- 8 Ağustos 2008
- 35.178
- 41.674
- 1.123
ben mersindeyim canım..sıcak buralar..ama yarım kolluları askılıları kaldırdık.uzun kollu penye ve gömlek giyiyoruzakrebım sen nerdesın canım hava okadar sıcak ben kıslıklarımı bır aydır
gıyıyorum nerdeyse oglen ufaktan sıcaklanıyorum ama uzun sure degıl yanı
:1shok: :1shok: amanın :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ne şekerdir şimdi ya:roflol:kızlar demın yusufu bulasık makınesının ıcıne gırerken yakaladım. tam makınenın kapagının ustune cıkmıstı ıcerı dogru gırıyordu. gamyoncuiremsu
dikkat et tatlışım aman
13 kasım 60 oldum , oldum..olmadım kurbanlık diye kendimi kestiricemm nasılsa oldukça besideyiz.yağlı et deposuyuz tam kurbanlığız şuan zaten yaa :çok üzgünüm:13 kasım benim için de milat:)13 kasıma kadar ne kadar kilo verirsek o kadar mutlu gezriz bayramda
fareli kolaaa ıyyyhh akannehirBu arada kola ile yazdıklarınızı okuyunca içim bi tuhaf oldu.ramazan boyunca istinasız hergün 1 kutu kola içtim ben:gitme:eyvahedigeldismile
ayy bir daha içermiyim kola.
alp dağlarıı hemiiiii uff ne soğuk olur orası..ben buralara soğuk diyorum oralar buz deposudur o zamankaramelcım ben ısvıcredeyım hanı malum alp daglarıyla unlu olan... buralar bayagı daglık ve soguk yanı. ama alısık olmam lazım cunku geldıgım yer de daglıktı. ben alısık olsam da yusuf usur dıye psıkolojık olarak cıkasım gelmıyor soguklarda
karamelcım sen ne kursuna gıdıyorsun sen tez yazıyordun. yandan da kursa mı gıdıyorsun?