ben mersindeyim canım..sıcak buralar..ama yarım kolluları askılıları kaldırdık.uzun kollu penye ve gömlek giyiyoruzakrebım sen nerdesın canım hava okadar sıcak ben kıslıklarımı bır aydır
gıyıyorum nerdeyse oglen ufaktan sıcaklanıyorum ama uzun sure degıl yanı
:1shok: :1shok: amanın :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ne şekerdir şimdi ya:roflol:kızlar demın yusufu bulasık makınesının ıcıne gırerken yakaladım. tam makınenın kapagının ustune cıkmıstı ıcerı dogru gırıyordu. gamyoncuiremsu
13 kasım 60 oldum , oldum..olmadım kurbanlık diye kendimi kestiricemm13 kasım benim için de milat:)13 kasıma kadar ne kadar kilo verirsek o kadar mutlu gezriz bayramda
fareli kolaaa ıyyyhh akannehirBu arada kola ile yazdıklarınızı okuyunca içim bi tuhaf oldu.ramazan boyunca istinasız hergün 1 kutu kola içtim ben:gitme:eyvahedigeldismile
ayy bir daha içermiyim kola.
alp dağlarıı hemiiiii uff ne soğuk olur orası..ben buralara soğuk diyorum oralar buz deposudur o zamankaramelcım ben ısvıcredeyım hanı malum alp daglarıyla unlu olan... buralar bayagı daglık ve soguk yanı. ama alısık olmam lazım cunku geldıgım yer de daglıktı. ben alısık olsam da yusuf usur dıye psıkolojık olarak cıkasım gelmıyor soguklarda
karamelcım sen ne kursuna gıdıyorsun sen tez yazıyordun. yandan da kursa mı gıdıyorsun?
yok bacim buralarda soguk ama sizin oralar kadar degilbız de dısarı cıktım sogan aldık geldık. ama dısarda kutup sogugu var. 5 dakka cıktık eve gelene kadar donduk. neslıcım sızın oraların havası da boyle soguktur yakınız ya. aman dıkkat etmeye calıs. madem almıssınız sıfayı ıhlamur nane lımon ne bulduysan ıcıceksınız artık. ınsanın kendısı yıne neyse de cocuklar hasta olunca daha yıpratıcı oluyor.
onerilerini dikkate alacagim sekerimm ben artikin hastayim bol bol vitamin almam lazimm cocuklara yaptigim kaynardan kendimde iceyim dimi bol cevizlii kaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun bacım..bol bol ıhlamur iç..tarçın kabuğu da at içine biraz da karanfil..hani şu kaynar yaparlar ya ondan da yapabilirsin çocuklara iyi olur..üzeri bol cevizli hem severler hem de destek olur içlerini ısıtır kuvvet verir çocuklara..
ayy sana gelinceee hastasın şekercim es geç diyeti felan..kuvvetli ye mesela imzamdaki cici mammalar :jeyyar:
:mymeka::mymeka:
canım sadece nane limonla olurmu hiç..lahmacun içliköfte yesin üzerine de kadayıf hemen iyileşir :roflol: :roflol: :roflol:
Merhaba güzel bayanlar.
Bende bugn yediklerime cok özen gösterıyorum.malum haftasonu 200 gr almışım
bu hafta kendime söz verdim hiç kaçamak yok :)
aferim kizz dikat et bacim valla bu hafta sonlarini su gunnlerden cikartsak nasil olur ya hic sevmiyorumm
ben mersindeyim canım..sıcak buralar..ama yarım kolluları askılıları kaldırdık.uzun kollu penye ve gömlek giyiyoruz
13 kasım 60 oldum , oldum..olmadım kurbanlık diye kendimi kestiricemmnasılsa oldukça besideyiz.yağlı et deposuyuz tam kurbanlığız şuan zaten yaa :çok üzgünüm:
cidden ya.ne oluyorsa bu hafta sonları oluyor neslim demi.haftaiçi zorla veriyoruz
haftasonu hüplettip kılo alıyoruz
[/COLOR]
yakaladım sizi..demek msn de kaynatıyosunuz hııı..hemde bende msn adresiniz yokken..kızlar benim internet gitii gidecek.
