güzel bir gün geçirmişsin sevindim posicim..
ben de bugün genel de evdeydim.kızımla zaman geçirdim.birlikte kahvaltı yaptık..mumbar doldurdumakşam teyzemin yedisiydi oraya gittim..akşam yemeği yedim bugünde.mumbar dolmayı pek severim de ama hiç oturmadım yaa..mutfağı topladım..ütü yaptım..çamaşır attım makineye..kızımla oynadım..oyy sol bacağım ağrıdı artık :44: az öncede 1 portakal 1 mandalina yedim
ayy evet posıcım yaa ama sımdı cumaya kadar yok etmem lazım bunları bılıyorsunLolocum canım ıns. oglunda kotu bısey yoktur. sımdıye kadarkı testlerın ıyı cıkmasına sevındım canım. hadı bakalım arkadasınla gırdıgın yarıs ne kadar ısıne yarıcak. ıns. aldıklarını hayırlısıyla hemencecık verırsın.
mınnosum ohhhh ne guzel kayınbaba kaynana o ohhh yedırmısler ıcırmısler gondermısler evıne
Slm kızlar hepiniz burdasiniz demek.. Bayramınız güzel gecmis hepinizin bizim aile küçük olduğu icin bi günlüktü bizim bayram.. Bende bugün kahvaltımı erkenden yaptım suan elma yedim ,, bu arada elma diyetine başladım onuda belirteyim.. İnşallah su 4 hafta icinde ihtiyacım olan kiloları veririm.. Hepinize keyifli günler diliyorum
arkadaşlar merhaba takımda yer varsa ben de aranıza katılmak istiyorum. kilo 70, boy 1.59 :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?