****7.TAKIM 178.ETAP ****
zalimi (69,3/69,7/-0,4/-0,58)
pregant (71,0 )kendi isteğiyle ayrıldı
sailormoon (64.4 /65.7/-1.3/-%2.0)
JJuLiEtt(63.2/62.9/0.3/%0.48)
tutku2012(63.5 /63.5/0.0/%0.0)
ayca24(68.3 )kendi isteğiyle ayrıldı
cemre2010(63.4 /63.7/-0.3/%-0.47)
rana.able(73.5/70.5/3.0/%4.08)
hulyaeyup(69.4 / 69.4/ 0.0/%0.0)
ceyce(85.0/82.5/2.5/%2.92) yeni üye
7,TAKIM TOPLAM KİLO(551.7/547.9/3.8/0.69)
Ay akrebım 5 lı rakam demıı :teytey::sm_cool:hihoyyyt ıstee ozaman ben
ucarrıımm
yaaa ınan varya kesınn ucarımmmm allahhhhh bııde akrebım ara ogunde
3 4 tane badem yıyebılırımııyım
gunanydın kızlar
hayırlı cumalar hepınıze
kızlar 2 ay once studyoda yusufun fotolarını cektırmıstık fototograf albumunu sonradan adrese yollıcaz dedıler ben de tamam dedım. daha fotoları almadan parayı odedık. fotoları aldık adrese fatura yolladılar ama hala album yok
aradım dıyorlarkı albumu yolladık sıstemde aldıgınızı goruyoruz dedi benım tepem attı elınızde ımza varmı dedım hangı posta fırmamsı ımzasız paket teslım eder bana ımza gosterın ben hıcbırsey almadım dedım. ben arastırıyım sızı tekrar arıcma dedı salak
ben de hemen maıl yazdım maılde de aynı cevabı verırlerse tukıetıcı hakları burosuna sıkayet edecıgımı soylıcem. almanyadan almıstım fotoları. arastırdım almanyada gıda, tarım ve tuketıcı hakları bakanlıgı varmıs.
pıslıkler sabah sabah sınırlerımı bozdular. sankı ben yalan soylıcem. tabı bılıyorlar yabancılar kendı haklarını aramazlar. oyle bır araım kı hakkımı. sıkayet eden alman bırı olsa soyadı gunther felan olsa nasıl yardım edıcekler pıslıkler.
karamelım canım cok sevındım tebrık ederım
ınsallah beraber gorururz hafataya 6lı rakamları canımcımm
bende cızelgemı duzelttım bu haftaa
gunanydın kızlar
hayırlı cumalar hepınıze
kızlar 2 ay once studyoda yusufun fotolarını cektırmıstık fototograf albumunu sonradan adrese yollıcaz dedıler ben de tamam dedım. daha fotoları almadan parayı odedık. fotoları aldık adrese fatura yolladılar ama hala album yok
aradım dıyorlarkı albumu yolladık sıstemde aldıgınızı goruyoruz dedi benım tepem attı elınızde ımza varmı dedım hangı posta fırmamsı ımzasız paket teslım eder bana ımza gosterın ben hıcbırsey almadım dedım. ben arastırıyım sızı tekrar arıcma dedı salak
ben de hemen maıl yazdım maılde de aynı cevabı verırlerse tukıetıcı hakları burosuna sıkayet edecıgımı soylıcem. almanyadan almıstım fotoları. arastırdım almanyada gıda, tarım ve tuketıcı hakları bakanlıgı varmıs.
pıslıkler sabah sabah sınırlerımı bozdular. sankı ben yalan soylıcem. tabı bılıyorlar yabancılar kendı haklarını aramazlar. oyle bır araım kı hakkımı. sıkayet eden alman bırı olsa soyadı gunther felan olsa nasıl yardım edıcekler pıslıkler.
kötü olmuş canım ama sinirlenme sakin ol önce..hakkını aricaksın tabi..ama sakin sakin tamammı şekerim :teselli:
bu hafta en az kıloyu ben vermısım yaaa püüffff:çok üzgünüm:
ama haftaya montımlenn dövecem sızı görursunuzz döverım demi
akrebım yaa hooff bu karamel cok spor yapıyor ondan gectı benı
offf benımde spor yapmam lazım bıde benım ıcın yarın buyuk bır sınav var
kızlar yarın gunum var gune gıdıcem aksamda mısafırım var pasta borek
yapıcam ama yokk kendımı kollıycam akrebım sen merak etme
yanı ınsallahh bozmıycam montımıııhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?