krakerim canım, çok şiddetli duaya ihtiyacınız var. büyük duaya ihtiyacınız var. verebildiğin kadar sadaka vererek başla işe. tefriciye tahmidiye okumak lazım. tahmidiye büyük cevşenin içinde bulunan bir bölüm Kuranda geçen şifa ayetlerininin derlejnmiş hali. hatta regl olmazsam bu akşam ben okuyayım sizin için.
Tamam beyin ile ilgili olunca kötü şeyler geliyor insanın aklına da ur bile olsa ameliyatı var bunun ilacı var radyoterapisi var. Moralinizi yüksek tutmak lazım.Sağlıklı karar verebilmen lazım. sinirlerinizi yıpratmayın her şey olacağı yere varacak. Ben lise 2deyken babam önce tüberkiloz daha sonra akciğer kanseri şühesiyle Ankarada hastanede yattı. karabükten çıkıp Ankara dışkapı İbnisina hastanelerinde hastalığına çare aramak da kolay değil hele ki ardında 5 tane kız çocuğun varken. en büyüğümüz 17 yaşındaydı. Ankarada amcamlar vardı şükür ki onlar yardımcı oldular oradaki işlerde. Onlar da çok üzülmüşler kanser şüphesi olunca ama bize pek yansıtmadılar. En son iyi huylu tümör dendi gene de alınmalı dendi akciğerinin yarısına yakını alındı. Ankarada babam toplam 1 ay kaldı diye hatırlıyorum. İşin karabük ayağı dönüşte iyileşme kontroller falan 3 ay sürmüştür...
Sabır ile dua edin. Bugün ne yapmaız gerekiyorsa onu yapın sabrınızı geleceği düşünerek tüketmeyin. Ölümden başka herşeye çare var. Kızınla bugününü güzel geçir kötü şüphelerle canınızı sıkmayın. Üzüleceksen bu gün kızının canını yakacak bir uygulama yaptılarsa ona üzül acısı geçti diyorsa ona da üzülme. Sabrınızı film test randevu gibi şeyler için kullanacaksınız buna hazırlıklı olun. Allah yolunuzu açık etsin, tez zamanda hayırlı bir çıkış yolu versin.