• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlar... kısaca herşeye laf yetiştirip işimin başına döneyim ben... yurtdışına 9 şubatta çıkıcaz o zamana kadar 7*24 çalışıyoruz... klasik türk usulü; yumurta kapıya gelmeden iş çıkmıyor ya bizde aynen öyle!! biz ingilizceciler de bedava tercüman her projenin içinde tabi :(

elçin geçmiş olsun...benim kızımda da reflü var hatta ilerlemiş gastrit ve spastik kolon da eşlik ediyor ve henüz 7.5 yaşında haline şükret bence :) diyetine çok özen, stresten uzak dur, ayaklarını üşütme... yatağının baş tarafını altına takosvari bişey koyarak 10 cm kadar yüksek tut, bir de kudretnarını minik minik doğrayıp halis zeytinyağına koy her gün aç karnına bir tatlı kaşığı al... biraz acımsı ama iyi geliyor... bir de yanma başladığında 2 yudum soğuk süt iç, yanmayı hafifletecektir... kusmaların varsa, limon kokla ama sakın yeme :) diyetine özenirsen sıkıntı olmaz... böylece sağlıklı beslenirsin :P mesela kızım hala jelibon, meyve suyu kola çikolata türleri birçok şeyin tadını bilmiyor bak ne güzel sağlıklı sağlıklı yaşıyor :)

günaydın bu sabah sinirlerim bozuk. Son dönemde giydiğim pantolanlar ütüsüzdü ben de eskilere bir bakayım dedim tabiki fermuar kapanmadı kapananlarda heran patlayacakmış gibi oldu, zaten yüzüklerim de hala olmuyor bekar gibi dolaşıyorum yüzüksüz :KK37:offffff offfffff millet doğumdan sonra 2 ayda eski haline dönüyor biz tırmalaya tırmalaya........
Hafta içi tartılmıyorum ve yarınki sonucu merak ediyorum , salı akşamı ve dün öğlen diyet adına kötüydü 300-400 gitse ne ala....Neyse yavaş yavaş yavaş gidecek inş. ben menü bildirimimi yapayım.

sabah :1 yum, 8 zeytin, 2 parça peynir , reçel bir lokma ve çökelek (4-5 lokma)
az önce de işyerinden biri susamlı çubuk ikram etti aldım paketli olandan değil pastane işiydi
ara:türk kahvesi (orta)

öğlen:1 kase kellogs ve 1 muz

akşam:fırında tavuk var patatesli ekmek yemeyeceğim.

arada bir meyve yerim belki de yarın tartı günü diye meyve de yemem:KK62::KK62::KK62:
patatesli ekmği yemesen veya 1 dilim yesen güzel menü. amaaaa ekmeği akşam kaçırırsan var ya sabah canın daha da sıkılır.
bu arada ben de yüzüküz dolaşıyorum:) arada görücülerim çıkıyor:/ oğluna kız bakan sevimli teyzeler:KK53: nişan yüzüğünü takardım ama bi sabahki tartıya çıkarken üstümde metal olmaması gerekiyor o sebeple çıkarıp dururken kaybederim diye takmıyorum bir de eşim de takmıyor misilleme yapıyorum:KK53:

hedef56 hedef56 adımlar s-health' tan mı sayıyorsun ben daha yeni kullanmaya başlayacağım da...
yok. internetten aldım markası voit 3d pedometre. benzer bir ürünü aile hekimlikleri de dağıtmaya başladı. varsa aile hekiminden ücretsiz alabilirsin.
senin trambolin noldu, hani kayıvalidenlerin yanında zıplayacaktın:KK53: unutma onu bşr köşede en zından günde 100 defa zıplamak lazım.
bu arada 18 dk trambolinde zıplama =30 dk yürüyüş
100 zıplama sadece 1 dk sürüyor

