• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Krakerrrrrrr e gözün aydın artık :)

aslında sevinmekiçin çok erken
tümör değil ama göz sinirlerine ve hipofize baskı yapan 4 cmlik kitle ve sinüsleri dolduram mukus alınacak.kötünün iyisi işte birde artık burundan girip alıyorlarmış kesi falan olmuycak
çok rahatladık ;kızmında ağrıları hafifledi akşam güzel bir uyku çektik
şimdi geçmişe dönüp bi okuyayım özledim sizi

krakerim canım, çok şiddetli duaya ihtiyacınız var. büyük duaya ihtiyacınız var. verebildiğin kadar sadaka vererek başla işe. tefriciye tahmidiye okumak lazım. tahmidiye büyük cevşenin içinde bulunan bir bölüm Kuranda geçen şifa ayetlerininin derlejnmiş hali. hatta regl olmazsam bu akşam ben okuyayım sizin için.
Tamam beyin ile ilgili olunca kötü şeyler geliyor insanın aklına da ur bile olsa ameliyatı var bunun ilacı var radyoterapisi var. Moralinizi yüksek tutmak lazım.Sağlıklı karar verebilmen lazım. sinirlerinizi yıpratmayın her şey olacağı yere varacak. Ben lise 2deyken babam önce tüberkiloz daha sonra akciğer kanseri şühesiyle Ankarada hastanede yattı. karabükten çıkıp Ankara dışkapı İbnisina hastanelerinde hastalığına çare aramak da kolay değil hele ki ardında 5 tane kız çocuğun varken. en büyüğümüz 17 yaşındaydı. Ankarada amcamlar vardı şükür ki onlar yardımcı oldular oradaki işlerde. Onlar da çok üzülmüşler kanser şüphesi olunca ama bize pek yansıtmadılar. En son iyi huylu tümör dendi gene de alınmalı dendi akciğerinin yarısına yakını alındı. Ankarada babam toplam 1 ay kaldı diye hatırlıyorum. İşin karabük ayağı dönüşte iyileşme kontroller falan 3 ay sürmüştür...
Sabır ile dua edin. Bugün ne yapmaız gerekiyorsa onu yapın sabrınızı geleceği düşünerek tüketmeyin. Ölümden başka herşeye çare var. Kızınla bugününü güzel geçir kötü şüphelerle canınızı sıkmayın. Üzüleceksen bu gün kızının canını yakacak bir uygulama yaptılarsa ona üzül acısı geçti diyorsa ona da üzülme. Sabrınızı film test randevu gibi şeyler için kullanacaksınız buna hazırlıklı olun. Allah yolunuzu açık etsin, tez zamanda hayırlı bir çıkış yolu versin.

bu mesajı okuyunca bana okadar iyi geldiki
birde akrebin derdinden büyük Allah var demesi moral olmuştu bana
babanada çok geçmiş olsun ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN kimseyede dermansız dert vermesin
hedef 52 mesajını pc ye kaydettim çaresiz kaldığım zamanlarda okumakiçin

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 388. ETAP SONUC LİSTELERİEn Büyük TÜRKİYE
14 - 21 KASIM 2014

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................5. TAKIM % 1.36:KK19: :nazar::KK66:

İKİNCİ .................9. TAKIM %1.11:nazar::KK76:

ÜÇÜNCÜ ....................13. TAKIM % 1.06 :nazar::KK76:

BİREYSEL DERECELER:nazar:

BİRİNCİ
2. Takımdan................krakker.................%2.87:KK19::KK71::KK73:

İKİNCİ
7. Takımdan.............tattoos.....................%2.84:nazar::KK71:

ÜÇÜNCÜ
3. Takımdan.............honey_ball.....................%2.47:nazar::KK71:

ETAP SONUNCUSU

6. Takımdan.............yenibirben.....................%-1.40:KK43::KK12::KK17::KK61::KK20:
işte bu tam süper oldu :KK49:moral oldu En Büyük KK

ben o sayfaya ne yazıcam kii ne yediğim ne içtiğim belliydi

388. Etap birincisi krakker, tebrikler! :46: :nazar:

samp33154385f8ddd595.jpg

Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..

