeeeee...

Neyse şoku çabuk atlattım, tebrik ediyorum canikom harika gidiyosun hadi bakalım darısı 7 li rakamları görmeyeee..

ay Ellssa Ellssa :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ya alışılmadık don muhabbeti yaa. El alışkanlığı :KK70::KK70::KK70: Ben de şoktayım senin gibi. Bir de reglm yani düşün.

Sen düzeltirsin kaptancığım ya. Bu şerefi sana bırakıyorum:oops::KK71::KK71::KK71: 88.5 yaparsın onu. ay yazması da bir garip 88.5 ne ya :cool::D:D:D

2.TAKIM 396. ETAP**En Büyük TÜRKİYE [/I][/B]

akrep33 ( 59,4 / / / %0)
nurceng (56,6 / / / %)
[/B][/I][/B][/I][/B][/I]
siyahbeyaz006( 69.4 / 69.5/ -0,1/ -0.14%)
losefar( 69 / 69 / / %0)
Paleland( 92 / 88.5/ 3,5 / 3,80 %)

ben de cok almamış olduğuma mutluyum.haftaya daha iyi oluyorum inş,umarım.spora da başladım.evde yani

ayyyy çok sevindim senin adına kendim kilo vermiş gibi hissettim nedense,tebrikler canım süpersinnnnn

.TAKIM 396. ETAP**En Büyük TÜRKİYE [/I][/B]

akrep33 ( 59,4 / / / %0)
nurceng (56,6 /56,4 /0,20 / 0,35%)

siyahbeyaz006( 69.4 / 69.5/ -0,1/ -0.14%)
losefar( 69 / 69 / / %0)
Paleland( 92 / 88.5/ 3,5 / 3,80 %)

Ayy paleland yanlış listeyi de kopyalamışsın ve tabii devamıda yanlış olmuş komple..
Sevindirik olmak böyle bişii sanırsam:KK45::KK45:
Elçin canım benim son yaptığım liste doğru olanı ve farkındayım hesap yaparak yardımcı olam farkını..
Ellerine sağlık canım da işte liste yanlış..

Back
X