patatesli ekmği yemesen veya 1 dilim yesen güzel menü. amaaaa ekmeği akşam kaçırırsan var ya sabah canın daha da sıkılır.
bu arada ben de yüzüküz dolaşıyorum:) arada görücülerim çıkıyor:/ oğluna kız bakan sevimli teyzeler:KK53: nişan yüzüğünü takardım ama bi sabahki tartıya çıkarken üstümde metal olmaması gerekiyor o sebeple çıkarıp dururken kaybederim diye takmıyorum bir de eşim de takmıyor misilleme yapıyorum:KK53:
noktalama işaretlerini kullanmamışım yanlış anlaşılmış:KK76:patetesli ekmek değil, eğer patates yersem ekmek yemeyeceğim demek istemiştim:KK43:
ayyy bana hiç görücü çıkmadı komik olurdu :):):)Eşin neden takmıyor????

yok. internetten aldım markası voit 3d pedometre. benzer bir ürünü aile hekimlikleri de dağıtmaya başladı. varsa aile hekiminden ücretsiz alabilirsin.
senin trambolin noldu, hani kayıvalidenlerin yanında zıplayacaktın:KK53: unutma onu bşr köşede en zından günde 100 defa zıplamak lazım.
bu arada 18 dk trambolinde zıplama =30 dk yürüyüş
100 zıplama sadece 1 dk sürüyor
Trombolin duruyor hem bu aralar belimde (solda) bir ağrıda var zıplayamıyorum. Kayınvalidemin sıkı diyet yaptığımı anlamasını istemiyorum nedense sırf bu yüzden kendime ayrı ekmek de almıyorum(kepekli vs) ...sabah 7,30 gibi sirke içiyorum ya kayınvalidem de o saatlerde uyanıp bir mutfağa uğruyor o görmesin diye bir içişim varki elma sirkesini görmelere mahsus.

hah ihaleyi de bana yıktınız:KK11: ben mi gelmiyorum:KK57: geriye dönüp bir bakın bakalım kim ne kadar gelmiş:KK43: pazrtesi işyerinde bozulan bilgisayarla uğraştık. perşembe bozulmuştu.cuma işe gitmedim. evdeyken de cep telefonundan girmeye çalıştım nete. takımdan çıktığım için değil:KK52:dediğim gibi bir kilo verme ivmesi yakalayınca girerim takıma. geçen hafta olmadı. 1-2 haftaya başarırsam verdiğim kilolardan sizi neden mahrum edeyim ki:KK14:

2. gün de kaçamak yapmadımEn Büyük TÜRKİYE:nazar:
Eee kaptan yardımcısı olmak kolay değil, takıma ne olursa kime bırakılacak ihale tabiki sanaa:KK53:
günaydın bu sabah sinirlerim bozuk. Son dönemde giydiğim pantolanlar ütüsüzdü ben de eskilere bir bakayım dedim tabiki fermuar kapanmadı kapananlarda heran patlayacakmış gibi oldu, zaten yüzüklerim de hala olmuyor bekar gibi dolaşıyorum yüzüksüz :KK37:offffff offfffff millet doğumdan sonra 2 ayda eski haline dönüyor biz tırmalaya tırmalaya........
Hafta içi tartılmıyorum ve yarınki sonucu merak ediyorum , salı akşamı ve dün öğlen diyet adına kötüydü 300-400 gitse ne ala....Neyse yavaş yavaş yavaş gidecek inş. ben menü bildirimimi yapayım.

sabah :1 yum, 8 zeytin, 2 parça peynir , reçel bir lokma ve çökelek (4-5 lokma)
az önce de işyerinden biri susamlı çubuk ikram etti aldım paketli olandan değil pastane işiydi
ara:türk kahvesi (orta)

öğlen:1 kase kellogs ve 1 muz

akşam:fırında tavuk var patatesli ekmek yemeyeceğim.

arada bir meyve yerim belki de yarın tartı günü diye meyve de yemem:KK62::KK62::KK62:
Evet canım yarın tartı günü o yüzden akşamınız çok hafif ve bol hareketli olsun, yarın yüzümüz gülün inş hepimzin..