merhaba kızlar

sabah kızımın derse bırakıp kendim derse gittim, dönüşte kızımla dedeyi tiyatroya bırakıp aylar sonra ilkkez alışverişe tek başıma çıkayım aylak aylak gezeyim dedim veeeeee yarım saat sonra eve döndüm :/ böyle bir boşlukta ne yapacağını bilemez durumda dolandım en elzem şeyi bile alamadan döndüm...sanırım çocuksuz bir eksik bir garip hissettim... Mevla bizi onlarla imtihan etmesin...eve gelip yemek hazırladım oturdum sükunetle yemek yedim, bak burda hiç eksiklik hissetmedim evde sükunet iyidir bazen :) tabi çok yemediğimi görmezden gelirsek :/ ayrıca bugün kızım ilkkez dede desteğiyle bana öğretmenler günü hediyesi almış, şiir ezberlemiş falan filan sabahtan beri zırıldayıp duruyorum nasıl büyük bir nimet bu veletler diye... birazdan büyük kızım da gelecek yarın bizde kalacak... yani huzurun zirvesindeyim şükür :D

menüye gelinceeeeee

sabah : 1 Beypazarı kurusu (arabada attım ağzıma fırsatım olmadı kahvaltıya)

saat 14.00 : kocaaaaaaaaaa bir tabak ama gerçekten kocaaaaaaaaaa bir tabak pilav ve tavuk kuşbaşı çöp şişte ızgarada bişey
kocaaaaaaaaa bir tabak da salata
3 yk aşure (aslında içindeki kuruyemişleri yedim :) )

az önce : 1 su bardağı süt

geç saat : 1 mandalina
1 amasya elması

kızlar size güzel haberlerim varrrrrr
hepinizden Allah razı olsun iyiki varsınızz
desteğinizi görünce çok duygulandım
dün doktorun tümör dediği şey bugün mukoza kitle olduu
iyi bişey değil tabi ama kötünün iyisi
Allah ne kadar şükretsem azdır
HU3 beyin cerrahı 3 radyalog 1 kbb mukus birikmesi kitleye dönüşmüş büyük bir kitle .ileri derecede sünizit dedi
ilaç tedavisine başladık daha sonra cerrahi müdahele yapılacak
pazartesi günü yine doktor kouşturmamız başlıyo ama.tanı konduya artık
sizede haber vereyim dedim
daha sık uğrarım artık
öpüyorum hepinizi
Ayyy cok cok sevindim.daha kotusu olmasin insallah

Sabah 1 kepekli lavas menemen
Ara 1/2 cb kefir
Ogle karakoy boregi:/canim cekti yaa
Ara bir avuc dolusu yaban mersini
Aksam baluk salata
Ara 1 incir 1 kayisi 6_7 badem.cayin yanina duramadim yaa
Bugun fazla oldu biraz sanki

Bu zadegan nerelerde yahu görünmüyor kaç gündür?

Kızlar zadeganı sordum ama bana gelen özel mesajların arasından zadeganın dün gece bana yolladığı mesajı buldum..
İçim tuhaf oldu, güzel alışmışım demekki..

Yaaa kaptanim gecen hafta idrarimda kan farkettim bikac gun gecmeyince doktora gittim dr mesane kanseri ya da bobrek tasindan suphelendi didik didik edip aradilar ama sonuc fazla egzersiz yapmaktan dolayi idrsrimda kan oluyormus tetler sonuc verene kadar hastanekerde kosturmktan buraya giremedim dr egzersiz yapmami bikac ay yasakladi bobreklerim yipranmis zorlamaktan bikac ilac verdi ve bana bu ilaclarin biraz kilo aldiracagini soyledi 60 kiloya bile cikabilirmisim bugun bildirimde bulunamadigim icin ozur dilerim paketim bittigi icin net baglantim yoktu aksam esim is ckisi tl attirdi telefonuma ancak takimdan ayrilmak istemiyorum ama bu halimle takima ancak zarar verecegim icin ben ayrilmak istiyorum bosuna takim ortalamasini dusurmeyeyim cok ozur diliyorum tum takimdan :KK43:

Çok geçmiş olsun tekrardan canım özür nedemek önce sağlık..

OYLAMA

1) Her hafta genel sıralama listesi hazırlanırken etap dereceleri bölümüne "haftanın sonuncusu" eklensin mi?
Eğer yukarıdaki soruya cevabınız "evet" ise lütfen cevaplamaya devam ediniz:

2) Her hafta etap değerlendirme raporuna aynı haftanın birincisi bölümü gibi haftanın sonuncusu bölümünü ekleyeyim mi?

3) Haftanın birincilerinin sırlarını paylaştığı gibi, haftanın sonuncusu için de yaptığı hataları yazabileceği bir başlık açalım mı? Başlığın adı "Neden Sonuncu Oldum?"