minnoşum kusura bakma msne gıremdım tekrar buraya bıle zor yazıyorum.hepinizi öptm akşam görüsürüz
ayy ben sana canlı canlı hava durumu sunarım canım..o zamana kadar soğursa haberin olur yaniii :roflol: :roflol: :roflol:
cidden ya.ne oluyorsa bu hafta sonları oluyor neslim demi.haftaiçi zorla veriyoruz
haftasonu hüplettip kılo alıyoruz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay beni çok gldürdün akrebim ya
cidden bizden iyi kurban olur :)benim etim biraz yağlı olur gerci koyun misali ama olsun
3 aileye yeter bendek, etlerkaydirigubbakcemile3
amann mersin daaha sıcak mı*?bayrama bende gecen kıs gıydıığım elbiseyi gıyeyım dıyordum.
gülerler o zaman bana :)
yakaladım sizi..demek msn de kaynatıyosunuz hııı..hemde bende msn adresiniz yokken..
çıbıkk özelden atın bakem adreslerr :1closedeyes:
ayy ben sana canlı canlı hava durumu sunarım canım..o zamana kadar soğursa haberin olur yaniii :roflol: :roflol: :roflol:
hem incecik olucamız için çok da sıcak gelmez zaten..hani zayıflar üşür şişkolar da terler ya o açıdan :jeyyar: :roflol: :roflol:
akrebim ben bişey sorucaktım sana.hep unutuyorum
tam bugday ekmegi ne kadar yersen .(kızartırsan kanşekeri oranı dahda düşüyor .).
bunu montignac topiğinde okudum.böyle bişeyi ilk defa duydum.:kedi:
şimdi biz sabah yediğimiz ekmeği kızartırsak daha mı az kalori alıcaz
bide nasıl kızartıcaz benim ekmek kızartma makınem yok
canım bu tam buğday ekmeği için geçerli..makineye gerek yokki şeker teflon tava da olur tost makinesi odun sobası bu işleri rahatlıkla görür şkercimmşakkıdı
alkisalkisalkis öyle söylesene şekercimm..O yüzden bu hafta verdin o kadar kiloyuuCADIARZUben artık tam buğday ekmeği yiyorum :))senin sayende.daha önce tavsıye etmiştin.1 haftadır ondan yıyorum
sabah tost makınesınde kızartayım o zaman
:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: yuhhh :bbo: bu vatandaş beni de geçmişş bilmiyorumkismilebugun yedıklerım
kahvaltı: 2 cokoprprens 2 bardak kola. 2 tane tulumba tatlisi.
ogle cevizli sucuk
ara: 1 fincan sicak cukulata
Aksam: 2 dolma 2 dılım ekmek ve salata. yogurt
cayın yanında 1 buyuk dılım kek
sabah da dedıgım gıbı bugun mıdemı aksama kadar cople doldurdum...
amanınn posi bu ne menü böyle.enerji depolamıssın bol bol:)
bu arada cevizli sucuğa bayıılırım:)
nerden buldun sen onu elin memleketinde :)
ayy minnoşş nerde ki..Akşam sadece elma yiyorduk onunla..açlıktan bayıldınmı yoksa huuu minnooşş kaydirigubbakcemile yoksa götürdünmü dolmaları bacım..bak ben bizimkiler hamburger yerken ben buraya kaçtım..hamburger hazırladım onlara..buzlukta hazır vardı..uff ne biçim koktu..ayran içtim su içtim yşil çay içtim buraya kaçtım atlattım..
iki avuç kabak çekirdeği de yedim..ama az önce benimki pişmaniye yerken bir baktım yemişim bende :sinifsinif: uff dayanamadım çok şirindi..amaa bol suyumu içiyorum.üzülüp stres yapıp yemek yemicem..sadece su bu saatten sonra :gitme:
akrebim ne yaptın :)
neslim görmesin bu kaçakmakları
minnoşu bende merak ettim .kaçamak yaptı diye mi gelmiyor acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?