günaydın kızlar... kısaca herşeye laf yetiştirip işimin başına döneyim ben... yurtdışına 9 şubatta çıkıcaz o zamana kadar 7*24 çalışıyoruz... klasik türk usulü; yumurta kapıya gelmeden iş çıkmıyor ya bizde aynen öyle!! biz ingilizceciler de bedava tercüman her projenin içinde tabi :KK43:

elçin geçmiş olsun...benim kızımda da reflü var hatta ilerlemiş gastrit ve spastik kolon da eşlik ediyor ve henüz 7.5 yaşında haline şükret bence :) diyetine çok özen, stresten uzak dur, ayaklarını üşütme... yatağının baş tarafını altına takosvari bişey koyarak 10 cm kadar yüksek tut, bir de kudretnarını minik minik doğrayıp halis zeytinyağına koy her gün aç karnına bir tatlı kaşığı al... biraz acımsı ama iyi geliyor... bir de yanma başladığında 2 yudum soğuk süt iç, yanmayı hafifletecektir... kusmaların varsa, limon kokla ama sakın yeme :) diyetine özenirsen sıkıntı olmaz... böylece sağlıklı beslenirsin :p mesela kızım hala jelibon, meyve suyu kola çikolata türleri birçok şeyin tadını bilmiyor bak ne güzel sağlıklı sağlıklı yaşıyor :)

Teşekkür ederim.Bende kudret narını küçük doğrayıp bala koydum.balla da oluyormuş diye duydum..Evet yastığımı yükselttim...stresten uzak durmak o imkansız işte muhasebe=stres...Evet ya senin kızın küçük yaşta olması çok şaşırtıcı...Daha çocuk....Zaten çağın hastalığı imiş bu reflü ve panik atak...Son zamanlarda herkeste var bu ikisi.Şu sabahları bir zeytin çekirdeği yutmaya da bugün başladım..Belki faydasını görürüm kudret narı olasıya kadar

Evettttttttttt anbuyanbu bu sabah mutlu uyandi.cunkuuuuu tarti oynamis.bide gec tartildim belki onunda etkisi olmustur.ev isi haric hareketim yok vaktimde yok zaten.neysen bunada sukur
kaptanim arasira kacamak yapiyorum malesef her kacamagada 1 tl. para cezasi yaziyorum kendime.ay sonu 40 tl. filan olur heralde :)

Sabah 1 uzun dilim kepek
5 zeytin
peynir (pek doymadim yarin yumurta ekliycem)
kayisili form cay(icenler bilir biraz tatli oldugundan sekersiz sadece onu icebiliyorum)

Ara nescafe

Evettttttttttt anbuyanbu bu sabah mutlu uyandi.cunkuuuuu tarti oynamis.bide gec tartildim belki onunda etkisi olmustur.ev isi haric hareketim yok vaktimde yok zaten.neysen bunada sukur
kaptanim arasira kacamak yapiyorum malesef her kacamagada 1 tl. para cezasi yaziyorum kendime.ay sonu 40 tl. filan olur heralde :)

öğlen arası işyerindeki spor salonunda 50 dk yürüdüm , tv'de de trt1 de bir dr vardı ya da diyetisyen ismini unuttum da tanınmış biri onu dinledim,dikkatimi çekenleri sizinle de paylaşmak istedim
1) turşunun zayıflamaya yardımcı etkisi varmış
2) sabah aç karnına sirke içip (ki bunu ben sabahları yapıyorum 1 tatlı kaşığı balla) midenin asidini arttırmaya gerek yok diyordu.
3)öğlen ve akşam yemeklerinden sonra 1 bardak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi karıştırıp içmek de fayda varmış.
4) hepiniz biliyorsunuzdur da ben yine de syliyim 2 bardaklık sıcak suya lahana ya da maydonozu demleyip yemeklerden sonra için yağ yakımına faydalı diyordu.

noktalama işaretlerini kullanmamışım yanlış anlaşılmış:KK76:patetesli ekmek değil, eğer patates yersem ekmek yemeyeceğim demek istemiştim:KK43:
ayyy bana hiç görücü çıkmadı komik olurdu :):):)Eşin neden takmıyor????