1. TAKIM : EVET / HAYIR
2. TAKIM : EVET / HAYIR
3. TAKIM : EVET / HAYIR
4. TAKIM : EVET / HAYIR
5. TAKIM : EVET / HAYIR
6. TAKIM : EVET / HAYIR
7. TAKIM : EVET / HAYIR
8. TAKIM : EVET / HAYIR
9. TAKIM : EVET / HAYIR
13. TAKIM : EVET / HAYIR
14. TAKIM : EVET / HAYIR

NOT: "Haftanın sonuncusu" sıfatını almak herkes için aynı etkiyi göstermeyebilir. Hatta yarışmacı demoralize olabilir. Bunu gözeterek bu oylamayı başlatıyorum.
Ve yine aynı sebeple; bugüne kadarki oylamalardan farklı olarak, konunun kabul edilmesi için bütün takımlardan EVET OYU alınması gerekiyor. Bir tek HAYIR oylamanın iptali sonucunu doğuracaktır.
Oylama 27 KASIM Perşembe günü sona erecektir.

İlk soru için EVET / HAYIR bölümlerinden birini siliniz. 2. ve 3. soruların cevabını yazılı olarak ekleyiniz. Önemli olan ilk soru çünkü.

OYLAMA

1) Her hafta genel sıralama listesi hazırlanırken etap dereceleri bölümüne "haftanın sonuncusu" eklensin mi?
Eğer yukarıdaki soruya cevabınız "evet" ise lütfen cevaplamaya devam ediniz:

2) Her hafta etap değerlendirme raporuna aynı haftanın birincisi bölümü gibi haftanın sonuncusu bölümünü ekleyeyim mi?

3) Haftanın birincilerinin sırlarını paylaştığı gibi, haftanın sonuncusu için de yaptığı hataları yazabileceği bir başlık açalım mı? Başlığın adı "Neden Sonuncu Oldum?"

1. TAKIM : EVET / HAYIR
2. TAKIM : EVET / HAYIR
3. TAKIM : EVET / HAYIR
4. TAKIM : EVET / HAYIR
5. TAKIM : EVET / HAYIR
6. TAKIM : EVET / HAYIR
7. TAKIM : EVET / HAYIR
8. TAKIM : EVET / HAYIR
9. TAKIM : EVET / HAYIR
13. TAKIM : EVET / HAYIR
14. TAKIM : EVET / HAYIR

NOT: "Haftanın sonuncusu" sıfatını almak herkes için aynı etkiyi göstermeyebilir. Hatta yarışmacı demoralize olabilir. Bunu gözeterek bu oylamayı başlatıyorum.
Ve yine aynı sebeple; bugüne kadarki oylamalardan farklı olarak, konunun kabul edilmesi için bütün takımlardan EVET OYU alınması gerekiyor. Bir tek HAYIR oylamanın iptali sonucunu doğuracaktır.
Oylama 27 KASIM Perşembe günü sona erecektir.

İlk soru için EVET / HAYIR bölümlerinden birini siliniz. 2. ve 3. soruların cevabını yazılı olarak ekleyiniz. Önemli olan ilk soru çünkü.
Kızlar böyle bir oylama var paylaşımda ve düşüncelerinizi almak istiyorum.. Sizce nasıl olur??

Günaydın canlar

bugün serbest gün yaptım kendime :D oglende disarda bir yemeğe katilcam akşamda bi arkadaşta olcam e serbest olması şart oldu menüleri bilmiyorum çünkü...

Zadegan bence listeden ayrılsa da takımda kalsın otokontrol açısından çok iyi oluyor kesinlikle...

Yeni gelen arkadaşım kendini tanıtıp kilo bilgilerini veriyorsun... Hergün menü bildirimi yapıyoruz...cumalari da kilo bildirimi... E hadi hayırlı olsun :)

Kizlar sormayin yaaa dr oyle deyince cok kuzdim ona ama ne yapsin adamin sucu degil ki ama spora tekrar izin cikinca donmek istiyorum etrafimdaki herkez cok guzel kilo vrdin masallah dedikce nazarlara geldim galiba :( ama hala yediklerime dikkat ediyorum asgari kiloyla bu donemi gecirmek icin bi de artik yemeklerimi tatli kasigiyla yiyorum kasik az aldigi icin az yiyorum ve daha xabuk doydugumu hissediyorum

Kızlar zadeganı sordum ama bana gelen özel mesajların arasından zadeganın dün gece bana yolladığı mesajı buldum..
İçim tuhaf oldu, güzel alışmışım demekki..

Çok geçmiş olsun tekrardan canım özür nedemek önce sağlık..
Tesekkur ederim yaaa ben de size cok alistim kopamayacagim :) :)

Bi de seldom senin bi de buyuk kizin mi car Masallah Suphanallah :KK57:

Back
X