Trombolin duruyor hem bu aralar belimde (solda) bir ağrıda var zıplayamıyorum. Kayınvalidemin sıkı diyet yaptığımı anlamasını istemiyorum nedense sırf bu yüzden kendime ayrı ekmek de almıyorum(kepekli vs) ...sabah 7,30 gibi sirke içiyorum ya kayınvalidem de o saatlerde uyanıp bir mutfağa uğruyor o görmesin diye bir içişim varki elma sirkesini görmelere mahsus.
altın yüzük takmak istemedi sonra gümüş de çok dikkat çekiyor ,bıraktık gitti ağırlıklarımızı:) artık hiç takmaz, cerrahi branş doktoru, eldiven hijyen meslesi.
bu arada kayınvalidene yakalanırsan elma sirkesini bağırsaklarım için içiyorum diyebilirsin.

30 günde 40 lira tü maşallah:nazar:

öğlen arası işyerindeki spor salonunda 50 dk yürüdüm , tv'de de trt1 de bir dr vardı ya da diyetisyen ismini unuttum da tanınmış biri onu dinledim,dikkatimi çekenleri sizinle de paylaşmak istedim
1) turşunun zayıflamaya yardımcı etkisi varmış
2) sabah aç karnına sirke içip (ki bunu ben sabahları yapıyorum 1 tatlı kaşığı balla) midenin asidini arttırmaya gerek yok diyordu.
3)öğlen ve akşam yemeklerinden sonra 1 bardak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi karıştırıp içmek de fayda varmış.
4) hepiniz biliyorsunuzdur da ben yine de syliyim 2 bardaklık sıcak suya lahana ya da maydonozu demleyip yemeklerden sonra için yağ yakımına faydalı diyordu.
4. maddeyi ben yeni keşfettim. bu lahana suyu neden bu kadar medh ediliyor neden kaynatıcas da taze suyunu içices diye uğraşıyoruz ki demlesek olmaz mı diye aklımdan geçiriyordum. çok mantıklı. hem maydnozun fazlası veya saf suyu veya çok kaynatılmış hali tansiyonu aşırı düşürüyor. 2-3 dallık maydanoz çayı kimseye bişey etmez.mantıklı

Sabah 1 uzun dilim kepek
5 zeytin
peynir (pek doymadim yarin yumurta ekliycem)
kayisili form cay(icenler bilir biraz tatli oldugundan sekersiz sadece onu icebiliyorum)

Ara nescafe

ogle bir tabak mercimek corbasi
tavuk sinitzel
bir kase yogurt
bir avuc ketcapli cips(pek cips almadigimiz icin almisken kacirmiyim dedim)
1 lt.suuuuuu

Anbu kaçamak yapmaya hakkın varmı önce bunu sor kendine şekerim...
Biz kilo vermeye endeksleyelim kendimizi, kaçamak yapmaya değil.. Tek yanlışımız bu oluyor zaten.. Bu sözüm hepimize.

**2.TAKIM 395. ETAP**En Büyük TÜRKİYE ETAP SEKİZİNCİSİ

akrep33 ( 59,4 /59.4 / 0/ %0)kilosu sabit
nurceng (56,6 / 56,6 / 0 / 0,0 %)kilosu Sabit

siyahbeyaz006( 69.4 / 69.4 / 0/ %)kilosu sabit
seldom( 67.4 / 67 / 0,4 / 0,59%) İkinci kez mezun olmak istiyor:nazar:
losefar( 69.8 / 69 / 0,8 / 1,15%)
Paleland( 92,5 / 92 / 0.5 / 0.54 %)
3lcin( 78 / / /%)bildirimde bulunmadı

2. TAKIM ORTALAMASI: %0,33

**2.TAKIM 396. ETAP**En Büyük TÜRKİYE

akrep33 ( 59,4 / / / %0)
nurceng (56,6 / / / %)